Şaka maksatlı söyleniyor olsada ben çok itici buluyorum öyle diyenleri. Komik değil ve vermeniz için kız olmanıza gerek yok yani verin kurtulun.
Siz ne düşünüyorsunuz bu tipler hakkında?
Siz ne düşünüyorsunuz bu tipler hakkında?
Bu sıralar sık rastladığım bir durum; doğru tespit yanlış tepki.
Erkeklerin çoğu özellikle genç yaşlarda ağızlarından çıkan lafı tartmadan karşı tarafı düşünmeden konuşurlar. Yaş, konum, tecrübe ile bu durum kısmen düzelir lakin bu tatsız düşünce yapısı ve dışarı yansıtma şekli ara sıra laubali şekilde kendisini gösterebilir.
Fakat bu duruma rağmen bu şekilde tepki göstererek kendinizi haksız duruma düşürmemelisiniz. "ver kurtul" sözünü karşı tarafa yansıtarak olaya yeni bir boyut katmamalısınız. Siz genç bir hanımsınız ve size karşı kaba davranış sergileyenlerle aynı seviyeye inmeden bu yanlışlığın onların üzerinde kalmasına özen göstermelisiniz.
Siz zarafetinizle farkınızı ortaya koyun ki bu tür hoş olmayan söylemlere muhattap olmayasınız.
Haklısınız. Onlara sözlü bir cevap vermiyorum ama burada bir söylemek istedim.
ahahahhah dogru bır tespıt vermek ıcın kız olmak gerekmiyor
Ya genelde mahalle aralarındakı aapachılerden duyuyorum bu lafı veren verene masllah tiplerde kayık kendılerını bıse zannedıyorlar
Cevap
22Cevap
Giysi, aksesuar ödünç vermek ya da hediye etmek için söyleniyor belki. Ne fesatsınız bu ülkeye neler oluyor a dostlar
Herkes istediği şakayı yapsın bize ne bir derdimiz bu mu şimdi?
Peki ne derdimiz?
Kimi kızlarda erkek olsam kaşınan kızları kaşırdım diyor bu nasıl olacak? :)
Onlarda aynı yaa
Güzel çift olurlar :D
erkek olsam etrafta sağlam kız bırakmaz çapkınlık yaparım diyen kız gibi. Yapmak için erkek olmanıza gerek yok
Çevremde duymadım hiç ama burada okumuslugum var ve katılıyorum
ben bana vercek hatunlarla ilgileniyorum bu yüzden erkekler için bir yorumum yok
kız olsam ilk sana veridim nasl bir laf ya :D kız olsa uruspu olacaklar demek :D kaç kişiye vermeyi planlıyosa ilki sonu hesaplıyo :D
Lan yavşak sabah bana demiyormuydun :D kaç kişiye verecen :D
Haaaaa ben yanlış anlamışım o zaman :D kusura bakma malicim :D
Sozde espiri yapiyorlar
Halbuki bilmiyorlar ne kadar ezik duruma dustuklerini dostum.
Sizde s*kerim diye küfür ediyosunuz. Olmayan şeyle artistlik yapıyosunuz, o cümleyi savunmuyorum ama böyle şeylere takılma sanane yahu.
o bahsettiğin tipte neymiş. erkekler arasında böyle bir şaka yapılmamıştır. saçmalama
Sen duymamışsın o zaman
Evet duydum defalarca. Duymasam neden bahsedeyim bundan.
delikanlılarınn agzınaa almayacagıı bir cümlee işde..
Beyler birkaç yıl önce bir erkek arkadaşım kız olsam ilk sana verirdim demişti sizce beni yakışıklı bulduğu içinmi öyle dedi yoksa top olabilme potansiyeli olduğu içinmi?
ben erkek olarak vermek istiyom ama çevreden çekiniyom
senın ıcnde bı verme fırtınası kopuyor bellı ver kurtul kıskanma
arkadaşını övme maksatlı kullanılır o söz :D
Biliyorum da yine de itici :D
ya evet haklısın sana itici gelir tabiki ama şöyle. erkekler o sözü kullanırken olayı hayal etmiyor, sadece gülmek için söylerler ama kızlar bunu birazcık daha ciddiye alır ister istemez o yüzden size itici gelir :D
Kızım sen bitmişsin okeye dönüyon
Anlamadım
Onlar kesin o* olurmuş :D
normal birşey fazla takma ya :D
Gizli gay...
mallar onlar :)
böyle ülkede normaldir
sen bana verirmiydin onu de hele :D
ILIKTIR.
hahaha :d dıyorsun
saçmalamışın canım
Niye