Hayatımdan çok sıkıldım hiçbir şeyi sevmiyorum?

Hayatımdan çok sıkıldım hiçbir şeyi sevmiyorum. Eskiden severdim hayattan zevk alırdım ama şimdi tam tersi işliyor. Ailemin işi nedeniyle başka bir şehre taşındık yaklaşık 3 sene falan oldu. taşındığımızda o şehirde bende kaldım onu orada bıraktım. gerçekten. kendimi birrdaha eskisi gibi hissedemedim. Şimdi küçük bir şehirdeyiz. Gerçekten küçük gezmeye kalksan yarım saat falan sürer. Çok küçük, sıkıcı ve sıradan bir yer. hiçbirşey yok. Arkadaşlarım oldu tabi ama eskisi gibi değil ve çok sevmiyorum açıkçası insanları az çok tanırım ve sevdiğim tipler değil. İnsanları da öyle. yani soğuk kibirli boş insanlar. sevmediğim daha birçok özellikleri var ama kısaca boş tipler. Bu şehri sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Hayatım buraya gelince b*k gibi oldu. tek kelimeyle b*k gibi. Eskisi gibi olamıyorum hayatı sevemiyorum eğlenemiyorum. kendimi bile unutmuş gibiyim. farklı birisi oluyorum sanki değişiyorum. Kendimi çoğu zaman mutsuz ve halsiz hissediyorum. Bunun nedenini biliyorum işte yazdıklarım şeyler ve insanları ve çevreyi diğer herşeyi sevmiyorum. ne b*k olduklarını biliyorum. Hayatımdan çok sıkıldım hiçbir şeyi sevmiyorum. eskisi gibi olmayacak biliyorum ama böyle de b*k gibi bir hayat istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Eskiden büyük biyerde yaşıyordum. arkadaşlarım ailem çevrem fazlasıyla vardı ve iyiydi ilişkiler falan. sosyaldim her alanda. kendimi seviyordum mutluydum.

Ama sonra ne günah işledim bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllllllllllllllllllllllllllll
Hayatımdan çok sıkıldım hiçbir şeyi sevmiyorum?