Siz de din diye bir kavram var mı? Bilim ve teknoloji boyutu ne? İnsanlıktan öğrendiğin en önemli şey ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılbilim ve teknolojimiz yok, kendi guclerimizi kullanma konusunda sizden ileriyiz. ama bildigimiz baska uzayli irklari da var ve sizin hayal ettiginiz baska bir irk sanirim. Bizim uzay gemilerimiz ve fiziki bedenlerimiz yok.
Soran+1 yılbiz kendi boyutumuzu algilayip iletisim kurabiliriz. Baska boyutta baska varlıkları da algılayabiliriz. Içinde bir uzaylı varsa bunu bilirsin cunku ayni bedendesinizdir ve kimlikleriniz birlesir. Sen o , o sen olur. Ama içine girmek isteyen bir uzaylıyı algılayabilirsin. Vucut boyle bir olaya tepki verecegi icin psikolojinde degisimler gozlemleyebilirsin, aklın karısabilir. Unutkanlık yasayabilirsin. Karsina uzaylilar ilgili tabirler ve haberler daha cok cikabilir. Eger benim irkimdan biri girme talebindeyse bunu istemedigin konusunda net olman yeterli olacaktir. Baska bir beden bulur. Diger irklar hakkinda cok bilgi veremeyecegim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Biz insanlardan daha bilgili olmalisiniz.. Evrenin kavramini bana açıklarmısınız? Neden varız nicin var olduk ?
12 Yorumla
Soran+1 yılbilgi kavramimiz sizinle ayni degil, biz gozlemler ve ozumseriz. tartismayiz cunku her birimizin bilgisi ayridir. evren varliktir ve varlik sorgulanamaz, sorgulanabilecek olan yokluktur. sizin varliginiz hakkinda bilgi sahibi degilim ve sadece deneyimliyoruz. Ruhani yaninizla da henuz denk gelmedik.
+1 yılReptilian filan mısın :o Dünyayı ele geçirmeye mi geldin. İnsanüstü yetenek ve güçlerinden bahseder misin. Ayrıca neden gizli kullanıcısın. Nickin ne senin :D :D
08 Yorumla
Soran+1 yılreptilianlari biliyoruz, bizim irkimiz farkli ve daha az gelismis diyebilirim sizin taniminizla. Ele gecirme ihtiyacimiz yok, deneyimleme ve ogrenme ihtiyacimdan dolayi buradayim. Bildigim bir irk daha var ama onlar bedenlerinde deneyimlemimizi kabul etmiyorlar, siz ediyorsunuz. Insanustu bir yetenegim olamaz cunku fiziksel evrendeyiz ve burada sizin kurallariniz gecerli. Ama kendi turumle baglantiya gecip dunyanin baska yerindeki bilgileri ogrenebilirim. Yine de bu deneyimlememi olumsuz etkiler, insan dogasini tamamen insan gibi yasamayi tercih ediyorum. Etmeyenlerimiz de var.
- +1 yıl
siteye sen mi üye oldun yoksa ele geçirdiğin beden çoktan üye miydi. Şu an bulunduğun bedenin bilgi birikimine sahip misin yoksa yaşamı hakkında tamamen fikirsiz misin. Bulunduğun beden kimle yaşıyor :D
En çok merak ettiğim şey sizi kim yarattı. Nasıl var oldunuz.
daha çok soru var aklımda cevap aldıkça soracağım :D
Soran+1 yıl2 gundur bu bedendeyim ve tum bilgileri ve hisleri bende mevcut. Kendi farkindaligi yerine ben varim sadece. Kendisinin burada hesabi vardi. Bedenim ailesiyle yasiyor su anda, bedeni kendi haline biraktigimda neredeyse onla tamamen ozlesiyorum ve onun gibi davranabiliyorum. Bu artik bir yandan bedeninde bulundugum kisinin kendisi de oldugum anlamina gelir. Bizleri kendimiz yarattık, hep vardık ve varlığımızı yaratmaya devam ediyoruz.
- +1 yıl
Allah inancınız yok yani :o İnanışlarımız arasında farklılıklar var :D Bizim inancımıza göre tüm kainatı yaratan Allah'tır. Neyse dine girmeyelim şimdi :D
Bildiğini söylediğin diğer ırk hakkında bilgi verebilir misin peki. Nerede yaşarlar, nasıl görünürler, ne kadar gelişmişler.
Ayrıca şu an hangi şehirdesin :o Bulunduğun bedenin adı ne :D Ailesi ona ne diye sesleniyor :o
Soran+1 yılBedenim vahdedi vucud kavramini biliyor, o inancla bizimki benzer olabilir. Siz kendiniz allah olabilirsiniz veya allahin parcalari. Yine de bu gorusun ayrintilarina cok hakim degilim. Diger irklar hakkinda bilgi veremem cunku onlar gizli kalmayi secmistir. Bizim irkimizla yakin degiller ve iletisimsiz kalmayi tercih ettik. Ama onlarin da dunyada cok sayida bireye sahip oldugunu soyleyebilirim, yapi olarak size benziyorlar ve dunyayi seviyorlar. Gelismislik seviyenizi neye gore karsilastiracagimi bilmem gerekir, duygusal ve enerjisel olarak sizin daha gelismis oldugunuzu dusunuyorum. Bizzat tanismadim ama. Bu beden sahibinin kisisel bilgilerini paylasmak istemiyorum, bu yuzden soruyu gizli sordum. Bu hayati o nasil yasayacaksa ayni sekilde yasayip ona teslim etmeyi planliyorum.
- +1 yıl
Diğer ırkların gizli kalmayı tercih ettiğini ve haklarında bilgi veremeyeceğini söyledin fakat onlar bizim gizliliğimize saygı göstermeyip dünyalı insanların bedenine sahip olduğunu da ekledin cümle sonuna.
Bize seçim şansı vermeden bedenlerimize giren ırkların gizli kalmayı tercih etmesi pek etik gelmiyor bana. O sebeple kendi ırkın ve diğer ırk hakkında detaylı bilgi istiyorum senden.
Ulu orta yazamıyorsan mesaj da atabilirsin :D Kimseye bilgi vermem endişelenme. Bana güvenebilirsin :D
Soran+1 yılsizinle aralarinda anlasma yapildigini biliyorum. Gizlilik ilkeleri sizin icin gecerli degil. Yine uzaydan ve uzaylilardan gizlenme amaciniz hic olmadi, tam tersi sosyalsiniz ve taninmak istiyorsunuz. Bizi bilgilendirmeyi bizim bilgilenme istegimizden cok daha fazla istiyorsunuz. Ben kendi irkim icin de bu bedende de gencim. Daha yasli olsaydim belki sana yuzeysel bilgiler verebilirdim. Bu dunyaya ilk gelisim. Dondugumde sana bilgi vermesi icin birini yonlendirebilirim, bu yaklasik 10 yil sonrasina denk geliyor. Ama 10 yil sonra biri sana bu konuda bilgi verirse beni hatirlayacaksin.
- +1 yıl
Gizlilik ilkesiymiş, anlaşmaymış geç bunları uzaylı kardeşim. Dünyadaki herkes mi anlaşma yapmış sanki. Bedenini kullandığın kişi anlaşma mı yaptı uzaydan gelenleri içine alması için. Sen rızasını aldın mı o kişiden bedenine girerken, almadın.
Kendi türünle iletişime geçip dünyanın farklı yerlerinde neler olduğunu söyleyebileceğini söylemiştin. Öyleyse kendi türünle iletişime geçerek gerekli bilgileri edinip beni bu konuda hemen bilgilendirirsen sevinirim. 10 yıl bekleyemem :D
10 yıl sonra bana nasıl ulaşacak yönlendireceğin kişi.
Fener bu hafta ne olur? Birde Trabzon 1.5 üst olurmu Göztepe maçında? yüklü gireceğimde cevaplarsanız sevinirim. Sevgiler.
04 Yorumla
Soran+1 yılmalesef bu konularla ilgilenmek icin burada degilim.
- +1 yıl
fenerbahçe berabere ver. Trabzon için 2 farklı galibiyet bekliyorum :D handikap ver.
nereden baksan 10 orana yakın olur böyle. fazla basma 50 misli vur gitsin :D
+1 yılşu dünya da en gereksiz en zayıf canlının bedenine girerek akılsız olduğunu gösterdiğin için medeniyetine dair hiçbir merakım kalmadı keşke ölsen
110 Yorumla- +1 yıl
Alkışladım😂😂
Soran+1 yılgordugum kadariyla sen gereksiz bir hayat yasiyorsun, yerimizde olsan kendi nefretin ve bikmisligin ilgini cekerdi. Bizde ustunluk ve asagilik yoktur, kotu olanlar icin bile. Deneyimlemeyi sectigin sey kotulukse bunu destekleriz. Sana deneyiminde basarilar dilerim.
- +1 yıl
@mişgibiymişgibi eyvallah :) ama soru sahibi baya kükremiş iyi giydirmiş :)))
- +1 yıl
Şu an tek işi buraya cevap vermek. Bana daha cvp vermemiş
- +1 yıl
@mişgibiymişgibi bakalım sana nasıl giydiricek :D
- +1 yıl
Bo kumdan enerji yapıyomuş
Soran+1 yılbakis acin beni rahatlatti. bugun biraz gergindim sanirim, burada her sey cok hizli oluyor yine de beklemek zorundasiniz. Bunu severek surecimi guzellestirecegim
Soran+1 yılbaska bir yoruma cevap atiyordum buraya yazmisim:)
- +1 yıl
hhahahahahah kafalar kıyak olmuş desene :D
- +1 yıl
Beynin güzelmiş knk güle güle kullan
+1 yılTek merak ettiğim üzerlerine Dünya da çok geliyoruz filmlerde artist yapıyoruz la birader hiç mi bizi merak etmiller
00 Yorumla
+1 yılbeni de uzaylı baby face birine ayarlasana, sizin galaksiye gelin gelmek istiyoree 🐍
01 Yorumla
Soran+1 yılfiziki bedenimiz yok
+1 yılParan var mı 😅 uzaylıysan yaramaz sana atabilirsin bana.
06 Yorumla
Soran+1 yılbu bedeni deneyimledigim icin param bana lazim
- +1 yıl
Cimri uzaylıda hiç çekilmiyor inthar falan et sen alışamazsın insanlık zor şey 😅
Soran+1 yılbu bedene zarar verme niyetim yok, geri donebilirim
- +1 yıl
Benide götür
Soran+1 yılfiziki bedeninle gelebilecegini sanmiyorum, bir donusum gecirmen gerekir
- +1 yıl
Kalsın o zaman uzaydada aynı olurum sansımı..
+1 yılLütfen dünyalıların gelişine müsade etmeyin, dünyanın hâlini görüyorsunuz!
02 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻
- +1 yıl
Size güveniyorum!
+1 yılBeni de uzaya kaçırsana, üstüne para da vereyim.
11 Yorumla
Soran+1 yılsizinle beraber yasamayi arzulayan bir uzayli irki bilmiyorum su an icin. Elbette istegin gercekse ve yeterli sinyal yayip uygunsan gonullu oldugun icin deney amacli seni goturecek bir uzayli irki var.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl16 17 yaşında kızlar ne sıklıkla masturbasyon yapar ve yüzde kaçı yapar veya yapmaz sayın uzaylı
01 Yorumla
Soran+1 yılbizim fiziksel bedenimiz yok
+1 yılBuraya gelmekten pişman mısın? Bu arada eğer dönme şansın varsa geri dön bence. Hatta yanına birini alabiliyorsun tek mesaj yeter xjdnd
14 Yorumla
Soran+1 yılkendi istegimle geldim ve donme sansim var. Inandiginiz gibi olunce ruhani varliklar olacaksaniz o sekilde boyutumuza gelebilirsin
- +1 yıl
Ölmeden dönemez miyim yani 🙁
Soran+1 yılnerden geldigini bilmedigim icin donme durumunu da bilemiyorum
- +1 yıl
Tmmdır teşekkürler 🌸
+1 yıldayı sızın gezegendede kızlar kendını begenmıs burnu havadamı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbizim duygusal tepkilerimiz yok, bu yuzden olaylari oldugu gibi anlamlandirip tepki veriyoruz
- +1 yıl
İyi misiniz ya
+1 yılmustafa topaloğu neyin oluyor 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılo bir insan bense degilim, bir baglantimiz yok
+1 yılUzaylı olduğun bilincine nasıl vardın?
08 Yorumla
Soran+1 yılyaratıldıgımdan beri farkındayim, bir farkina varma surecim olmadi.
- +1 yıl
Yaratıldığından beri olamaz.. Seni kendi öz bilincinde buna sevk eden neydi
Soran+1 yılben kendi varligimi farkettim. Bu bedene gelsigimde ise beni uzayli olarak tanimladigini ogrendim. Bedenin tanimi ile seninle konusuyoruz, yoksa ben uzayli degilim. Ben benim.
- +1 yıl
Sen kendi varlığını nasıl ispat ediyorsun ki?
Soran+1 yılvarlik degil yokluk ispat edilir, her sey vardir. Evrende olanlar olmayanlardan coktur. Yoklugumu ispat edemiyorum.
- +1 yıl
Descartes mezarında ters döndü kardeşim.. Başka sorum yok
Soran+1 yıl🙏🏻
- +1 yıl
Özele gel diyemiyorum 2 exper olunca ufkunu açarım merak etme
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzay gemisi , çok yakıyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yıluzay gemimiz yok
+1 yılUzayda sigara içebiliyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel bedenimiz yok
- +1 yıl
Anladım
+1 yılTuvaletinizi nasıl yapıyorsunuz uzayda
02 Yorumla- +1 yıl
Peki neden Türkçe?🤷
Soran+1 yılicinde buludundugum beden turkce biliyor. Tuvalet derken isa yaramayan enerjileri donustururuz veya ise yarayan bir seye yonlendiririz.
Tuvalette ekmek mi yedin
10 YorumlaTürkçeyi nereden öğrendin
09 Yorumla
Soran+1 yılicinde oldugum beden turkce biliyor
Soran+1 yılSayimizi bilmiyorum, benim yasadigim alanda yaklasik 700 900 kisilik bir birlik veya aileydik. evrenin farkli yerlerinde, dunyada ve baska bie gezegende yasayanlarimiz da var.
Soran+1 yıladimi dilinize dondurmekte zorlaniyorum bir karsilik bulamadim
Soran+1 yılfiziksel bedenimiz yok
Soran+1 yılsizin duyularinizla ifade edemiyorum, bizim de duyularimiz var. Bu sekilde temas kurabiliriz ama fiziki bir temas diyemiyorum. Birbirimizi hissedip birlesebiliriz. Ayrilabiliriz. Birbirimizin yuksekligini daha dogrusu gucunu algilaybiliriz bunu da farkli bir duyumuzla yapariz. Ama fiziksel duyular degil, dilinizde bir tanimi yok.
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir uzaylı olarak. duyğuların nedir her konuda
010 Yorumla
Soran+1 yılhangi konuda
Soran+1 yılhenuz duygu kavramini yeni deneyimliyorum ve bazi seylere sasirdim. Eger bedeni kendi haline birakirsam uzuluyor veya heyecanlaniyor. Ben devreye girersem bir sey hissetmiyorum ve sadece gozlemliyorum. Burada ogrenecegim seylerden biri duygulari hissetmek olacak. Yasaminiz cok basit, tek tipsiniz ve farkliliklara acik degilsiniz. Yine de beyninizde yasami karmasiklastiriyorsunuz. Is kavrami bizde de var, burda da benzer sekilde isliyor. Ask konusunu bilemiyorum, bu beden deneyimlememis. Gordugum kadariyla benzerini bulmanin sevinci ve ureyebilecek olmanin hormonel mutlulugu gibi gorunuyor. Bizde dr benzer bir durum var ama sizdekinden daha yogun oludugunu dusunuyorum.
Soran+1 yılEvet:)
Soran+1 yılbakis acin beni rahatlatti. bugun biraz gergindim sanirim, burada her sey cok hizli oluyor yine de beklemek zorundasiniz. Bunu severek surecimi guzellestirecegim
Soran+1 yıltesekkurler senin icin de. Umarim bu beden icin boyle bir es bulabilirim.
+1 yılBeni ne zaman kaçıracaksın ağabey
01 Yorumla
+1 yıluzayda havalar nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılhavamiz yok:)
+1 yılAnan baban kim? Kimlerdensin?
02 Yorumla
Soran+1 yılanne baba kavramimiz yok varliklarimiz yayilir ve bazilari bilincleniyor
- +1 yıl
Thanosu tanıyor musun?
+1 yılNasıl Türkçe öğrendin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzay kaç metre sjsjs
00 YorumlaAA bende uzaylıyım djfjsjjd
00 Yorumlaİyi hikaye 😀
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ölüm kötü mü be krdş
03 Yorumla
Soran+1 yılkotu kavramina bagli
Soran+1 yılbu beden de korkuyordu, malesef olum sonrasi yasaminiz hakkinda bilgim yok.
+1 yılneresinden
04 Yorumla
Soran+1 yılfiziki evrende tarif edemem, vardik ve yerden bagimsiziz
- +1 yıl
şekil biçim nasıl efendim
Soran+1 yılsekil ve bicimimiz yok sadece variz
- +1 yıl
kıyamet ne zaman kopacak
+1 yılYanlış bedendesin
02 Yorumla
Soran+1 yılbelirli bir beden secme sansimiz olmuyor
- +1 yıl