Sessiz durandan da korkulur, ağzı iyi laf yapandan da. Ama en çok ağzı iyi laf yapandan korkun. Sessiz duranlar sandığınız kadar tehlikeli insanlar değil. Onların gürlemesi kendinedir, başkalarına değil...
O kadar iyi konuşurum. Bir nevi sosyopatım dilimle çok para kazandım ama dilimiz var her şekilde karşımızdaki insana zarar vermeyiz offfffff o. susan erkek, ya da kız abi ne içten pazarlıklı insanlarmış ya biz devamlı konuştuğumuz için netiz. Onlar sus sus içinde öyle kurmuşlar ki mantık almayacak şekilde farklı düşünceler yaşıyorlar benden uzak dursunlar çok konuşan bilirsin ters konuşsa bile gene konuşur onlar susar susar milyon şey çıkıyor altından çok ama çok iyi gördüm bana selam vermesin
tepki vermeyen veya sessiz kalan insan hic beklenmeyen bir anda muhakkak sesini cikaracak icinde tuttugu icin gittikce büyüyen bir tepkiyle patlayacak kendisini ve cevresini dagitacaktir. hayatla ilgili az cok deneyimi olanlar da bilir ki aninnda verilen tepkiler insanin hem kendisi hemde karsindadaki icin daha sagliklidir
Şimdi herkes sessiz diyecek ama sessiz insanların kişiliği içe dönük diye neden korkutucu olsun ki? Onlarında dışa dönük insanlar gibi yanlışları ve doğruları var yani böyle bir konuda bile kutuplaşma yaratabiliyorsunuz ya tebrik ederim
Bu duruma göre değişir. Karşındaki insana ağır konuştugun halde susuyorsa onun cesareti yoktur birşey yapmaya. Haksız olduğu konuda susuyorsa edebindendir, haksız olduğunu bilir. Ne olursa olsun susuyorsa herşeye, pısırıktır.
Sessiz insan fırtına gibidir nerden ne yapacağını kestiremezsin. Ağzı çok iyi laf yapan insan tehlikedir ne yapacağını gösterse bile haklı bir cevaba sahiptir. Boy ölçüsemezsin
👀 oww. Sessizden korkma değil de anlayamadığın için bilmezsin bilmediğinden korkarsın 👍 Diğerinin ne halt yediği ortalıkta zaten 😂😂😂 yine de o daha tehlikeli gibi geldi yah
sessizden dicektim ama bende sessizim... ağazı iyi laf yapandan korkacaksın.. dedikodu tehlikeli. çoğu evliliği sarsan hep dedikodu değersiz insanlara anlatılan olaylar.
Bence sessiz insanlardan daha çok kork onlar az konuşup çok dinlerler ve iyi bir gözcüdür. İnsanların zayıf yönlerini bilirler. Ağzı laf yapan birisi ise açık sözlüdür lafını esirgemez.
İkisinden de, ağzı iyi laf yapanın niyeti ortadadır zaten. Zarar verebileceğini anladığınız zaman mesafe koyarsınız. Suskun olanın ise siz daha içini anlamaya çalışırken yapabileceği çok şey vardır.
Agizi iyi laf yapandan kork bos konusur karakterinin disina cikar yalan söylerler kandirirlar insanları sesizlerin ne guhani olur be tabi yere bakan yurek yakmayansa😂