Muska ters tepti?

Yıllardır sıktınılarım korkularım olduğu için işin ehli bir hocaya muska yaptırdım, Çin’lerin şerrine uğradığımı söyledi ve yaptı gönderdi, muskaların evime geldiği ilk gün, gece yanıma iki varlık geldi, ve yatağımın baş ucunda dikelip bana evine muskalar gelmiş dedi. Sonra ki günler kendimi çok kötü hissetim hep, sürekli ağlıyordum nedeni de bilmiyordum. Elim ayağım tutmuyordu, beni seven tüm dostlarım o muskalar geldikten sonra aramayı sormayı kestiler, tabi onların haberi yoktu ama o muskalar herkesi benden soğuttu. Hoca bana dediği şu oldu, senden uzaklaşanlar yanlış insanlar sadece. Bir türlü inanamıyordum, geceleri hala o musallatlar yanıma geliyorlar, daha önce beni korkutuyorlardı ama artık muskalardan sonra gözüme görünmeye konuşmaya başladılar geceleri.
Zarar gördüm fayda görmedim muskalardan, kimsem kalmadı. 1 ayı geçti şu an. Hoca hala dediğim dedik takmaya devam et, musallatlar seni vazgeçirmeye çalışıyor o yüzden oluyor o sıkıntılar diyor,
başka bir hocaya yönlendirdi o da at dedi muskaları ve tekrar sana muska yapıp yollucm dedi. Sizce ne yapmayalım sizin böyle tecrübeleriniz oldu mu?
Muska ters tepti?
Cevapla