Tabiki hayır, pişmanlıkla kendinize olan nefret duygularını karıştırmamak gerekir. İnsanız nihayetinde ve aciz bir kuluz. Hatalar yapacağız, düşüp kalkacağız ama bunların sonuçlarında kendinizden nefret etmemize ya da kendinizden uzaklaşmanız gerekmez.
Ne desen, İstanbul beyefendisi gibi selam versen bile ıy mıy yapan kızlar kendimden nefret ettiriyor, kendime diyorum ki "niye gidip konuşuyorsun elin cahil çakma prenses tiplisiyle, süslüyse süslü, güzelse güzel, hala öğrenemedin mi bunların kan emercesine ilgi emerek beslenen karaktersizler olduğunu yahu?". Türk kızlarından çok U. S. ve Kanada batı yakası kızları böyle, fakat onlar kadar olmasa da dejenere halde tabi her taraf şimdi.
Hani bahsettiğim seviye insanlığa sığacak şekilde değil, yanlış anlamayın, 0.2 saniye uzaktan kazayla gözgöze gelince burun kıvıran kız gördüm ben Vancouverda. Ruh hastalığı o artık resmen.
Kendimden nefret ettiğim zamanlar değil de yaptığım bazı şeyleri kendime yakıştırmadığım oldu. Ve bu sebepten ötürü kızdım. Ben kolay kolay kendime kızmam, bu tür hatalara imza atmam ama insanım işte.
En son bu siteden ötürü kendimi bir konuda kızmıştım. Reelde yaşanan olaylar tabi. Sanalda yaşanan hiçbir şey için canımı sıkmam. Yaşanmış saymam.
Aynaya bakıp bakıp kendime bir giriyorum iltifat ediyorum küfür tipe bak diyorum tipe amaç ne amacım neler yaşımı kendimi neden bu kadar delisin sen diyerek kızıyorum birde yakışıklısın güzel günler ileride daha dur bakalım diyenlere sağdan yumruğu çekeşim geliyor😀
Başkaları kırılmasın üzülmesin diye uğraşmaktan bıktım. Bana ne ki abi, ben niye düşünüyom onları. Onlar beni düşünsün... Nefret ediyorum bu huyumdan...
Ben iyi niyetli bir insan olarak görüyorum kendimi tabi insan dan insana değişir ama iyi niyetimin suistimal edilip enayi yerine konup bunu farketmedigim zaman oldu gerçekten 2 3 defa yaşadım bu durumu
Evet oluyor. İnsanlara karsi merhametim ve duygularımı mantigimdan onde tutup bunun yanlış olduğunu fark ederek devam ettigim vakitlerde kendimden nefret ediyorum ve gicik oluyorum
Oh hoo , en nefret etdigm zaman birisiyle tartisdigmda o an aklima bir b*k gelmiyo sonradan keske sunu sunu deseydim diyorum öyle anlarda kendimden cok nefret ediyorum