Teselli eşittir yalan dolan. Tek kalmak en güzeli alırsın istediğini yaşarsın kafandaki başka düşünceleri hayalleri yaşarsın.(. En çok sinir olduğum teselli karamsar olma dur bakalım daha güzel günler ileride yaşın genç dendiği zaman yumruğu ağzına vururum diyorum)
Birini teselli etmeyi ve teselli edilmeyi hiç sevmem. Zaten teselli etmek bana göre değil, elime yüzüme bulaştırırım. Karşıdan da teselli istemem. Yalnız kalmak ve sorunumla başbaşa olmak isterim. Zaten bir çözümü olsaydı teselli yerine çözüm odaklı konuşulurdu diğer türlü züğürt tesellisi oluyor ve benim ihtiyacım yok açıkçası. Biraz yalnız kalmak, müzik dinlemek ya da düşünmek gibi meşkalelerden sonra geçiyor nasılsa.
Kesinlikle yalnız kalırım hayatta istemem etrafımda polyanna gibi dolaşan öğütler veren kimseyi. Üzüntümü ve gözyaşımı her zaman sakladım nefret ederim birinin yanında aciz görünmekten. Sadece sevdiğim adam olursa yanımda durması yeterli konuşmasına gerek yok
Bana hiçbir omuz, hiçbir söz sihirli gelmez o ruh hallerinde olduğum zaman. Yalnız kalmak iyidir. En çok kendime iyi geldiğim zamanlardır. Ben bana yeterim, gölge etsin istemem kimseden.
Yaşadığım mutsuzluk sebebine göre değişiyor aslında.. Birisi tarafından üzülmüşsem yalnız kalmak istiyorum, üzüntümun sebebi özlemse teselliye ihtiyaç duyuyorum, fakat ne yaşarsan yaşayım sonuç ağlamama sebep olduysa yine teselli bir omuz aradığım oluyor..
Yalan, klişeleşmiş teselli sözleri bile olsa olur. Birini isterim hep yanımda. Yalnızlık hiç güzel değil. İnsanın yaratılışında var bu, herkes birbirine muhtaç. Üzüldüğümde, sevindiğimde biri olsun yeter bana.
yorumları okudum. kimi yanlız kalmak demiş, kimi uyamak demiş vs. hiç biri değil , beni mutsuz eden şeyin peşine düşerim ve onunla mutlu olmaya çalışırım. baktın olmuyo bende onu mutsuz ederim.
Mutsuzken yanlız kalmak her ne kadar doğru olsa da o dipten çekip çıkaracak dostluklar olmalı insan hayatında. En büyük etken tabiki kendinsin fakat Zaman zaman yardım almak gerekir bu bir teselli olabilir ya da biriyle konuşmak olabilir.