Herkes ister rahatı, huzuru, mutluluğu, sağlığı... ne varki engebeli hayat yolu. Istemedigimiz olgularla karşılaşıcaz, istemediğimiz yollara giricez, esarete düşücez ve daha birçok şey...
Peki bu durumların üstesinden gelmekte ne kadar yeteneklisiniz? Nasıl güçlü durulur zorluklara? Peki ya seçtiğiniz yol arkadaşınız siz kadar güçlü değilse naparsanız?
Hayat yolunda önünüze çıkan dik yokuşlara ne kadar dayanıklısınız?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Yol giderken kendi mücadelemi veririm. Yoldaşlar güçlü ise beraber, değillerse yalnız yürürüm. Başarı beya hüsran. Elimden geleni yapmış olmak bana her zaman başarı demektir.
İnsanın başına cok küçük yaşlarda zorluklar sorunlar gelir insan büyüdükçe sorunlar artar önemli olan güclü ve sabırlı olmaktır bir insan cocukken hayatı yaşamaya başlarken olgunlaşır yaşadıgı sorunlar sayesinde ama bazı insanlar sabırsız ve gücsüz dayanamıyor cabuk vaz geciyor ben hep zor olanı başarcam üstesinden gelicem diye ugraşırdım eger yapamassam da kendime biraz zaman verip tekrar yapmaya calışırdım henüz hayatım da bir ilişki yok evlilik gecmedi ama hayat arkadaşıma sevdigime gücüm yettigi kadar ona destek olurum onun icin ugraşırım cabalarım ama o benim cabamı ugraşmamı görmüyor görsede ilgilenmiyor benim icin ugraşmıyorsa onu bir süre anlamaya calışırım korlusunu yenmesine yardım ederim onu cesaretlendiririm ama tüm ugraşmama ragmen korkuyorsa güclü olamıyorsa ben ve o mutsuzsa hayatta onunla yorulduysam hayat arkadaşımla güzel bir yolla yollarımızı ayırırım zor diye bir şey yoktur imkansız vardır zorlukları başarırsın ama imkansızı başarmak zor dur imkansız olan neyse onu başarmaya calışmak güclü olmak ben 1 gün dururum 2 gün dururum hadi 3. günde de durayım 4. günde herşeyi degiştirmeye güclenirim tekrar asla pes etmem kendime güvencim Allaha inancım sosuzdur elbet bir gün her bir zorluk gececek bitecektir bir gün sevgi bitiyorsa el bet bir gün o mutsuzlukta biter insanın mutlu olacagı günde gelecektir tekrar her şey gelir insanın başına ama önemli olan ben bunu başaramadım zorluklar sorunlar bitmiyor diye pes etmemek gerekir dogrusu olan neyse düşünerek ve dogru zamanda dogru yerde yapmaktır gerekeni