Ağzım laf yapmasa da düşüyorlar bana ya 🤭

Bence olayın özü şu.
Bunu söyleyen kadının muhakkak o adam hakkında şüpheleri vardır. Yani o adam tam bir güven verememiştir.
Bu tip erkekler güzel konuşur. İşini iyi bilir, insanın kalbini okşar ve tüm zaaflarını iyice analiz ettiği için nereden gireceğini iyi bilir. Yani doğru an ve doğru cümle konusunda tam bir ustadır. Söyledikleri kalbine dokunur insanın. İşte böyle erkeklere denir. Of ya yine kendimi deşifre ettim. 🤭
Çapkın fırıldak tiplere denilir daha çok ama bu zamanda ağzın iyi laf yapacak bu bir gerçek
Teşekkür ederim
Rica ederim bro
Satıcı olanı dükkan sahipleri için makbuldür. Bunların satıcı versiyonları sadece bir bakmak için girdiğiniz dükkandan iki eliniz dolu çıkarırlar. Dikkat edilmesi geren insanlardır. Ve çok yalan söyler böyle tipler.
Eveleyip gevelemeden iki kelimeyi bir araya getirip düzgün cümle kurabilen ve konuşkan erkeklere deniyor bence 😅
Cevap
47Cevap
Kelimelerle dans edene deniyor sjdj
İki lafı bir araya getirene deniyor bence. Ben de o tarz erkekleri severim.
Sadece sana mı yapıyor sanıyorsun 😁
Yoo herkese yapsın. Sessiz insanları sevmem
Bende sevmem ama sevdiğim kız sadece bana dillensin isterdim
Nerde ne konuşacağını bilen, konuştuğunda karşısındakini etkileyen insanlara ağzı iyi laf yapıyor denir. Sadece erkeklere has bir özellik değildir. Erkeklerde olunca biraz tehlikeli gözükebiliyor.
30 yaşındayım istediğim kadınları elde ettim ama kötü görmeyin hemen.. ağzım laf yaptı ama bu kısa sürer bu yutmaz çoğu kız.. havuzlu sitede güzel bir evim var işim iyi sıfır megane 4 arabam vardı eşimde çok güzeldi 5 yaş büyüktü benden o zaman hiçbir şeyim yoktu 22 yaşındaydım zengindi... boşandığımızda dairem ve arabam vardı eşim yardımcı oldu maddi olarak. sevgilimde manken gibi kız arabayı sevmedi sadece citroen c3 aircross aldım olay çözüldü yani laf bir yere kadar
Nerede ne konusacağını ustrup bilen kalp kırmayan gönulleri feth eden erkeklerdir.
Dilbaz erkekleri hiç sevmem. Asla inanmam onlara fena tehlikeliler aman aman benden uzak olsunlar, zaten yaklaşamazlar😏
Ağzı iyi laf yapmak.
Çok güzel bir özellikdir. Her konuda işe yarar. Laf ve sözleri ile çevresindekileri etkisi altına alan hipnoz eden kişiye denir. Genelde tehlikelidirler. Laf savaşına girmenizi tavsiye etmem lügat ve hazneleri çok geniştir.
Laf cambazı, laf ebesi vs. Yalnız detayı okudum hava atma 👻😂
Hava değil gerçekleri söylüyom slkglg
Ya he he 😒
Benden daha iyi biliyorsun beni onun için susuyorum bişi demiyorum sanağ😒
Afferim👻sus
Sen sus 😒
Kedi gösterme ya sevesim geliyor 😍
İnadına gösteririm. Bak 😒
Pislik tamam yapma
Kasmadan samimi şekilde sohbet edebilenlere bence sabah 5 e kadar konuşanlar varmış flört döneminde benim sohbetim nbr nasılsın dan ileri gitmez mesela özenirim böyle ağzı laf yapan insanlara
Konuşurken güldürebilen ya da düşündürebilenlere deniyor. Kızlar kolay etkileniyor böyle kelimeleri doğru kullanıp zeka oyunu oynuyomuş gibi hissettiren erkeklerden.
çook seviyorum onları ve genelde kitap okuyan kültürlü insanlar oluyolar çok kalp ❤️
Bağlayıcı olanlar. Her şekilde konuşacak ve yanıt alacak bir şeyler çıkarırlar 😂😂😂
Pek de umursamam 😌 hıhh
Geneldr bayanlarla daha iyi iletisim kuranlara.. cunku kadin beyni karsisinda mantikli cumleler kurup etkilyebilmek kolay degil..
Konuşmasını bilen karşısındaki kadının ne istediğini bilen erkeklere denilir ağzı iyi laf yapıyor diye 😂
Önemli olan o ağızdan çıkan lafın Boş mu dolu mu almış
Özü sözü bir olmayan istediğine ulaşmak adına yağlama ballama yapan ve şeffaf olmayan insana denir.
Sıcakkanlı görünüp her an tuzak atar gibi bekleyenlere
Ağzı laf yapan kızdan da erkekten de korkarım çok ters köşe yapıyorlar aish
Allah onlardan uzak tutsun onlar adamı suya götürür susuz getirir
Annem bu tiplere genellikle çok konusanlarına bok çeneli der 😅
Serseri kullanma çabasında olan zihniyeti iyi olmayan kişiler
Ağzınızın iyi laf yapmadığını söylemenize gerek yoktu. Çünkü herhangi bir birey "düşmek" tabirini kullanıyorsa zaten dili iyi kullanma yeteneğinden yoksundur.
abla çözmüş olayı :D
Pratik cevapları olanlara.. kadın bir soru sordumu ayni soru ile cevap vermeyenlere gibi gibi...
Çok konuşup boş konuşan , aptalalri kendine çeken şanslı pic kuruları denirrr
Çokta iyi laf yapmasın kimsenin agzi cunki çok yapmacık oluyorlar öyle
zaten ağızının laf yapmadığı belli soru cümlende ki anlam düşüklüğü'nden belli
Genelde esprili kızları güldürebilen erkeklere denir
Sizi konuşmaları ile çabucak etkileyebilenler için denir..
Başına kelebek konmuş yılan cinslilere
Bu kadar havalanma yanlız herkes sana düşüyo falan ne yani söndürürler havanı tatlım😉
Ben iyi laf yaparım ama işime gelirse bir çıkarım varsa
Yanlış anlama ama genelde dedikoducu , kızlara değer vermeyen tipler oluyor. Şakraban gibi aşırı itici ama tekrar söylüyorum yanlış analama
Her ortama uyum sağlayıp yürümede sanat yapanlara sanırım
Erkegin fisfirlisina denir vay bee genclimde bende az fisfirti degildim 😄😄😄
Beyni bacak arasında olan erkek
Eigi sana verebilirim
En net görüş bu
Sana hep öylesi denk gelmiştir 😅
Elinden iş gelmeyenlere...
Allah onların şerrinden korusun
Biz ona geveze diyoruz
Çok fazla boş yapanlara
Kültürlü, sosyal, akıllı
Tecrubeli olana denio
Ağzı iyi laf yapana denir
Yerebakan yürek yakan deniyor
Bilmem ağzımı bıçak kesmez sadece istediğim zaman.
Yahahah belli ki ağzın laf yapıyor iste
Çok sosyal çok konuşan utanmazlara
Her insanı kandırdığını düşünürler bence.
Profesyonel kadın avcılarına deniyor
Sana kim düşsün
Düşen var merak etme
Etmem
Aferin odkfkgl
Sözlerle kadınları tavlayanlara denir
Agzı iyi laf yapana denir🤣🤣🤣
Çok açıklayıcı oldu tebrik ederim 😁😁😁
Hahahah
Kuru sıkı yaparlar icraat yok
Nasıl bir soru bu?
Boş ver fazla düşünme salla bişiler