AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
O şekilde zengin olmuş parasının kölesi olan insanlar var maalesef
Gel ben sana istediğin kadar çay ısmarlıyım 😀
benden cümerti mezarda 😀
Cimriymiş ya. Ee böyle sıkarak oluyor demek ki. İyi yapmışsın.
O küçük hesapları yapmadığımiz zengin olamayız 😃 bence gerek de orta gelirli gayet makul
Cimri olduklarindan dolayi paralari birikip zengin oluyorlar
Paranın değerini iyi bildiğini düşünen cimri tiplerdir. Canını al parasını alma sjsk
Kimi paraya tapıyor. Kimi hesabını biliyor. Bizim gibiler de eşi dostu için saçıyor
Zenginler hep öyle ama normal durumu olan insan yarım ekmeğini paylaşır bide aglamaları yok mu
Zengin değil onlar, cimriler :D
Cimri oldukları için de kısıtlı bir varlıkları var...
Boşuna dememişler kurban olduğum Allah parayı yiyemeyene Qarıyı sikemeyene verir diye
Xiktir*et onları
34 bedenli bebeksi yüzlü isen bul beni yavrum 😉
Eee en güzeli. En önemli şey sağlıktan sonra para, ne diye harcasın sana amgg...
Çünkü o şekilde zengin oluyorlar.. ayrıca evde film izlemeyi bende severim yzatırım ayaklarımı sinemaya gitmemm. Osura osura izlerim kimsede niye osurdun demez. Sinema neden cazip geliyoki sana
Onların egosu özgüveni kendını beyenmişliği tepeden bakmaları kimsede yok iş paraya gelınce yapmadıkları şey yok uzak durmak lazım kendin gıbı bırını bulmus olsan
Imtihan işte.. Bende öyle değilim elimde param varsa harcarım keyfime bakarım.
3 5 in hesabını yaptıkları için zengin oluyorlar zaten
50 kuruşun hesabını yaptıkları için zenginler sanırım
Benimde gelirim iyidir çok şükür ama öyle ufak tefek hesaplara takılmam sonuçta zaman geçiyor yaşlanıyoruz. Eğlenmek lazım
Kullanılma duygusunu yaşamak istemiyordur ama çay hikayesi abartısı olmuş bende kullanılmak istemediğimden bilirim ama onun ki abartı
Benim Patronum Hiç Lafını yapmadı paranın Cok takıldık Gece Alemlerinde bir gece 24 TL para ödedigimi bilirim. O Sonradan görmeler için olan bir durum sanırsam Akılları gidiyor.
Fakirin olanı kaybetme diye bir korkusu yok çünkü zaten yok ama zenginin gözü asla doymaz hep daha fazlasını ister harcarken bitiriyomuş hissine kapildigı icin cimri olur aslinda hic mutlu degiller cunku harcadiklari her kuruş onlari mutsuz eder
Çoğu alışveriş yaptıkları yerde fiyatlar şişirildiği için..
Evet doğru. Ben de farkettim bunu. Çalıştığım yerin sahibi milyonerdi ama çalışan kişilerin yiyeceği ekmeğin bile hesabını yapardı. zenginlerin çoğu cimridirler ama çalışıp, kimsenin hakkını yemeden; zengin olan insana saygım vardır.
20 bine yakin kazaniyorum ayda, o dedigin kadar degil ama bende dikkatli harcarim. Senin ornegin uc noktaymis.
Sonradan görme oldukları içindir belki
Oldum olali cimri insanlardan nefret ediyorum ya 5 dakika sonra ne olacağıni bilemiyorsun nedir bu pintilik cimrinin parası j hastaliktir
zengin olan birazda boşuna zengin olmuyor galiba... bir yerden sıkıp bir yerden yalıyorlar
Sonradan görme yardımcı pilotluk yaparken 3 katını kazaniyordum elimde birikim olarak 100 TL yoktu.
Hep kadınlarla gittiğim ülkedeki ortamlarda kazandığımi yiyordum hayata bir kez geliyorum kazandığımi tabi yiyeceğim
Zengin oldukları için illa sana para harcamalari mı gerek?
Çok daha fazla gelirim var bu bahsettiklerinden lüzumsuz harcama yapmam ama asla cimri değilim hele maddi durumu kötü bir arladaş la bir yerdeysek asla elini cebine attırmam özellikle öğrenciyse
Zor kazanmıştır emin ol buna ya da baskıcı bir aileye sahiptir
Ya bazı insanlar israf etmeden zengin olmaya çalışıyorda bir çayında lafını yapmazlar bence böylesi aşırı cimrilige girer bence adam sana guvenmemiş
E kuzum bunlar böyle böyle zengin oluyorlar!!! Nenem derdi ki yemiyorlar ki s*ıçalar cimriliklerinden 🤦
Bilmem bende sıkıyım aslında biraz ama o kadarda değil tabi paranın hesabını yapabildiğin zaman varlıklı birisi haline dönüşüyorsun
Para arttıkça kaybetme korkusu da orantılı oluyor sanırım
Çünkü zaten onlar paranın tanrı olduğuna inanarak zengin olmuşlardır. Paraya tapan insandan, yani insanların çoğundan hayır gelmez.
Zenginlerin çoğu muhafazakar çıkıyor bu ülke ve o paranın üstüne muhafazakar kapalı kadınlar kısmete biniyor şansa bak
Nasıl zengin olunuyor açıkladığın için teşekkürler 😂
Tatlim sen olayi anlamamissin. Para arttikca onun azalmasi tedirginligi baslar ve insanlar onun hep cok kalmasini ister.
Onlar sana çay ısmarlamaktan çekinir ama masasına kadın çağırıp şişe açtırmasını iyi bilir.
o kadın da basit bir pavyon kadınıdır vizyonlar tartışılmaz yani
Ben burda erkeğin parasını nerdr konuşturduğundan bahsetmiştim. Pavyondaki basit kadın dediğin de işini yapıyor. Ben o kadınlardan değilim savunacak da değilim.
Merve herkes ben miyim ki? 25 haziran da hediyeni vermeye gelirim 🙂
Fakir kızlar kafa yorsun diye
Har vurup harman savursaydı zengin olamazdı çünkü.
Allah'ın gundileri öyle olur.
Sorunnu cevabı soruda gizli
Cimri oldukları için.
Zenginliği kaldıramayan basit insanlar çünkü
Cimri oldukları için zengin olurlar
Öyle öyle zengin oluyorlar zaten.
Cimri olmasalar zengin olamazdılar
Cimrilikle zengin oldukları icin
Hahahaha 😂😂😂 yokluk işte
Ben mal tipsizim zengin mengin birşey diyemem.
Zengin oldukları için
Böyle böyle zengin oluyorlar😂
Cimri oldukları için zenginler
Evet bazıları öyle param biticek diye korkuyor😏
Eee kızım böyle böyle zengin oldu bunlar
Bana da fazla harcama diyen biri lazım.
Neden cimri olsunlar ki? Sana öyle denk geldiyse😃