Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Benim de 6. hissim çok kuvvetlidir, bunun için yapacak bir şey yok. Bilim adamları 6. hissin kişiyi tehlikeden korumak için varolan bir mekanizma olduğunu söylüyor ancak nasıl ortaya çıktığı hakkında bir açıklama yok. Sen istemediğin anda içine doğar bir şey ve o olur.
Yıllardır görmediğim bir insanı hatırladıktan 30 saniye sonra görmem, kavşaktaki bir arabanın kaza yapacağını hissetmem ve 10 saniye sonra kaza yapması gibi örnekler verebilirim. Bir keresinde de trafikte birisiyle biraz kapıçacak gibi olduk, gittiğimiz yol dardı ve sağ tarafta arabalar parketmişti, ben arabaların arkasından çocuk çıkacak gibi hissedip bıraktım kapışmayı, gerçekten de 400-500 metre ileride topun peşinden yola bir çocuk fırladı, yavaşlamamış olsam çarpardım Allah korusun.310 Yorumla- +1 yıl
Saat suanda 02.52 ve tam 50 dk once sevgilimle kavga ederken bisey hissettim ama sabahda cok kotu bisey gordum ruyamda bu his bendede var ama yemin ederim ki hersey oldu sevdigim bir kisi öldu onun olecegini hissetmedim ama sevdigim bir kisinn ölecegini hissettim suana kadar en kotusu buydu va bu sabah dolmusla bir yere gidicem 10 30 gibi sabahtan beri cok morelim bozuk genelde hissimi soylemeden bulamadan once cok canim skkin oluyo cok morelim bozuk oluyo ama hissimi bulunca gorunce anlayinca bir anda cok sakinlesiyom nefes alirken kalbimi hissediyom tam 53 dk once saat 10 ve 11 arasi kaza yapicami hissediyorum dolmusla sari bir araba carpacak ve once oturan cocugun bacagi skiscak sofor kafasini cama vuracak ama sari araba sag taraftan carpiyo bende sol arkadayim tek kafami cama vurucam bende az bisey kanicak onumdekilet bayilcak ben cocuga yardim etmeye calisicam gerisi yok evet benimde hissettigim hersey oldu yemin ederim ama ilk defa boyle bisey oldu ilk defa kendimi gordum.
- +1 yıl
ben evli bir adam ile birlikteyim karısı çok cadaloz boşanmak istiyordu kadından ama şu an adama çok iyi davranıyor güya değişmiş ama değişmedi ben biliyorum yapmacık davrandığını adam benimle evlenmek istiyordu emindim buna ama adam kadın değişti diye kadından boşanmaktan vazgeçti gerçekte kadın çok yılan sevgilimi çok çok üzdü ben kıyamaz iken adama o neler yaptı adama sonum ne olacak bu adam ile çok merak ediyorum kadının gerçek yüzünü anlayacak mı bana yardım edin lütfen ve ben adamın bana olan hislerinden emindim biiz görseniz aranzıda ne güzel aşk var derdiniz hepiniz emin olun o kadar güzeldia * anlayamıyorum nedne böyle oldu bana hisleriizi anlatın ne hissediyorunuz
- +1 yıl
ben evli bir adam ile birlikteyim karısı çok cadaloz boşanmak istiyordu kadından ama şu an adama çok iyi davranıyor güya değişmiş ama değişmedi ben biliyorum yapmacık davrandığını adam benimle evlenmek istiyordu emindim buna ama adam kadın değişti diye kadından boşanmaktan vazgeçti gerçekte kadın çok yılan sevgilimi çok çok üzdü ben kıyamaz iken adama o neler yaptı adama sonum ne olacak bu adam ile çok merak ediyorum kadının gerçek yüzünü anlayacak mı bana yardım edin lütfen ve ben adamın bana olan hislerinden emindim biiz görseniz aranzıda ne güzel aşk var derdiniz hepiniz emin olun o kadar güzeldia * anlayamıyorum nedne böyle oldu bana hisleriizi anlatın ne hissediyorunuz
- +1 yıl
- +1 yıl
@kahvetadı ben evli bir adam ile birlikteyim karısı çok cadaloz boşanmak istiyordu kadından ama şu an adama çok iyi davranıyor güya değişmiş ama değişmedi ben biliyorum yapmacık davrandığını adam benimle evlenmek istiyordu emindim buna ama adam kadın değişti diye kadından boşanmaktan vazgeçti gerçekte kadın çok yılan sevgilimi çok çok üzdü ben kıyamaz iken adama o neler yaptı adama sonum ne olacak bu adam ile çok merak ediyorum kadının gerçek yüzünü anlayacak mı bana yardım edin lütfen ve ben adamın bana olan hislerinden emindim biiz görseniz aranzıda ne güzel aşk var derdiniz hepiniz emin olun o kadar güzeldia * anlayamıyorum nedne böyle oldu bana hisleriizi anlatın ne hissediyorunuz
- +1 yıl
@çilekliturta8386 senin ve onun burcu ne
- +1 yıl
@gulboncugumm20 ikimizde başak burcuyuz
En İyi Cevaplar
his le ruyayi karistirma
örnek veriyorum
deprem olacagini bilirsin hissedersin ama nerde nezaman bilemezsin bilecegin tek zaman sureci ve his üzerinden tahmin dir 7 ya da 8 sehir sayarsin bunlardan birinde 100 de 98 dir zaman verir sin maxsimum zaman örnek 3 yil minumum zaman 7 ay ortalama kiritik zaman 19 ay
ve mutlaka olur bu hise sahip sen
tavsiyem sus yukun agir
sadece yete bildine yet yoksa deli sanarlar bazi olaylari onceden sezersin örnek biri seni cagirdinda ne icin oldunu ses tonu nekadar net ve sitabil olsa dahi anlarsin ;)10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılben de bugün rüyamda uyuyakalıp feribotu kaçırdığımı gördüm.korkarak uyandım bütün odalara tek tek bakıp saat aradım .duvardaki saate bakmak aklıma geldi saat 06.30 du.ama ben inanmadım.telefonumu buldum onda görünce nihayet inadım :( çok korktum ya bir de arkadaşımla gidicektik çok üzüldüm bir de :( ama bu benim uyandırma servisim ne zaman önemli bir şey varsa böyle uyanıyorum :( anlattıklarımın konuyla pek alakası yok ama olsun :(
01 Yorumla
+1 yılolabilir adı üstünde 6.his. Bu güzel bişi. Aynısı bende de var ve çoğu zaman hep işime yaramıştır. Ben 6.hssimi keşfeden arkadaşlarım tarafınedena az zorlanmıyorum fal bakmaya. Zira hepsinin ağzı açık kalıyor. Güzel bişi yani bu korkulacak bişi değil hissediosun işte. Metafizik açıklaması yok yüreğimize doğuyor çnk üçüncü gözümüz açık bizim. Bu da genelde kalbi temiz insanlara olan bişi.
13 Yorumla- +1 yıl
Kalbi temiz insanın içine doğarmış ama :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 6. hissim çok kuvvetlidir bir olayı yaşamadan aklıma gelir dakikalar öncesinden bir insanı gördüğümde huyunu suyunu bana belli eder buda Allah'ın bize verdiği rızkıdır herkese nasip olmaz Allah'a Şükür et çünkü senin benim gibi insanlar azınlıkta bazıları yalandan yazar Allah cidden bu 6. hissimizi nazarlardan korusun
Amin.
www.kizlarsoruyor.com/.../q2459780-6-hissiniz-ne-kadar-kuvvetli
www.kizlarsoruyor.com/.../q2459413-onyargi-ile-alakali-bir-soru
Bunlara cevap verir misiniz?217 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@çilekliturta8386 sunuda unutma evli bir adamin aklina girersen mutlu olamasin.. yuva yikanin yuvasi olmaz.. simdi karisi iyi.. sen ortadasin.
- +1 yıl
@gulboncugumm20 ben aklına girmedim zaten adamın hayatına girdiğimde eşi ile araalrı çok kötyüdü yani hiç bir zaman ayrılın falan demdim adam kendi ayrılcam diye bahsediyordu. kadın değiştim diyo değişti güya ama içinde ne pislikler var ben görüyorum. adam ona inanıyor sanki anlaamdım ben
- +1 yıl
@çilekliturta8386 olur oyle vazgec.. kotu diyorsun kandirmak icin demistir...
- +1 yıl
@gulboncugumm20 ben içlerindeydim birebir ve gördüm gerçekten araları çok kötyüdü kendisi benim tiyatro hocamdı sevgilim yani ve karıı da beni öğrencileri bildiği iöçin evlerine rahat girip kalıyorsum sırf sevgilim ile yanyana olalım diye biribirimiiz özlüyorduk diye buna katlandık yalnız akldığmız zamanalrda oldu ama karısı evde iken onlarda aqkldığımda oldu o yüzden çok iyi biliyorum yaşadıkları sorunları
- +1 yıl
@çilekliturta8386 adam esini seviyor ayrilmayi dusunmuyor. Uzgunum
- +1 yıl
@gulboncugumm20 teşekkür ederim peki bana olan duyguları ne?
- +1 yıl
@çilekliturta8386 canim ben kendime gore bisey dedimm eger cok bilmek istiyorsan bildigim bir tarotcu var ona sorarsin fakat bosver derim ugrasma adam evli..
- +1 yıl
@gulboncugumm20 iyi mi bildiğin tarotçu kaça bakıyor bir de? ve telden bakabiliyor mu
- +1 yıl
@çilekliturta8386 evet cok iyi. Hatta bana sukur edersiniz.. 50 tl ye bakio evet telefonda baka bilior
- +1 yıl
@gulboncugumm20 alabilir miyim numarasını?
- +1 yıl
@çilekliturta8386 ozel yazin bana..
- +1 yıl
Cilekliturta8386
- +1 yıl
@gulboncugumm20 yazamıyorum özelden xp2 seviyesinde olmanız gerekiyor diyo ben yeni üye oldum buraya
- +1 yıl
@çilekliturta8386 sonun ne olacak biliyor musun kadın ne kadar yılan da olsa sonucta bir yuvası var adam bosanmaktan vazgectiyse bir sebebi var olan sana olacak kullanıldığinla kalacaksın aptallığina üzüleceksin hatirlamak istemiceksin ama beynini kemirecek hergun bu dusunceler. Evli bir aadan medet ummak nedir hic dusundun mü? Evliyken senle dusup kalkan senleyken de baskasıyla ayni seyi yapar o yapmasa bile Allah sana huzur verir mi sanıyorsun kendine yazık etme. Kimseyede aşk maşk deme bu aşk degil en azından kendine bir sor ben bu kadar düşkün ve basit bir kadınmıyım?
- 1 yıl
@çilekliturta8386 bende benzer durum yaşıyorum
+1 yılAllah vergisi durum şanslısın. Benimde kuvvetli yönüm farklıdır. Farzı misal gün içerisinde aklıma durduk yere anlamsız bir isim olay gelir. Ve o gün bitmeden o kişi yi olayı duyarımgörürüm. Arkadaşımlada test ettim bunu. Dedimki lan bak bu geldi aklıma dedim akşama doğru alakasız yerde alakasız o kişiyi gördük hemde başka teslerlede oldu yani . Allah vergisi boşver. Sevindirik ol:)))
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılkuantum fiziğine göre bunlar çok normal: düşünceler olayın akışına yön verir... o rüyaları görmemiş olsaydın herşey farklı olma olasığı yüksekti... zaten rüya kitaplarında da görülen kötü rüyaların anlatılmaması tavsiye edilir... kime sorarsan sor evet bende de öyle oluyor diyecektir bunun için normal karşılamanı tavsiye ederim bu tür şeyler benm de başımdan çok geçti
01 Yorumla Aynı durum bende de var . Bu durumdan korkmuyorum açıkçası . Hislerimizdir hayat yolunda en doğruya ulaştıran bizleri . Aynısı herkes içinde geçerli . Kurtulmak için çare arama derim . Hayatın boyunca güzellikleri tadacaksın :)
21 Yorumla- +1 yıl
benimde öyle çoğu şeyde geleceği görüyorum ,bir yerden sonra çok sıkıyor devamlı hesap kitap halindesin devamlı bir hamle düşüncesi oluyor,bu da insanı yoruyor.
en önemlisi böyle bişeyin olmadıgını dusunerek yaşa yoksa paranoya olursun.10 Yorumlabence çok iyi hislerinn kuvvetli olmsı yanlış yapmazsın hayatta, hayal kırıklığına uğramazsın kime güveneceğini iyi seçebilirsin.daha ne istiyorsun şükret bence
10 Yorumla
+1 yıl6. hislerin kuvvetliyse burda ''normal'' özelliklerdeki insanlardan neden fikir almak istiyosun anlayamadım.Sonuçta bizlerden daha iyi bir görü potansiyelin varmış madem kendin karar ver..
10 YorumlaBende öyleyim zamanla alışıyorsun merak etme.hatta artik rüyamda gördüklerimi fragman olarak değerlendiriyorum cogu gercek oluyor cunku
20 Yorumla
+1 yılbunların aynısı bendede var rüyamda görüyorum gelecegi aaniden böyle nefesim kesiliyor daralıyorum kızarıyorum sonrasında olan oluyor ve normale dönüyorum 6. hissim çoook kuvvetli medyum ne alaka bilmiyorum ama bana okulda medyum diyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılÇocukken çok sık geleceği görürdüm. Sonradan azalmaya başladı. Artık çok nadiren oluyor bu tür şeyler. Kendim kendimi kapattım gibi sanki.. Sen de dene.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaç tane 6. hissiniz vardı sizin? Bana da verebilir misiniz?
Yine kurtuluyorsunuz ki bu bir yetenek... Güzel bir şey...10 Yorumla ergenlikte olur öyle şeyler sıkıntı yapma tesadüf sadece.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılsana sunu söylim bunu sosyal yasamında insanlara olan yaklasımına yansıtırsan kafayı yersinn bundan kurtul bir an önce
01 Yorumla
+1 yılprofesör xavier'la konuştum x-men'e aldırıcaz seni hadi yine iyisin :)
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılKurtulamazsin. Bu sana dogustan hediye bir ozellik. Tadini cikar. Bendede var ayni durum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında banada oluyor google de araştırırken buldum yazını gercekten bir süre sonra kafayı yicekmiş gibi oluyorum kendimden korkuyorum bazenleri çok fazlasıyla sanki bu anı birkere daha yaşamıştım diyorum bazen de 10 veya 15 saniye sonrasını göre biliyorum gerçekten çok ilginç çevremdeki insanlara anlatınca dalga geçiyorlar benden artık anlatmıyorum kimseye gerçekten daha ilginç şeyler var inanın duymak istemessiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Söylesene yarın bana n'olcak ? :P
Ona göre önlem alayım :P00 Yorumla6. hislerinin kuvvetli olması çok güzel bişey herkese nasip olmaz zamanla alışırsın bu duruma kurtulmasan daha iyi
10 Yorumla6.hisler genellikle 6.sınıfta tavan yapar sanırım sen de altıncı sınıftasın değil mi? birde berkecan'ı tanıyor musun?
11 Yorumla
+1 yılBen sana yardım edemem ama sen bana yardım edebilirsin. Altın çıkar mı düşer mi? :)
20 YorumlaYıl olmuş 2012 kıyamet kopacak hala Fen sınavına giren var.
04 Yorumla- +1 yıl
2000'den son çocuk doğdu mu ya :(
Biz sevişerek körelttik 6. hissimizi...Bir histen aldık bir öbür hisse verdik...
Tavsiye ederim bacım, Haley Joel Osment gibi adamdım önceden :((((((((88888888888800 Yorumlabenimde kuvvetli ... o nedenlede memnunum gardımı çabuk alabiliyorum ...
00 Yorumlacok iyi senden 10 numara bi falcı olur 50 liradan bakarsan kısa zamanda köşeliksin .d
10 Yorumla
+1 yılAynı benim annem ve sanırım ondan bana geçmiş annem bitlisteki helikopter kazasını size yemin ederm bir gün öncesinden rüyasında görmüş bende deprem olacak dedim oldu
00 Yorumlaallah askina bnada hissiyatinizi syleyin sizce arkadslar atanir miyim atanamaz miyim tabiki gaybi allah bilir sadece ama hissiyatlari yuksek olan insanlarda var
00 YorumlaBuna kendini alıştırmalisin doğal birşey gibi gör
Bu arada bide bana baksana yaa nolacak halim00 Yorumlasenin gibi çok var ama
dünyanın sayılı insanları olmadı
define kazmaya gitmeye çalışma
ya da ..00 YorumlaAynı şeyleri bende çok yaşıyorum. Çekim yasasını incele mutlaka ben bu 6.his olayını aştım. Tekrar yaz burdan
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılzengin olursun sen bunu kullanmayı öğrensen namussuzum..
05 Yorumla- +1 yıl
yav bırak anlamı falan..para kazan kendin anlamlandır hayatı mehh
- +1 yıl
he.
- +1 yıl
törpüle hislerine güven ama hayatına yön verecek kadar güvenme
00 Yorumlaşans oyunu oynayabilir bize de tüyo verebilirsin sorancan beyb
00 Yorumlabenide öyle.. Çok olay yaşadım. ve Yaşamadan da tahmin ettim
00 Yorumla
+1 yılneden kurtulmak istiyorsunki bence bunula yaşayabilirsin hatta daha üzerine git derim
00 Yorumla
+1 yılBenim de çok kuvvetli ve ben de başak burcuyum çok ilginç
00 Yorumlabenimde kuvvetli bazen ii oluyo ama bazen kötü etkisi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde 6. hislerim çok kuvetlidir olacaklar 1 dk önceden hemen sezerim... paranormal bir yetenek...
00 Yorumla
+1 yılçocuk olduğun için olmasından gerek kalbin temiz
00 YorumlaGeleceği de görebiliyo musun?
02 YorumlaÖmer Çelakıla çık.. Bu işlere o bakıyo.. :D
31 Yorumlasen seçilmiş çocuksun :d:d
20 YorumlaKalbin temiz :)
40 Yorumlaben ne zaman aşka başlıcam söylle
02 Yorumla
+1 yılBende öyleyim boşver tadını çıkar
00 Yorumlabenım de oyledır ıyıdır.
00 Yorumladükkan aç ;) gerçi sen bunları biliyorsndur
00 YorumlaHoca ol iyi para kazanirsin. :(
00 Yorumladurusezi var işte ne güzel bende ve annemde de var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. sayısal loto oyna
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFen sınavımı sen kaça gidiyon yav :)
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte
00 YorumlaBende de var 😄
00 YorumlaAy siiiii det pipıl
10 Yorumla
+1 yılBenim 6. hissim senin 6. hissini döver.
22 Yorumla- +1 yıl
Ne kavgası bacım ):
level up 7.his :D
00 Yorumla
+1 yılsenden korkulur )))
00 Yorumlakurtulma guzelmis
00 Yorumlasen seçtim pikacu
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri