Kardeşine para yollaması normal mi?

nişanlımın evlilik evrensine yaklaşırken askerde olan kardeşine 1 milyar para yatırdığını farkettim kendisi söyledi bir şekilde açığa çıktı...

bizim 2mizin de eğitim seviyesi aynı ben ondan biraz daha fazla maaş alıyorum

o muhasebeci ben argede grafikerim

bu güne kadar her ne kadar durumları iyi olmasa da ben hep yardımcı oldum maddi ve manevi olarak

evlenme hazırlıklarında eşya paylaşımı yapmadık herşeyine ben canıgönülden destek verdim

o da az da olsa destek oldu

eşyaları kendimiz alma kararını da kendimiz verdik.

fakat ben herşeye severek yardımcı olmama rağmen nişanlım alınteriyle kazandığı parayı kardeşine çok miktarda göndermesi benim gerçekten ilgincime gidiyor.

belki ben cahilim kime sorsam kardeş bu çok hassas konu bunlar aman girme aarları diyor ama ben kendimi enayi gibi hissediyorum.

bu güne kadar onun benim param hesabını hiç yapmadık.

tamam askerde olan birine tabiki paa gönderilir ama bu kadar fazla olmasının anlamı ne ki?

babası da var bunların ama hayırsız bir baba

sürekli içen sarhoş sarhoş gezen eve geldiğinde evlatlarıyla oturup ciddi ciddi konuşmayan

kendine hayırı olmayan bir babaları var...

bu kızın günahıne ki ailesine destek olmaya çalışıyor?

benim günahım ne ailesinin kalkınmasında rolümün?

nişanlım ailesine çok bağlı

ben ise onlar olmadan da ayaklarımın üstünde durmak isteyen bir kişiliğim

nişanlımın bana bu konuları açtığımda sanki benim sevgiilim değilmiş gibi konnuşuyor sanki ben onun için hiç bir anlam ifade etmiyorum gibi konuşuyor

benim hayatımın amacı evime faydalı olmak kazancımı beraber güzelce yaşamak için herşeyi yapabilmeyi hedefleyen birisiyim başbaşa kalmaktan hoşlanıyorum
o da benle başbaşa vakit geçirmeyi seviyor zaten çoğu zaman evde sklıyor
keşke senle olsak diyor beni sevdiğini biliyorum
şu aralar en son bu konu yuzunden hafif tartıştık
ben ona bu gibi para göndermeleri evlendikten sonra devam edersen bu benim için sorun olur dedim
acaba yanlışmı yaptım?
Kardeşine para yollaması normal mi?