Bunu delilik mânasında da düşünebilirsiniz :DD Ya da bir takım olayları kafanızda tartıp biçip çıkarım yapmak diyerek yumuşatabilirsiniz biraz hehehe 😅
Peki bu konuşmanın konuları genelde neler oluyor ¿
Veyahut kendinizle konuşma teşebbüsünde bulunduktan sonra üstüne bir de geri kendinize cevap verme şeysine girişiyor musunuz 🤭🤣 ¿
(Evet ben deli olarak sayıyorum kendimi, gün içinde aklıma gelen her soruyu ; Whatsapp' ta eklediğim '' kendim '' ile paylaşırım hatta bazen cevapta verir üstüne tartışırım falan sdfghj )
(Evet whatsapp' ta kendinizi eklediğinizde not defteri görevi görebiliyor ve canişko bir arkadaş olabiliyor size xD hemde hiç görülmedi yapmıyor anında mavi çift tik oluyo, daha ne ister bir insan sdfghj)
Enemm duvvv sovu üstüne sovu kafam yandı şimcik.. sdkjfkf
1) tabiisiiiii gendimlen konuşuvum konuşmayan mığğ varmış..:DD yalnızzz men henüz senin gibiğğ kendimi WhatsApp'ta ekleyevek konuşma seviyesine neyim çıkamadım... ama çoh mantıklı geldi gız deneyeyim men bunu sdkjfkfsk hayıvvv konuştuğun şeylev de çohh mantıklı çohh bilimsel vallahi tebvikk edeviim... :DD
2) ne sıklıklan konuşuvumm ¿ ölçmedim ki-ğğğ... sdkjfkfsk ama sanıvım hev gün muhatap oluyovumm kendimlen... hehe canım kendim 😄
3) valla konulav değişiyovv ama senin kadav bilimsel olabiliyovv muyum bilemedim.. sanıvım avada oluyovum e şimcik tek tavaflı muhabbet de olmaz tabiisi cevap veriyovuuum.. sdkfjkf
(Bivaz geç cevap vevdiğim için üzüv dileviiim , hem sovuyu biraccık geç gövdüm hemi de bir ' şeye sinivlendim onunlan uğraşıyovduuum..-.-)
Ahkikoğkohakokahahhasekjhsjsj öhöm öhöm tişikkiv edevim efenim yaniğ ben kesinliklen hava atmak sadece bu kısmı seçmedim, sohbetin yukavı kısımlavındaki eksi 200 IQ' lu geçmiş konuşmalavım falan diye biv şey de yok tabiisi sfdghjjsdjsjjsjjjjj
ahh.. kendine aşık biv kuvbağaaa ! nasıl da güzel kuvbağa bacağı çovbası yapılı.. öhöm öhöm yani nasıl da kendiyle başıvık biv birey ^o^ (ulen aynaya bakan kendine aşık kuvbağa yaptım yükleyemiyovum hiç bir siteden lanetlendi resim sdfghj)
iyi iyi bende bu konuda yalnızım diye düşünmeye başlamıştım sjdsj iyi oldu sovulu cevaplı konuşan başkalavının da olduğunu bilmek ^^ (Allahım yine bilimsel demiş sdfghj)
(yok be manyah 3 gün sonva da cevap vevsen oluv senin kredin sonsuz 🤭 ^-^ limevence'i sinivlendiven eller kesile ! kimmiş o bre' hadsiz şey !!#sdfjsj)
Yaağğğ amaa bivmeliyydiiimm!!! sddkfjdkjd Hayıvvv yaniiğğ koyduğun kısım havbi şey olunca didim noluuuyovvvv.. :DD ammmaa sen yine de bivdiğin hev şeyi bana öğvett oluvvv muuu ¿ ^o^
Gurbağa bacağı çovbası mıııı.. :OO 😤😤😤
( altta da tavuk ayaklavıımm çıkmış.. sdkjfkf)
--- Mükemmelliğim kavşısında tüm sitelev çökmüş olmalı ondan yükleyemiyovv olabilivsiin yaniiiğ cınımm..😎 madem sen gendine aşık guvbağa yükleyemedin men kendine aşık çevsi yapıştıvayım bii taneeeğ çünküm niden olmasın.. :DD
Gocuman... sdfgkdhjdjsk lenn biliyon mu yukavıdakini atmadan önce acabağğ bu kavikatüvlen bişilev çıkavabiliv miyim diye düşündüydüm.. :DD
( hehe tişikkivvv idiviiim sipirrminn.. 🤭 ^^ kesile breee hodri meydannn!!! ayhh men gevginim görüyov musuunn ellevim falan da hep şiş şiş.. sdfjklfkl)
Tabiisi... 😤😤😤 Bunu kendime ruhani biv görev olavak gövüyovum 😤ssjsj😤
---
tavuk suyu tavuk suyu sdhfjshdsjds xDDDD gece gece gülecem diye tüküvüğümde boğuluyodum manyah sdjsj şimdi sen kuvbağa bacağı yevine başka bişi kullan dedin ama ben şimcik avkam sana dönük olduğu için tam duyamadım kusuva bakmağ sjsdj
(Allahım bende diyovum bu bulyon fikvi aklıma nevden geldi sdjdsj)
---
Ayy evet belkim ondan çökmüş olabileeev ^-^ sdhjssjsjjjjtotomunkenavıbiledahamikemmeldivEnçokbenaşığımkendime! xdjjjsjsjsj
Al benden de o ayna şeysi yevine böyle bişi gelsin, çünküm neden olmasın di mi ¿ehehe :DDDDD
-
Yaa çalmış gibim hissettim şimcik kendimi o zaman sjsjhj yakında direk kendimiz kavikatüv çizmeye başlıcaz zaten intevnettekilev bitince 🤣🤣🤣
(rici idivim ni dimik ^o^ Kim yaptı len limevence'in ellevini kuşbaşı şiş.. ay pavdon şiş şiş !! ? gebevtivim hepsini şunlava bak ya!)
---
(menim yine yavın evken kalkmam lazım diyevekten hev zamanki gibi ilk kaçan tavaf oluyovum kusuva bakma 😥 cevap vevmek içinde uykundan olma bu saatte :DD ya şimdi cevap vev.. ya da sonsuza kadav sus.. hayıv limevence hevkes bize bakıyov limevence sdfshfgj devreler yandı gece gece :DD cevap veveceksen sabah yaz uykundan olma, sade ii gecelev de yetev ^^ ii geceleeeevvvv MööÖööÖöööÖÖÖÖÖöööööÖÖööÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖÖÖÖööööööÖÖÖÖöööÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖÖöööÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖöÖÖÖÖööööööÖÖÖÖöööÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖÖö ( つ^‿^) つ )
Yaaa yine gece gece iyi güldüm... sdfjfsjjdk o zamannn timam düşünceli sipirmiiiin ^^ sabah cevap vevicem çünküm şimcik cevap vevivsem güzel bişilev bulamam muhtemelen beynim kendini avtık kapatmışken.. :DD Men de yavaştan uyku moduna geçeyim bugün hehe İyi gecelevvvvvv, tatlı rüyalavvvvv... MööööÖöööÖööÖÖÖÖÖÖööööööööÖöööÖööööÖöÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööÖÖööööÖöööÖÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööÖÖÖÖÖÖÖÖööööÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖööööööööÖÖööööööÖööööööööööööööÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööööööÖÖÖööööööÖöööÖÖÖÖÖöööööööÖÖÖÖÖÖÖööööööööÖöÖÖöÖÖööööööööööÖÖöÖÖöÖÖöÖÖöÖöÖöööööööÖÖöÖööööööööööööÖÖÖÖÖÖöööööööööööööÖÖÖÖÖöööööööööööÖÖÖÖÖÖÖ... ^-^
E-eeee günaydın tekvavdan men geldim dün vevmediğim cevabı vevmek için.. henüz söyleyeceklerim bitmediii!!! sdkdjkdjd
Ba ba ba ba chelseağğv mutfakkk!!! eee pavdonnn ba ba ba ba hava atmanın sıvlavını öğvetecekmiş uçucu madde kullanıyonuz len hepiniz!!! :DD
Kuvbağa bulyon.. sddkfjdkjd demek Kuvbağa bulyon kullanıvsın he chelseağğv.. hev şey bitti, hev şey buvaya kadavmış!!! en ağıv cezayı alman için elimden geleni yapıcamm!!! sdjhfkfj
( aslında kuvbağa bulyon yazacaktım ama kavıştıvmışım sovvy.. :DD)
--- --- Yaa sjdhdkfjfk ama intihav etmek günah bişi.. :DD
( not : eee buna cevap vevme, bak cevap vevmene gevek yok demiyovum vevme diyovum.. Cevap vevivsen döveviimm!! 😤😤 sdkjfkf Zamanını havcama sadece kısaca bişi yazmak istedim, MööÖÖÖööööÖöÖÖöÖöööÖÖööööÖÖöÖööööÖöÖÖöÖööÖÖöööÖööÖÖööÖöÖöÖÖÖöööÖöÖöÖÖööÖÖöööÖÖöÖÖöÖööÖÖööööÖÖööÖööÖÖÖÖööÖööÖÖÖöööÖööÖÖöÖöööÖÖööööÖöööÖöÖÖÖÖööÖöÖÖöÖööÖöÖÖööÖÖÖöÖöÖÖÖöööööÖööÖööÖÖööÖÖööÖöÖööÖööÖÖöööÖöööÖÖÖÖöööÖöööÖöÖöÖöööÖÖÖöööÖöÖÖÖöööÖÖÖöÖööÖöÖöÖöööÖööÖöÖöÖöÖÖÖÖööÖöÖÖ.. ^-^)
(Cevap Vevmedik be tamam ne sinivleniyon hemen -,- manyahh.. bak bî gün bekledim hehe ^^ Bu avada 1 ay givemedim sessiz sedasız, selamsız sabahsız öyle habersiz, kusuva bakmağ :PP 😢) Sana da (bivaz gecikmiş olsa da) çoooohh iyi ama çooooooooooOOOOOooohhhh ii gecelev diliyovummm (: En kısa zamanda gövüşmek dileğiyle 😈 MööööööööÖÖÖÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖöÖöÖöÖöÖÖöÖöÖÖööö ( つ^‿^) つ
En İyi Cevaplar