Nerede nasıl hareket etmesini bilen , sağduyulu, ciddi biri mi
Samimi, çocuksu olan , Komik biri insanlar mi tercihin?
Samimi, çocuksu olan , Komik biri insanlar mi tercihin?
Nerede nasıl konuşacağını bilen, aşk dışında soğukkanlılığa sağduyulu ve iyi mizah yapan birisiyim alfalık ile ince bir çizgi ile kesişmiş biriyim. Bakımlıyımdır da fakat bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ama sevdiğim var ölümüne. Şu anda kızların çoğu sevgisi sahte olan erkeklerin peşinden koşuyor bize ise pısırık gözü ile bakılıyor aslında o serseri heriflere ufak ayar versek kaçar, sonra kızlar mutsuz oluyor ve artık aşka inanmıyor, ona aşık olan erkeklerde onunla birlikte yıpranıyor maalesef
Ciddi insanlar da samimidir. Samimiyet mizaçla alakalı değil karakter ile alakalıdır. Asıl soruya cevap vereyim,
Vıç vıç insandan hoşlanmam.
Zeki, nereden nasıl davranacağını bilen ve evet ağır başlı insanları severim.
Ama bu duvar olsun demek değil, espri de olur güler de ama yerinde. Vıç vıç olmadan.
Tarif ettiğinizi gözümde canlandırdım ve kendimi gördüm
Cevap
6Cevap
Hepsine birden sahip olup nerede nasıl hareket etmesini bilen biri olmak zor değil ki gereksiz yerlerde gereksiz çocukluk yapmasın bazı davranışlar alakasız yerlerde vıcık görünür başka yerlerde komik görünür
İyi bir insanda olması gereken nitelikleri taşıyor olması zannımca vazgeçilmezdir. İyi geçinirsin böyle insanlarla ve gerisi teferruattır.
Yeri geldiğinde ciddi ve samimi olsun benim gibi ergence hareketler sergileyeni sevmiyorum.
Ergenceden kastın nedir?
Ergence yazışmalar var hareketler var
Mesela?
Ben mal tipsizim samimi çocuksu insanlar ezik görülüyor iyi niyetten.
Nerede, nasıl davranacağını bilen insan candır.
Kendim ağırbaşlıyımdır ama sempatik, komik insanlar daha çok hoşuma gidiyor bana enerji veriyorlar😀
Ciddi, ağırbaşlı.
Ağırbaşlı ama samimi.
Ciddi
Yerine göre
Yerine göre ikiside hoş☺️
yerine göre
Ciddi ağırbaşlı
samimi
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?