Umursamayı da çok güzel yapıyorum, umursamamayı da. Bir yanım çok güzel sevebilen bir aşk böceği iken diğer yanım azgın bir ufc fighter. Bağımlılıklarımla başa çıkıp irademi test etmeyi acı çekmeyi seviyorum, hatta buna aşığım. Çünkü bunun adı her ne b*k ise bittiğinde kazanan hep ben oluyorum. İstediğimde her şeyi başaracağıma inandıran uçsuz bucaksız bir öz güvenim var. Genç yaşımda bazı verdiğim kararlar, tanımlarım, dogmalarım, soğukkanlılığım, iradem ve ilkelerim mevcut. Onlarsız ölürüm... Yalnızlığı seviyorum, ne kimseyi kendime mecbur ediyorum ne de kendimi herhangi birine. (Benim için özel birkaç kişi haricinde) Her akşamın sabahı olduğuna inanıyorum, kan kusmuş olsam da, uyku uyumasam da, düşünmekten kendimi alamasam da dayanabiliyorum. Çok ama çok zorlanıyorum ama savaşıyorum, sabredebiliyorum...
Mükemmel kedi severim. Benden daha iyi seven mezarda. O da dedem zaten. Sonra da kimseye eyvallahım yok bende önemliyim dedikten sonra daha az yoruluyorsun kafa rahat. Ruh püfür püfür akıl tıkır tıkır.
Vicdanliyimdir. haksızlığa adaletsizliğe asla gelemem. Olduğum kişiden birilerine yaranmak ya da yalakalık adına asla ödün vermem. Karşımda kim olursa olsun doğruyu ifade etmekten asla cekinmem bunun sonuçları bana zarar verecek olsa bile. Empati yeteneğim oldukça gelişmiştir. birinin acısını sevincini kendiminmis gibi yaşayabilirim.