Herkesle iyi anlaşmak için mi çabalarsınız yoksa sadece yakın hissettiğiniz insanlar için mi çabalarsınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yakın hissettiğim insanlarla iyi geçinmek için çabalarım. Diğer insanlara da asla kötü davranmam herkesle iyi geçinirim. Birine kötü davranıyorsam illa ki haklı bir sebebi vardır, hak etmiştir. 🌼
Genel anlamda anlamak için çabalarım ancak anlaşmak için çabalamam. Yakınlarıma gerektiğinde kendimi daha net anlatabilmek adına daha çok çaba sarfederım tabi ki.
Daima kendim olurum. Neden anlaşmak için uğraşayım ki saçma? Kendimizi yıpratmaktan başka hiç bir şey elde edemeyiz. Sevene gönlümüz sevmeyene saygımız olur.
Cevap
6Cevap
Enerji alamadığım, kanımın ısınmadığı insanlarla anlaşmak için boşa çaba harcamıyorum.
Açıkçası herkesle iyi olmak anlaşmak istemem asla
Kendini beğenen şımarık olmuş kibirli insanı istemem ve sadece anlaşmak için çabalarım olmuyorsa uğraşmam
Herkesle anlaşamam, herkesle anlaşan insandan da haz etmem.
Değer verdiklerim yeterli.. başka insanlar için ancak duyarlı olamaya gayret ederim..
Hiçbirine çabalamıyorum. Milleti çekemiyorum anlaşasım gelmiyor. Merhaba-merhaba herkesle.
Öyle bir uğraşım hiç bir zaman olmadı. Hemen ısınamam zaten insanlara realde.
Herkesle iyi anlaşırım çünkü o insanlarda anlaşılmak ister.
Çevremde hep herkesle iyi olmak için iki yüzlü takılanmar vardı sende hepsini hayatımdan çıkardm ne kadar güvenilir olabilir ki böyle insanlar?
Ohh iyi yapmissin 😀
Genelde herkesle iyiyimdir
Kimseyle iyi ablaşmak için çabalamam
Hiç kimse
Herkes.
Sevdigim insanlar icin cabalarim sadece
İçimden ne geçerse
Yakın hissetiklerim
Herkez le 😒
Yakın hissettiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?