Kısmen diyebilirim. Aslında hiç bir konuda alelacele karar vermekten de hoşlanmam. Bazı konular vardır gözü kara olmak gerekir. İnsanın gururu, onuru gibi. Sevmek gibi. Bu konularda sadece.
Cesaret gerektiğinde gözü kara olmak, yine gerektiği yerde ise, kendini çekmeyi ve kontrol etmeyi bilmek gerekir... Özellikle kırmızı çizgilerimin tahrik edildiği durumlarda gözüm karadır. Bunun haricindeki olaylarda, sabırlı olmayı, kendimi kontrol etmeyi, esenlik içinde olmayı tercih ediyorum...
Gözü karayım 2 günlük dünyayı birisinden korkarak geçiremem. Kavga konusuna gelirsek bu aralar etmemeye çalışıyorum. Genelde kavga etmem ama damarıma basarlarsa kendimi tutamayabilirim.
Baktım tanıma evet yerine göre doğru yanıt vermişim. Hiçbirseyden korkmam diyemem. İnsanlar korkusuz olsaydı korku diye bir duygu olmazdı. Her insan birşeyden korkar, hassas noktası vardır bence. Bu nedenle yerine göre. :')
@__asse__tato__ ben bu role hiç alışamadım valla gelip gidip denk geldikçe laf sokmak daha eğlenceliydi benim açımdan. Artık sürekli ben maruz kalıyorum taşlara ahsjskdlflgşg
@__asse__tato__ resmen idmanlı gelmişsin aaaaa bu kadar olmaz ama isyan bayrağını çekicem az kaldı. Sezen'in şarkısı geldi bak aklıma. Çekmişim isyan bayrağını dalgaları başındayım. Sen diken sal üstüme üstüme Bense deste deste gül 💃💃
Nazım'en sevdiğim şiiri ile cevap veriyim bende o zaman ufacık bir kısmı : Dünyayı telaşsız, rahat seyredebiliyorum artık. Bakınıyorum başımı kaldırıp işten, karşıma çıkıveriyor geçmişten bir söz bir konu bir el işareti.
@__asse__tato__ Benim de sevdiğim bir şiir oldu artık "son otobüs" Hills bunu beğendi. Çok da manidar buldu. Geçmişten bir el edeyim o halde ya da kol mu etsem. 💪 tanıdık geldi mi bu?
İnsan önçok korktugu zaman cesaretli ve gözü kara olur mesela sevdigine birşey oldu o an çok korkarsın ve herşeye yapmaya müsaitsindir burada lafla gözü kara çok var kardeş bazen ijraatlazım öyle onu yaparım bunu yaprım la olmuyo herşey
Şöyle 2 örnek vereyim.. Kardeşimi farklı zaman dilimlerinde döven iki kişiyi, kardeşim bana, bak bana kendi abisine uçan tekme atarak elimden kurtarmıştır.
Aslinda Gözü kara biriyim veya biriydim. Bu aralar duygularim karma karisik. Kendimi ezdirmem asla Ailem dahi olsa Kimseye ezdirmem kendimi. Sizde ezdirmeyin kendinizi. Ruhunuz nasilsa öyle davranin.