Gece odamda gördüğüm beyaz varlık?

Arkadaşlar üstünden neredeyse 1 sene geçecek ve ben bu konuyu ancak birilerine anlatabilmeye başladım. Hala o görüntüsü aklıma gelince tüylerim ürperiyor. Olay şöyle; bir gece her zamanki gibi uyumak için yatağıma yattım ama bir türlü uyuyamadım. Bir sağa bir sola döndüm yok uyuyamıyorum artık dedim kalkayım bir su içeyim sonra kalktım kalkar kalkmaz odamın kapısında süzülen parlak (ama nasıl parlak hiçbir lamba o kadar göz alamaz bence ve gariptir ki bu şey etrafına asla ışık vermiyor) top gibi bir varlık gördüm. Onu görünce ilk bir şaşırdım hayal görüyorum sandım gözümü kapattım açtım yine orada. Neyse yat dedim kendime iyice kafayı sıyırdığımı düşündüm o anda. Bir süre daha uyumayı denedim bu sefer korkudan uyuyamıyordum dedim ne olacaksa olsun artık kalktım ve tekrar kapıya baktım o hala oradaydı. Onu tekrar görünce kalbim sıkıştı yine gözümü kaçırdım ve ne yapacağımı düşünmeye başladım. Aklıma bir fikir geldi belki ona dik dik bakarsam kaybolur veya onun aslında bir yansıma olduğunu anlarım diye ona bakmayı denedim ama nafile... Uzun bir süre yatakta oturup duvarı izledim belki yok olur umuduyla ama gitmiyordu lanet olası varlık. Sonra cesaretimi toplayıp üstüne doğru koşmaya karar verdim. Arkamı o varlığa dönüp yataktan kalktım 3 e kadar saydım ardından arkamı dönmemle yatağa oturmam bir oldu. Bu nasıl beyazlıktır anlamıyorum ki gözüm acıyor ama ışık ta vermiyor etrafa. O yaptığım hamleden sonra korkuma yenik düştüm ve anneme bağırdım, beni duymadı. (Annemin uykusu çok hafiftir çıt sesine uyanır normalde) tekrar bağırdım yüksek sesle ve bunu 3 4 defa tekrarladım. Annem koşarak geldi ışığı yaktı ve yanıma geldi noldu diye. Ben bir yandan ağlarken bir yandan da kapıya baktım. O şey gitmişti. O an nasıl rahatladım anlatamam. Anneme o şeyi görüp görmediğini sordum ağlayarak. Beni yanlış görmüşsündür yansımadır ışıktır falan diyerek iavutmaya çalıştı ama ben çoktan emindim onun öyle bir şey olmadığına. Annem yanına yatırdı beni ancak öyle sabah ettim. Anneme her ne kadar anlatırsam anlatayım bana inanmadı zaten ondan başkasına da söylemedim. Bu yaşadığım olay sizce nedir? (o günden sonra hiç bir olay yaşamadım.)
Gece odamda gördüğüm beyaz varlık?