En zor anımızda bile moralimizi yerine getiren mizah, olmazsa olmazımızdır. Peki ya kızlar? Erkeklerden daha fazla konuşmalarına rağmen kızlar neden mizah yapamaz? Sebep veya sebepleri nelerdir? Tıpkı diğer konularda olduğu gibi, mizah konusunda da mı yetenekleri yok? Kızlar mizah duygusundan yoksun mu? Yaratıcı olamayıp sadece yapılan mizaha gülme yetisine mi sahipler? Kızlar neden böyle?
Siz de aşırı komik değilsiniz de biz çok gülüyoruz be.
Ama azcık da olsa katılıyorum. Şöyle de bir durum var aynı espriyi ben yapsam belki komik olmaz ama sen yapınca komik olabilir. Bilemiyorum. Kadınları sadece cinsel obje olarak gördüğünüz için mi çözemiyorum. Ben de bu işi cidden merak ediyorum. Soruyu takip edeyim 😂
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınlar zaten makyaj yapıp, dekolte giyerek, göğüs ve kalçalarını plastikle şişirerek kendilerini cinsel objeye çevirmiyorlar mı?
İnternet denen bir teknoloji var. Dünyanın öbür ucuna saniye sürmeden iletişim imkanına sahibiz. Haliyle her türden insanla karşılaşıyoruz. Mizah yapabilen kadın bu kadar insanın içinde değilse, nerede? Sonuçta bir şekilde öne çıkması gerek değil mi?
Yazmıyor. Friends dizisinden kopyalıyor, belki kendince birkaç ekleme yapıyor ve seyirciye sunuyor. Seyirci de dizinin arkasında Gülse Birsel olduğunu zannediyor. Bahsettiğim diziyi izlersen Avrupa Yakası'nın birebir kopya olduğunu anlayacaksın.
Genetik kodlarımızla ilgiliymiş bu bir kitapta okumuştum. Kadınlar gülmeyi, erkeklerde güldürmeyi seviyor bu yüzden. Çok esprili olan bir kadın erkeklerin ilgisini çekmez mesela. O güldürsün isten genelde
Hayır kalmadı. Şu sanal ortam denilen yerde bile, bir kadın sağlık sorusu soruyor örneğin altına deyyuslar alakasızca sevgilin var mı diye soruyor.. dediğiniz istisnalar tabiiki var. Ama bu toplumda örselenmiş, bırakın mizahı, fikri dahi küfre uğramış kadınlar var. Bunları görmezden gelmek yakışık almaz.
hakaret değildir, askıntılıktır! Rahatsızlık vermektir.. Somut bir örnek vereyim: yasemin sakallıoğlunu bilir misiniz bilmem, lakin ben beğenerek takip eder ve çok zeki bulurum ilaveten acaip de gediğine oturtuyor komedi / mizah yaparken eleştirilerini. Ama sirf kadın olduğu için dişleri ile çok dalga geçildi. Ben hiç bir erkek komedyenin göbeği ile, dişiyle, sakalıyla "şaka maksatsız" sırf incitmek için dalga geçildiğini görmedim. Bu ülkede kadını yıpratmak çok kolay..
Ona bakarsak Ata Demirer'in göbeği, Şahan Gökbahar'ın stiliyle dalga geçen de çok. Ünlü insanların olumsuz eleştirmenleri her zaman olacaktır. Ayrıca bir insana partneri olup olmamasının sorulması ne zamandan beri rahatsızlık vermek oldu? Soru, küfür falan mı içeriyor? Ben mi göremiyorum? Gayet normal, insancıl bir soru. "Sevgilin var mı?" bundan rahatsız olan kadın/erkek psikolojik açıdan sorunludur.
Sorulacak yer var sorulmayacak yer var.. psikolojisi bozuktur ne anlamsız ifade yahu.. Flörtleşiyorlar mı da sormaya hakkı olsun. İyi yoldan geçeni de çevirip soralım sevgilin var mı yok mu diye.. iyi geceler sana kardeş, biz senle anlaşamayacaz. Ben o kadar geniş değilim.. psikolojim bozuk belli ki :)
Olamam hoş görülü.. çünkü bilhassa sosyal ortamda abazan çok. Hak verirsin ki artık ortamlar kötü. Yoksa beğenir, sever, ya da tanımak ister vb bu farklı. Yersiz davranışlara söylemlerim. Benimde kızım var, burada bir kıza 50 TL vereyim canlı da beni rahatlat yazanı gördüm gizli rumuz ile.. ve bunu espri maksatlı yapıyor sözde. Benim karşı olduğum işte bu tür deyyuslar. Ve bunlara yüz vermeyenlerinde adı yollu vb oluyor.. ben pis zihniyet e karşıyım değerli kardeşim, niyeti iyi olan zaten kendini belli ediyor. Kırdıysam kusura bakmayasın, kal sağlıcakla..
Hayat kadınları mesleklerini sürdürmeye devam etmeseydi, gördüğü herhangi bir kadına 50 tl teklif eden bir erkek de olmazdı. Zira hayat kadınlarının sayısı hiçte azımsanacak miktarda değil.
Tersinden bakalım.. Erkekler hayat kadınlarına gitmezse hayat kadını diye bir kadın olmazdı. Niye her konuda kadını eksik görmektesiniz bunuda anlamıyorum.. hep kadınlar da mı var eksiklik hakikatten
Tersinden bakamayız, neden biliyor musun? Olay şu ki; kadınların birer cinsel objeye dönüştüğü bu devirde, bir erkeğin kadına karşı zaafı olmaması imkansız. Fakat kadınların erkeklere karşı bir zaafı yok. Bunun anlamı kadın istediği anda durabilir, ama erkek duramaz. Çünkü ortada bir zaaf söz konusu. Bir sigara bağımlısı ancak sigaraya erişemezse sigarayı bırakmayı başarabilir. Sigaraların üretimi devam ettiği müddetçe bağımlı, bağımlı kalmaya devam edecektir.
Şu konuda sana hak verebilirim. Azımsanmayacak kadar çok kadın; baldır bacak ile etkilemeye çalışır erkeği, bu şekilde elde etmeye çalışır ve çoğu zaman başarılı olur dediğin zaaf dan dolayı. ki yıllardır da bu süre gelen bir olaydır. Pek az kadın da zekası, kendisine saygısı, değerleri ile var olmaya çalışır. Yani pek çok kadının ortak noktası aslında kendilerini İnsan olarak görmeyip, kadın olarak ve dolayısıyla cazibe makinesi olarak sunması.. çoğu zaman kadın kendisine kötülük yapan yegane varlıktır çünkü kendisini obje olarak sunmakta. Nü de foto atsam etkilenir mi, göğsüm şukadar beğenir mi, vb gibi şeylere takılıp yatırımları buna yapan çok kadın var.. oysa insan önce insan olduğunu fark etmeli, sonra zekası, fikirleri, kendine saygısı, değerleri olmalı..