AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Kirpi mesafesinde kaldıktan sonra kolay kolay soğumam.
bir defa soğursam , o iş sonsuza kadar biter. Bir daha asla ısınamam
Sıcağa gelemiyorum. Soğudum mu artık ısınmam mümkün değil😒
Dünden kalma yemek miyim ben bir soğuyup bir ısınıyorum
Imkansız degil ama kolayda değil. Bana birini animsattin.
Doğal gaz faturaları bu kadar yüksekken ona ısınmak için zengin olmam gerekiyor öncelikle.
Hiç başıma gelmedi. Gelsinde istemem evlenmediğim sürece
Zaten inanılmaz zor ısınıyorum hele birde soğuduğum birine ısınmak of of
Ben olduğum bir insana bir daha olamam benim için Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
olmaz ki nasıl olacak ısınsan bile neden soğuduğun aklına gelecek devamlı
Bir insandan kesinlikle kolay kolay soğumam eğer kendisinden soğutacak bir şey yapmışsa bu benim kaldıramayacağım bir rezilliktir muhtemelen ve bir daha da ısınamam hani bir söz vardır ya düşman değilim ama düştün gözümden aynen öyle bir durum.
Kişiye bağlı olarak değişebileceğini düşünüyorum eğer uzun zamandır görüştüğün bir arkadaşın/sevgilin ise tekrardan ısınılabilir. Ama tabii ki bu yaptığı hataya da bağlıdır.
İmkânsiz..
Ben bunu dost dedigim biriyle yaşadım iki üç kerr affettim sustum falan ama en son artık o ne yaparsa yapsın siz kabullendiremiuorsunuz kendinize.
Yok. Bu mümkün değil. Olmadı, olamıyor. Denedim çünkü.
İyi geceler,
Bu... Bu... Bu mümkün değil hayır...
NET!!!
Birinden soğumuyorum direkt tiksiniyorum o yüzden bir daha ısınmam için güneşi malum yerlerine sokması bile yetmez diye düşünüyorum
Böyle bir şey olması neredeyse imkansız. Çünkü bir insandan gereksiz bir nedenden soğumazsın ve o neden neyse artık onu hatırladıkça bence extra soğursun. hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Maalesef mümkün değil... Sezgilerim buna izin vermez...
Fazlasıyla zor. Eğer birinden soğuduysam, yanlış veya şaşırtıcı bir hareketi olmuştur ki soğumuşumdur.
kolay kolay sogumam sogumam için bana kötü birşey yapması lazım. ama soğursam da asla isinamam bir tarafında ateş de yaksa bitmiştir benm için
İmkansız, geri iletişime geçmem geçmemeli de insan kırılan duygular özür dilemekle geçmiyor malesef o yüzden defol
evet yufka yürekliyim kalbimi tekrar kazanması baya izi
Yani sogumussam geçerli bir sebebi vardır ve o kisi benim için bitmistir
Uzun yıllar geçmesi gerekli. Ve değecek biri. En iyi dostumla uzun süre kopmuştuk. Yanlış anlaşılmalar, gençlik cehaletiyle yapılan şeyler falan...
Şimdi yine en iyi dostum 🙂
Birinden soğumam zaten çok zor bir durum ama eğer soğumuşsam artık asla geri dönüşü olmayan bir hâle dönmüştür
Çok zor, hatta imkansız. Bir insandan soğuyunca o kişiye karşı tamamen nötr oluyorsun. Duygusuz. Hissiz. Ve bu durum fazlasıyla ürkütücü.
Sanmıyorum bikere soğugumusum araya mesafe girmiş ve ben hep sabrederim senelerce ama soğursam eskisi gibi bakamam
pek mümkün değil böyle bir şey çünkü sen eskisi gibi olmak istedikçe aklına soğuma nedenin gelecek ve tekrar ısınamayacaksın
Isınamazsın tiksinirsin kendinden ondan gördükçe sinir olursun biraz daha devam edersen psikolojik haplar kullanırken bulabilirsin kendini
Beslediğin duygulara bağlı. soğuduğun kişinin tek tebessümüyle hiçbişey olmamış gibi oluyorsa soğumakda işe yaramıyor :)
Yakın ilişki yaşamış isem her şey tekrar yoluna koyulabilir. Yeter ki karşı taraf yapılan hatalardan ders çıkarmış olsun.
Nasıl soğuduğuma bağlı aslında bazı insanlara tekrar isinamiyorum gözlerinde şeytanlık hissediyorum çünkü
cok güzel bir soru gercekten , sevgilimden bana senden soğudum demıstı , nasıl kazanırım bilmiyorum kac saatır cevapları okuyorum , cozum bulamadım valla
Ağzıyla kuş tutsa bile boş gözümden düşeni silerim ben
O kişi doğal olarak artık bana itici geliyor. Ondan bir kere soğuduysam bidaha ısınamam.
İçinde tamamen bitirmek için uğraşırsın sogudun mu naparsan yap BİTTİ
bir sure gözümden uzak dursa belki bir ihtimal olabilebilir
Isınmam çok zor olur, öyle ki umursamaz yönüm daha ön planda olur o insana karşı hep soğuk olurum
soğuduktan sonra istesemde eskisi gibi samimi davranamam sanırım
Şahsen soğuduktan sonra tekrar eskisi gibi olunmuyor benim için öyle
Ben bir kere silersem bir daha dönüşü olmaz maalesef karşımda yalvarsalar bile afedemiyorum geri
Karşındakine bağlı kesinlikle zaten aklında varsa bu ve o da ılımlı davranıyorsa mümkün
Yufka yüreğim yüzünden evet ısınamıyorum bu yüzden hep üzülen taraf ben oluyorum.
Gerçekten çok zor. Hatta imkansız.
Zor o iş
Kırıldıysam bitmiştir. ..
Kendini yaksa mümkün değil
Çok zor. Bir soğudum mu bir daha gözüm hiç tutmaz
Isınırsın 1 hareketi bile yeter
Asla, ve kimse ısınamaz
Bizde Soğuyan yemek ısıtılır
Kendini ıspatlaması lazım
yeterince soguduysam hayir
hayir, biri gozumden dustugu an birdaha giremez.
Odunum ben, yanınca küllerim toza karışır 😎
Malesef hayır. Altın olsa dönüp bakmam
Hayır hata olur saçmalık yapma hemen engelle
Yok oyun mu oynuyoruz herkes ayagini denk alsin
Artık güneş olsa bile isitamaz beni
Niçin soğuduğuma bağlı..
Sanırım tekrar ısınmak fazla sacma