Bence yok ben turk kizlarini gordum ayni azeri kizlari gibi.Peki sizce her turlu farlilik varmi yoksa ikiside aynimi?:)
Cevaplayan butun arkadaslarima tesekkurler simdiden:))
Cevaplayan butun arkadaslarima tesekkurler simdiden:))
Lutfen Turkiye Turklerinin kizlari kiskanmasin, turk kizlari candir...
Soruya cevapsa...1 millet 2 devletiz, ama zahiren benzemiyoz. Bunu her kes diyiyo. Biz ruslarin baskisiyla dilimiz, zahiri gorunusumuz ve fikirlerimiz deyisti, onun icinde biz Azeriler daha guzeliz...
NOT:LutfeN KiskanmayiN...
azeri kizlari o agiz farkindan midir bilmiorum daha bir tatli konusuolar bide daha toprak kadini oluolar yani cesur kararli dikbasli :-)
Sende azerisin bir fark yok
Cevap
13Cevap
Azeri kızlar daha güzeller.
Bunun sebebi, yıllarca Komünizmin esareti altında yaşamış Azerbaycan'ın Slav ırkıyla olan etkileşimidir.
azer bir boydur kazak türkmen uygur bir soydur türk soyudur yani hiçbir fark yoktur ve rica edicem azeri demeyin onlar ayrı bir ırk değil
azeriler zihniyet olarak daha muhafazakar. fiziksel olarakda bizim kadar melez çok yok içlerinde. Ayrıca sakın onlara azeri demeyin , azerbaycan türkü diyin :)
azeri kızıyla türk kızı arasında fazla fark yoktur sanırım ama bir norveç, isveç, almanya, hollanda kızı arasında dağlar kadar fark vardır kalite bakınımdan
Bizim kızlarımız genelde hepsi delik olmayı seviyor,:):):):) azeri kızlarını bilmiyorum
azeri kızlarına hiç yaklaşma derim dostum. çok pis oluyorlar hem beden hem ağızları çok kaba...
Azeri kizlari daha guzel kara kasli kara gozlu cogu
ikisi de türk ayrım yapmayalım lütfen...
neden fark olsun ki o da türk bu da türk..
biri azeridir biri türk :DDcvbhnmm
var azerı daha guzel daha tatlı :D
Azerilere rus kanı karıştığından daha güzeller
biri tükçe konuşur diğeri azerice
Şive farkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar