İki yüzlüler yalnız kalıcak, elbet bir gün...

Biraz uzun olacak.
Ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen anlatılacak gibi değil. İnsanlar hayatımda fiziksel olarak beğendiği için hep kibar davrandı kötü birşey yapsam bile (sakarlık)
Karşılaştığım sosyal medya da ve normalde insanlar hep iltifat etti kaş göz burun fizik. Biri bile hangi rengi sevdiğimi sormadı hangi müzikten hoşlandığımı hangi kitapları okuduğumu.
Herkesle hem konuşan hem hakkında birşey bilinmeyen kim denilirse o kişi benimdir.
O yüzden ömrüm boyunca yalnız kalacağımı düşünüyorum. İyi geceler🌸
Bencil ve sadece kendi menfaatlerini gözeten, saygısız kıymet bilmez insanlar yalnız kalmaya mahkumdur yaşayacakları ilişkiler hep geçici ve kısa süreli olacağından tam ve sağlam bir ilişki onlar için hayaldir..
Bana kalırsa kimse yalnız kalmaya mahkum olmamalı. Evet kötü olan ve cezalandırılmayı hakeden insanlar var ama kimsenin yalnız kalmasını da istemem.
Ne çetin bir savaştır yalnızlık.
Kalmak istesen, yalnızlık hissi ile karıştırılır.
Ve ne kadar yalnız bir adam ve kadın denir.
Oysa istenilen opak bir renkti sadece.
Teşekkür ederim kardeşim. 😃
Rica ederim
Cevap
35Cevap
Ne olursa olsun hep ben ben ben diyen tipilozlar yalnız kalmaya mahkumdur kesinlikle. 🤨
Hakedenlerin değilde haketmeyenlerin bu duruma maruz kalması içler acısı. Zaman öyle bir zaman ki hiç bir vasfı olmayan insanlar yüceltiliyor, asıl zirvede olması gerekenler yerin dibine sokuluyor. Ah be sürü psikolojisi bitirdin bizi.
Yalnızlığını paylaşılamayacak kadar değerli gören, özgürlüğüne tapan, sahteliklere tahammül edemeyen ve fedakarlık yapmayı bırakmış insanlardır. Bu yalnızlık kendi tercihleridir. Çünkü etrafındaki iki yüzlülüklerle mücadele etmekten yorulmuş, güvenilecek tek insanın kendisi olduğunu acı bir şekilde öğrenmiştir.
Ben ya yalnızlığımla gayet aram iyi yalnızlığımı bir * 'a bile değişmem gayet memnunum. İnsan yalnızken kendini cidden daha iyi geliştiren bir varlık. İnsanlar bı kısmı cidden döl israfı gerek yok. Hem şunu hiç bir zaman unutmayın bu lanet Dünya ya tek geldik tek gidicez ben ne arkadaşlığa ne de dostluğa inanan bir insanım. 21. Yy da bunlar zaten palavra paran varsa herkes genelde yanında oluyor paran olmadığı zaman bir hiçsin. Kendin ve ailen için yaşa onları hiç bir şeye değişme. Ha geceye bir söz bırakıyorum. Yansın amcıkların alayı. Su veren itfaiyenin hortumunu sikeeyim
İki yüzlü insanlar yalnız kalmıyor aga, biri olmazsa biri oluyor. Yalnız kalmaya dürüstler mahkumdur.
Yetinemeyenler, bardağın hep boş tarafını görenler. Hırsı gözünü kör eden insanlar. Mutluluğu madde ötesinde değil, maddesel şeylerde arayan.
Kendilerini diğerlerinden hep üstün görüp empati yapma seviyeleri sıfır olanlar.
Bencil, egolu ve ikiyuzlu insanlar yalniz kalmaya mahkumlar
İnsanlar yanlız kalmaya kendileri tercih eder eğer kafanı secdeye götürürsen Allah seninledir ve ne bir kişiyi ararsın nede kimseye dert yanarsın Allah’ın dostlugu o çok yücedir
Kimse yalnız kalmasın ben iyilik meleğiyim 👼👼👼👼
Hehe tabi 😒
Redbull mu içtin
İnanmıyorum akfjlsf
İnanmak dahi istemiyorum lrlgllg
Neye bakayım odkgkg
Göremiyorum ldlfkg
Nerde olduğunu bilmiyorum ki
Melek olduğun yaşından belli zaten
Kendini beğenmiş ve sürekli yalan söyleyen insanlar kesinlikle yalnızlığa mahkumlar acımam böylelerine
Menfaatçi, iki yüzlü, kibirli, hasetçi, egolu kendinde ben yarattım bu dünyayı havası olan halbuki bir boka fındık değildir.
Kendinden başkasını sevmeyenler, çekemeyenler..
Gerçi çekemeyenler önden güler arkadan çekiştirir ya neyse.
Mükemmeli arayan yanlız kalır. Her insan hata yapar sonuçta. Alttan almayı, affetmeyi, sorunları çözmeyi iyi bilmeliyiz.
Bencil ve sadece kendi menfaatlerini gözeten, saygısız öz güveni olmayan Başkalarının mutluluğu ile mutsuz olan insanlar.
Menfaatçi insanlarla oynamayi seven yalani hayatin duzeni gibi gorenler riyakarlar yapilani gormeyenler elbet bir gun yalniz kalmaya muhtactir
*birde egoist pislikler.
***birde ne istediğini bilmeyenler...
*Düzeltme yalnız kalmaya mahkumdur.
Hiç bir insan oğlu yalnız kalmaya mahkum değildir. Ne kadar kötü olursa olsun
Kimse yalnız kalmaz her kes kendi gibisini mutlaka bulur.
Bencil, kendini beğenmiş burnu kaf dağında insanlar
Kesinlikle iyi insanlar. Bu hayatta kötü olucaksın bak nasıl deger goruyorsun
Karaktersizler diyim herseyi icerir bu kelime ama yalniz kalacaklarini sanmiyorum
Duygusal, iyiniyetli, hümanist, yardımsever, dürüst, dobra insanlar her zaman yalnız olmuştur
Hiçbir insan böyle bir şeyi hak etmez birbirimize bu tarz dileklerde bulunmayalım derim ben
Agresif ve anlayışsız insanlar genelde yalnız kalırlar
Cevreden zarar gormek istemeyen hassas insanlar yalnizdir.
İnsanlarla arası kötü olanlar , zamanında arkadaşlarına yanlış yapanlar , yalancılar.
Egoistler ve dünyanın sadece kendisi etrafında döndüğünü sananlar.
Ama öyleleri hiç yalnız kalmaz, dünya dönmese de herkes onların etrafında döner
Bencillik kişiyi mutlu eder bunda bence sıkıntı yok ama başkalarının mutluluğuna mal olan benciller egolular ve iki yüzlüler bence yalnız kalmaya mahkumdur
Başkalarının mutluluğu ile mutsuz olan insanlar.
Bencil, egoist, ben merkezci, kötü kalpli, sevgiden yoksun, empati yeteneği sıfır kişiler
İşsizsen paran da yoktur. Paran olmadigi için de yalnizsindir
Dostum dediğinin arkasından kuyu kazan, arkadaşını kıskanan
Çıkar ilişkisine dayalı olanlar
Doğru olan insanlar da genelde yalnızlığa mahkumdur günümüzde
İki yüzü, menfaatçi, işine geldiği gibi davrananlar doğrup bakmayan bakamayan değil bakmayan ailelee
Herkesin arkasından konuşan
İftira atan
Hayvana merhamet etmeyen
İnsanların zararına ugrasan veya asagi cekmeye calisan
Kadinlarin hayalleriyle oynayan erkeklerin
Abim bir gün herkes yaşattığını yaşayacak onun için üzme kendini.
Mutluluğun ve sevdiklerinin değerini bilmeyenler yalnız kalmaya mahkumdur.
tipsizler genelde yalnız olur ya da tipsiz olduğunu düşünenler özgüvensizler
Karaktersizler, Saygısızlar, egolular, menfaatçiler ve daha bir çok insan.
İki yüzlü, yalancı, bencil ve merhamet duygusundan yoksun insanlar.
Özgüvensiz ve kibirli olanlar
Nolur bakar mısın çok kısa hemen burdan yazamam
@hekimoglu01 köle mi olcan?
Ne dedin anlamadım
He evet bakar mısın
Egolu ve ortalık şempazeleri
Vicdanlık dersi almamış ezimetler...
Insanların mutsuzluğu ile mutlu olanlar
Kibirli, kendini beğenmiş, kaba
Rol yapmak zorunda olup kendi olamayan insanlar
Bencil ve iki yüzlü insanlar
Yalan söyleyeyen insanlar..