Eğer bunun için uğraşırsam cidden itici oluyorum. Zoraki güzellik gibi aynı. Birde karşı tarafta senin aslında tamamen karakterine zıt olan bir şey için çabaladığını hemen anlıyor. Sende eğrilip, bükülüyorsun. Gönül işlerinde bu şekilde her zaman ters tepiyor. Kim yapmaya çalışırsa çalışsın. Fakat gündelik yaşam da sadece aksilik yapmam, surat yapmam, işimi yapar, kurallara uyarım. İş yeri, aile, sosyal ortamlarda böyleyim. Gerisine herkes bildiği gibi anlar.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Olduğum gibi beklerim. Kendimi sevdirmek için çabalayacak kadar deli değilim. Deger bilmeyene, değer anlatmak insanın değerini daha çok düşürür. Sevilmeyecek adam değilim.
Hiç öyle bir çabam olmadı. Çünkü herkesin karakteri, hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyler farklı. Herkese sempatik gelme gibi bir durum olamaz. Bu yüzden Ben ben gibi davranırım. Yakın bulan bulur, bulmayan yolunu çevirir.
Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
Hayatım boyunca böyle bir çaba içine girmedim gadası. Giren insanların çoğu zaten, ya yalnız olmaktan bu şekle giriyorlar. ya da ilgi ihtiyacı hissediyorlar.
Kendimi ispat etme veya kalıba göre şekilenme anlamında hayır, ama şöyle çabalarım: sevdiklerime karşı, uğraşırim, içimden geldiginde sevgi pıtırcığı olur şirinlik yaparım, gerekirse tahammül eder yorulirim, vefalı olmaya çalışır ve onlarin verdiği değeri boşa çıkarmamak icin dikkat ederim. İnsan İlişkileri ve sevgi emek ister, çaba dahil.. https://66. media. tumblr. com/701112a9df24bc13748314e97670af6c/tumblr_inline_p0ginlcRki1ug9g8l_400. gif
Yapmam oyle biseyi ha tanimiyosa beni kendimi anlatirim o da kendini anlatir ama kalkipda turlu turlu sekillere girmem yok sac boyatiyim yok oldugumun disinfa biri oluyum yok o sunu sever sunu yapiyim hic isim olmaz ne ugrascam la milletle 😂😅👍🏻seviyosa sevsin sevmiyosa aha da kapi orda gitsin
Sevene can feda sevmeyene elveda kimseye kendini zorla sevdirtemezsin ama bazen şaka amaçlı bazı inşanlara kedi gibi sirnasiyorum öyle yapmak bana keyif veriyor miyav miyav sjjs