Kaybettiğiniz biri, artık hissedemediğiniz bir duygu, çok sevdiğiniz fakat artık sizde olmayan bir eşya.. yeri dolmayacak olan bir boşluk var mı hayatınızda?
Hayır, yok. Hayatımdan ölümle ayrılmış ve boşluk yaratan çok büyük bir yakınım olmadı. Hissetmeyi bıraktığım da bir hissim yok. Şu an için bir boşluk olmadığını söyleyebilirim.
Ailem. İstanbul’da havaalanında indiğim gün; 20 Mart . Minik Pinky ve Şapşik de kucağımdaydı. Şapşiği düşürmüşüm, farkettiğimde dönmek için çok geçti... Umuyorum ki emin ellerdedir. Değilse kendimi bunun için de affetmeyeceğim. Güven duygumsa artık derinlere gömülü. Umutlarım hep yeşerirken diğerleri ise kuruyor. Böylesine saçma bir hayat döngüsü..
Sen dedim Gerçekten akıllı bir çocuksun ama hiçbir zaman mutlu olamayacaksın Bunca şeyin farkında olduğun için bir yanın hep boşluk hissiyle kalacak çünkü onu bir insanın dolduramayacağını bileceksinVe sana neyin iyi geldiğini anlaman belki bütün bir ömrünü alacak insanı haykıramayacak hale getiren şu boşluk...
İlkokul arkadaşlarım vardı kazada vefat ettiler 8. sınıftayken çok samimiydik onların yeri asla dolmaz hala özlüyorum. Bir de kuzenim trafik kazasında vefat etti onun yeri de asla dolmaz.
Aşık olduğum adam. Ben bütün aşk duygusunu ona bağlamıştım artık bu duyguyu asla yaşayamayacağımı biliyorum. Kalbimden en sevdigim insanı attım yani. Gereksiz kişilerden, maddesel şeylerden vazgecmekte zorlanmam.