Herşeyden sıkıldım, herşey anlamsız geliyor. Dinden bile soğudum. Bana bir öneriniz var mı hayatı, çiçekleri, böcekleri sevebilmem için?

Ya Allah aşkna bana yardim edin ben napıcam bilmiyorum kafamda binlerce soru var boşluktayim sanki yaptığım herşey anlamsız geliyo bilmiyorum neden geldim bu dünyaya, Allah bizi neden yaratti diyorum sürekli ve artık dine karşı bir soğukluk var bende normalde ailem dinine cok düskün annem özellikle bizim dindar ibadetlerini aksatmayan bir kul olmamiz icin cok ugrasır. ben namazımı kılarım bazen onlardan bir tat aldigimi düsünüyodum ama almiyomusum galiba sanki nasil desem bir anda hersey anlamsizlasiyo benim icin din bile. Kafam cok karisik lutfen bana yardim edin. Bazen ateist olasim bile geliyo artik cok sıkıldm cok bunaldım seneye universiteye gidicem ve yurtta kalicam beni böyle dine ibadete önem veren yurtlara gondermek isterler diye korkuyorum bunu kabul etmem ama aileme karşi gelip üzmekte istemiyorum bilmiyorum ben biktim artik defolup gitmek istiyorum bu hayattan ne okuma hevesi ne de baska bisey hicbisey kalmadi bende
Herşeyden sıkıldım, herşey anlamsız geliyor. Dinden bile soğudum. Bana bir öneriniz var mı hayatı, çiçekleri, böcekleri sevebilmem için?