Çekim gücü, Pozitif enerji, Hayal panoları, Olumlama gibi terimleri çok fazla duymaya başladım ve bazı insanların tecrübelerini okuyunca mantıklı da geliyor. Bunlardan önce meditasyon yapmak gerekiyormuş, Bir aralar meditasyon yapıyordum ve gerçekten rahatlıyordum ama sebepsizce bıraktım.
Bu konuları nasıl uygulayacağım hakkında bilgi verir misini?
Püf noktaları nelerdir?
Nelere dikkat etmeliyim?
Daha önce bu konularla bir şeyler yaşadınız mı?
Bu konuları nasıl uygulayacağım hakkında bilgi verir misini?
Püf noktaları nelerdir?
Nelere dikkat etmeliyim?
Daha önce bu konularla bir şeyler yaşadınız mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar;
Farkındalık yavaş yavaş yükleniyor demek ki :) Sizi bilinçli farkındalığa davet ediyorum. Hoş geldiniz.
Olumlama nedir?
Hayatımızda gerçekleşmesini istediğimiz olayları durumları duyguları tüm seviyelerde gerçekleştiğine inanarak yüksek ve sesle ya da alçak sesle sürekli tekrar etmektir. Kalpten gerçekleştiğine inanarak bilinçaltımızda pozitif etkiyi yaratıp duygunun olayın ya da durumun gerçekleşmiş olduğunu canlandırıyoruz ve evren de bunları gerçekleştirmek için harekete geçiyor. Olumlamalar konusunda sizleri destekleyecek doğal taşları soulmeps'ten inceleyebilirsin hayatı kolaylaştıran kristaller mevcut :)
Meditasyon nedir?
Meditasyon derin bir şifa yöntemidir. Derin düşünce ve sakinlik halidir. Ego yoktur, iç huzur, güvenli alan ve öz benliğe, içimize, farkındalığa ulaşmanın yoludur.
Meditasyon sırasında da doğal taşların enerjisinden faydalanırız. Yine Soulmeps üzerinde ametist taşının özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Önerim kararlı olmanız, faydalarını gördükçe bir yaşam biçimi haline döndüreceksiniz eminim. Benzer konularda sosyal medya hesaplarımdan sürekli paylaşımlarda bulunuyorum takip edebilirsiniz.
Instagram: @huriye. celik
Instagram:@soulmeps
🙏🏻 Teşekkür ederim.