Hayatindaki en önemli insanı mesela ya da severek yaptığın bir işi senin karakterine ters düşen bir durum söz konusu olsa tutumun ne olur?
Hiç düşünmeden silip atar mısın?
Hiç düşünmeden silip atar mısın?
Çok zor genel olarak insanlara değer veren önemseyen bir yapım var helede bende ayrı bir yeri varsa zor olur ondan vazgeçmek ama yaptığı şeyede bağlı tabiki.. Mesela bir aldatma durumunda anında biter benim için..
Elbette ufak tefek şeylere göz yumulur zaten ama aldatmayi bile affeder insan cok sevince
Buna katılmıyorum ben.
Karakteri ayni olan insanlarla arkadas olmak istemem genelde farkli gorusler iyidir tartisacak bisey olur obur türlüsü aynadan farkı yok
Onca yaptıgı hataya yanlışa rağmen atamadım. Kaybetme korkusu değil aslında yeri dolmucak ki gidenin 20 lik diş gibi yoklugunu hıssetceksin bir ömür boyu..
Sirf o yüzden kendini yipratmaya gerek var mı?
Dolmasın bazı şeyler bazen yokken güzel
Değmez kimsenin kimseyi üzme hakkı yok haklısın :) bu lafı diyen kaçıncı kişisin saymadım ama denicem tavsiye için teşekkür ederim :)
Rica ederim hersey sende başlayıp sende biter biz ne desek boş :)
Aynen beyin anlamıyo ki :) bak ''Dolmasın bazı şeyler bazen yokken güzel'' lafından sonra kıza yazıcam l*n dedım gıtsın artık 5 saniye sonra kalsın abi ya hayırlısı zamanla olur :)) mantıga bak ya sende yaşamıssın bu tür olayları belli :)
Cok yaşadım ama baktım olmuyo artık bakmıyorum hem bosverince hersey ayağına geliyor biliyor musun :)
Aynen abla :) oyle vazgecince pesinden kosmayi birakinca dönüp dolaşip sana geliyorlar :))
Tescil edip onaylanmıştır kardes :)
Kardes dedin ya :) bizim burada sigara isteyen ayan kizlar gibi konustun be :D
Kroluk var napalım role burunemiyorum :)
Kroluk iyidir ya daha mutevazi :) yapmacik olmaktan iyidir :)
Aman iyi bari abes kacmasin :)
Takilma boyle seylere yaw kendin olmak iyidir :) okul okuyosun dimi :)
Hayır çalışıyorum :)
Allah yardimcin olsun :) ne is yapiyosun :) bide uyusana yarin kalkamazsin
Uyurum ya :)
Tamam :) ulan sana abla dedim 25 yas yaziyodu yaslilik psikolojine girmedin dimi :))
Yoo takilmam ben bunlara her yaşın ayrı bir güzelliği var ;)
Her yonden pozitifsin be :D tabi tabi 70 yasindada kocana takma dislerim nerede lanet herif dedigin zaman gorurum seni :) neyse Allah im karsina iyi birisini cikqrtir insallah :)
Çıktı cok şükür neden kendimi uzeyim basit şeyler icin dimi :)
Cok haklisin :) Allah mutlulugunu daim etsin hep iyi olursun insallah :)
Kaybetmekten korkan zaten baştan kaybetmiş. Hayat felsefem seçilmem seçerim.
Bu laftan nedense oldum olası haz etmem
Doğrudur ama öyle kişilikler varki kendni bulunmaz hint kumaşı zanneden
Sende o düşünceyi hissettiriyosun ama :)
Yok ben allaha şükür gayet mütevazi olmaya çalışan bir kişiliğimde o durumdaki insanlara tepki diyelim biraz yanlış ifade ettim kendimi sanırım ben :)
Biraz ama ben anladım seni :)
İyi ozaman anladıysan problem yok burnu havada bir tip değilim yani hepimiz insanız iştee
Tabi ki
Bu konuda sen ne yaparsın peki? Senin görüşün nedir
Ben bunun icin cok savas verdim kendimden ödün verdim sonra baktım ki gerçekten başka biri olmaya başlıyorum dur dedim kendime :)
Kabuguma cekildim akışına bıraktım nasılsa hersey olacağına varıyor...
Çok haklısın herşey olucğına varıyor gece gece nerden aklına geldi bunu sormak ya :)
Ne bilim bir anda işte :)
Farklı bir çok bakış açısı çıkmış benide kitledin aoruya hatun :)
Hadi ya :)
Cidden :)
Demek doğru yoldayım sorularım istediğim yere ulaşıyor :)
Fazla düşündürücü :)
Yani insanlari dusundurmek niyetim :)
İyi o halde sana bir sorum var hazırmısın :)
Dinliyorum :)
Ya oksijen insanı ortalama 70 sene içinde öldüren bir zehirse? Bunu hüç düşündünmü :)
:) :) :) güldürdün beni belki de ama her insan 70 sene yaşamıyor ki :)
Ortalama dedim ama dikkatli oku :)
Olabilir bazen bize yararlı olan bişey bizi günbe ggün bitirendir bilinmez ki ;)
Sen hala burdamasın :) ben saatler sonra bekliyodum :)
Hee burada yatıp kalkıyorum ben :D
Soğuk olmuyormu ya :D
:D :D
Eig için teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Ama ben yazdığımla kalsaydm gözünde çok mantıksız ve. Kendini beğenmiş biri olarak görüncektim :)
Zaten eksi bile vericektim ama sonrdan topladin :)
Onu yazarken uykulu anıma denk gelmişsin sen :D
Hi himm tabi :)
Ya valla bak :) hakkımı yiyosun ama :)
Tamam ya anlamasam eig secmezdim zaten rahat ol :)
Saol ya hiç lafınıda esirgeme zaten rahat ol falan :D
Cevap
35Cevap
Hayatımda en önemli iki insanı kaybettim inanki hergece allaha yalvarıyorum sabah olsada aklımı oyalasam die yasayan ölüden farkım yk 24 saat etrafımda insan çok ama lnt olsnki insanın içi acıyorya onu iste hiç kimse hissedemiyor neden yaşıyorzki A. k
Kaybetmekten korkarım.. Ama kendi kişiliğimi kaybetmekten daha çok korkarım. Karakterime ters düşüyorsa elveda demek doğrusu
ınsan serefını yasam umudunu ve prensıplerını kaybetmemeli.. gerısı aslında kayıp degıldır tecrubedır..
Eger kaybetmekten korkarsaniz birisini onu eninde sonunda kaybediyorsunuz kimse o yuzden vazgecilmez degil hayatimda..
Kaybetmekten korkmayı bırakalı çok oldu. Bana göre kaybetmekten korkmakla ilgili bir paradoks var, kaybetmekten ne kadar az korkarsan o kadar az kaybedersin.
Vayy güzeldi bu
Evet işimi sildim attım. Dolgun maaş + pirim. Sebep : dedikodumun yapılması. Hiç esnemem bu konuda. İşsizim şu anda ama olsun kurallarımdan taviz vermem
Cesaret isteyen bir durum
Bu zamanda kolay değil iyi bir isi bırakmak
Olması gerekeni yapmışsın
Haklısın en güzel kapılar senin olsun abicim :)
Severek yaptığım iş karakterime ters düşemez. Ama insan olarak düşünürsek sevdiğim için korkarım onun için kendimi feda edebilirim bir yere kadar. Ama daha da zorluyorsa gelemem. Karşıdan da özveri görmem lazım
Anladım teşekkür ederim
Eskiden korkuyordum. Bunu kullandılar hep. Artık korkmuyorum kaybetmekten. Onlar korksunlar artık beni kaybetmekten.
Iddali :)
Dise dis hee iyimiş doğru yolda bu olsa gerek kimseyi havalara sokmanin alemi yok :)
Iyi bakalım :)
Iste bazi seyleri kendine saklamak daha iyi hersey serip dokmiceksin :)
Aynen yaşaya yaşaya öğrenicez :)
Eyvah Eyvah :))
İlk başta sorunu çözmeye calisirim baktim olmuyo mecbur vazgeçerim
keser atarım ben kendimden taviz verirsem kullanmaya çalışan çok olur ben kimseyi kullanmıyorsam kimseye de kendimi kullandırtamam
Evet eğer bana ters bir durum varsa siler atarım. Mesela Beşiktaş için aileme kaç kere rest çektim kaybetmek pahasına yaparım yani
gelene gelme, gidene kal demedim ki. milyarlarca insan var yeri dolmayacak kadar özel biri yok
Aşık oldum; sen kimsin ki dedi
Sevdim; uyuşmayız dedi
Hoşlandım; arkiyiz dedi
Bir daha sevecek his bırakmadılar şimdi tek korkum birini sevmek... Alayınızı silip atıyorum...
Sevgin seni esir alıyor yani öyle mi
Esir almaktan kastın ne bilemedim ama şöyle; sevmemek için elimden geleni yapıyorum hemde sevmek istiyorum bu da guvensizlik tedirginlik boşluk ortaya çıkarıyor ve bayanlara karşı oluşan aşırı kibrim inan bir bayan ilgi istesin direk tersliyorum değişik bir yaratık oldum anlıyacağın hisli biriyim ama dışarıdan bir odun görürler
Duvar ormussun etrafına uzulmekten korktuğunu icin
Sevmediğim biri beni uzemez birşey derim birdaha gıkı çıkmaz bende hiç sevmiyorum uzulmuyorum işin doğrusu artık gururumdan daha değerli bir bayana rastlayamıyorum.
Peki teşekkür ederim
Reca
Ben kolay sahiplenemiyorum o yüzden kolay silenlerdenim
korkarım tabi. silip atmak kolay değil. ama yalnızlık nedir iyi bilirim. kaldığımdada çevremdeki kimse bana uymuyorsa onlara uymaya veya kendime 1ilerini uydurmaya uğraşmam.
Hayatta tek değer verdiğim insan 7 cihan bir araya gelse bırak silip atmayı biran olsun ondan ayrı kalamam.
Kimmis o
İnşallah böyle bir secim yapmak zorunda kalmazsin ama büyük konuşma yinede isterssn hersey bizim için
Silip atarim ben kaybetmem hic bir zaman karsimdaki kaybeder 😄
Sevmedigim hatta en kötü huyum malesef hic dusunmeden silip atabiliyorum..
Korkarim ama korkularim hayatimda hic bir zaman engel degildir. Bastirmasini biliceksin korkularini, iste o zaman hayat yasanilabilir hale gelir.
Sevdiğim insanları kaybetmekten deli gibi korkuyorum.
Ters düştüğün durumlarda peki
korktuğum için sanırım bitmiş ölmüş bir ilişkiyi sürdürüyorum en bokuda bu...
Bana ters düşüyorsa düşsün, en aşağıya düşsün. Asla korkmam.
ailem dışında kimseyi kaybetmekten korkmuyorum bahsettiğimiz kaybetmek ölüm değilse tabi o zaman listeye sefdiyim beyde girer :D
Cok sinirlendiysem.. kaybetmekten korkmam...
belki pisman olurum ama zaten is isten geçmiş olur
Karakterime ters bir şeyi kaybetmekten asla korkmam
valla silip atarım. ertesi sabah aklıma bile gelmez. benim için silip atmak çok basit :PP
Kaybedecegimi kaybetmişim bu saatten sonra hiç birşeyden korkum yok
Düşünürüm tabi büyük ihtimalle çokta acı çekerim yine de silip atarım
Aksine mutluyum daha ne kaybedebilirim ki diye söyleniyorum bazen
Kaybedenler kulubü en güzel örnek. ;)
*-*
Aaa hiç kaybetmediğimden o duyguyu bilmiyorum :)
Vayy ne mutlu sana :)
Ne kadar üzülsemde silip atarım.
Aklım sil der gönlüm el vermez ama silerim
İnsanlar hep gider kasma
Skinti yok
Biraz daha açabilir misin?
Yani diyelim ki kiz arkadasin sana yanlış yaptı bu duruma musamma gosterir misin yoksa o anda bitirir misin
ya da is ortamı da olabilir senin dusuncene ters düşen bisey olur o anda birakir gider misin?
İkisini de bırakmam ufak şeyler için.
hıc dusunmeden silerim acımam
Kaybedecek çok büyük şeyim var
Silip atmayı tercih ederim.
kaybetmekdn korkmam ..
korkunun ecele faydası yok
Kendimi kaybetmekten korkarım
Kendimi kaybetmekten korkuyorum.
Tek korkutuğum en sevdiğimi kaybetmek...
Ben kaybedememekten korkuyorum
Asla.
Hayır
Sınavı naptin sen?
Denk geldik yine bir sorumda sitesen cik diye görüşünü eig yaptim :D
Nasıl yani sinav kötü mu geçti?
Hayırlisi :)
Korkuyorum...
hayır
ararız
Tabiki
Attıklarım oldu