Kimse kaybetmekten korkacak bir ilişki içinde kendini bulmamali bence. Bu, kaybetmekten korkan tarafta baskı, stres ve kontrol etme durtusune neden olur. Bu da ilişkiye oldukca zarar verir zaten korktuğunuzu da bu yüzden yaşarken bulursunuz kendinizi. Bence iki insanda böyle çok güzeliz, hayatımda olman bile çok güzel diyip karşılıklı seninleyim imajını oturtmalı bence. Guvendikce kaybetme korkusu diye bir şey yaşamazsınız, tek düşündüğünüz onunla mutlu olduğunuz gerçeğidir. Bir şey olmayacaksa da istediğiniz kadar korkun, baskilayin olmaz zaten. Oldugu gibi yaşayın, güzel olan, sizinle olan zaten sizle kaliyor
Kaybetmekten korkulan biri olmak mı? İşte o nasıl bir duygu çok merak ediyorum. Hayatım boyunca hiç kimse beni kaybetmekten korkmadı. Ama ben o insanları kaybetmekten çok korktum. Halâ daha da korkuyorum. Bence bu kıymet vermek ile değil, insanlık ile alakalı. İnsan, insana kıymet vermeli. Sevgisini çok görmemeli.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İkisinide hiç yaşamadım. Ne kaybetmekten korktum nede kaybedilmeyekten. Hayat bu. Kaybetmek ve kazanmak yapışık ikizler gibi. Kaybetmek ve kaybedilmek gereksiz korkular bence