AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
287Cevap
Makyaj yap ;)
Bunu nasıl düşünemedim :)
;) akil akildan üstündür daha bir cok dusunemedigin fikirler var bende ;)
Kum havuzunda oyna.
Buradayız güzelim 😜
Burdayim))
Bisiy diyimmi iyiki varsın :) saol
Rica ederim)) Sende iyiki varsin)
Öhöm ben varim
Yok :D
yokkkkkkkkkkk
Git pasta yap
Kendi evimde değilim ki :/
Hmm nerdesin
Anneannem gilde. p
Anladım olsun oda annen sayılır bir nevi o zaman çık dolaş
Dizi izliyorum
Ismi ne?
Sen Japon musun?
Yooo türk
İyi
film izle ;)
içim dışım film oldu zaten
Kitap oku hem diksiyonun gelişir hem hayal gücün hem zekan eminimki bu görüşümü ufacıkda olsun galiye almıcaksın ama olurda okursan ki okucağın kitaplar yemek kitapları olmaması şartıyla karakterindeki gelişmeyi farkedersin kısa bir süre sonra...
kaile almamak değil kitabimi daha yeni bitirdim taht oyunları serısını okuyorum buaralar :) azcık yanıldın sanki :) kitap kurduyum bende :) ama bir değişiklik arayışındayım galiba kalkıp uzmeye gıdıcem.. en fazla bu değişiklik olucak ama pek bisey farketmicek
zevk aldığın ne varsa onunla ilgilen ne bilim erkek arkadaşınla git konuş sohbet et koşmayı seviyorsan çık dışarı koş film öneriside yapabilirm izlemek istersen en kötüsü hiç bişi bulamadın mastürbasyon yaparsın aa pardon ramazandayız ve oruçluyuz değilmi :)
biz konusamaz olduk artık surekli sorun inşaa ediyoruz yoksa..
ibadet etmiyorum..
pek bir ozele girdi bu konu ama cinsel dürtülerimde yakınlarda değil acıkcası :D
neyse.. önerilerin için yinede teşekkür ederim.. daha fazla yormıyım sizide..
ne demek belkide sıkılma sebebin erkek arkadaşınla aranız bozuktur diye huzursuzsundur ibadet bu huzuru sağlayabilir Kuran okumak gibi ki cinsel duygularını bilmiyorum sadece öneride bulundum neyse son mesajdı önemlideğil tekrardan :)
Hayırdır neyin var
dert cok..
sıkıntı bol..
uyku yok..
fikir alayım dedim ks ahalisinden..
İyi gel dertleşelim o halde. Anlat bakalım ne derdin var
kedim öldürüldü
ilişkim can cekişiyo
iş bulamıyorum
sıkıntıdan bende sürünüyorum.. senın ne derdin war ortak?
Benim derdim aşılacak gibi değil. Seninkilere gelelim. Ölen kedin öldü üzülmen onu geri getirmez. İlişkin can çekişiyorsa ya konuş hallet ya da bitir dertsiz başına dert açmaktan iyidir. iş bulamıyorsun vasıfların neler ne tür iş arıyorsun. Canını sıkma sürünme.
paylaşsaydın belki benimde bir yardımım dokunurdu.. garsonluk deneyimi edinmek ıstıyorum su sıralar merak iste ya da sıkıntıdan kafayı taktım galiba emın değilim..
Ben derdimi hem herkesle hemde her yerde paylaşmıyorum. Garsonluk mu neden garsonluk peki.
herkes olduk iyi mi :/ eyv.. bilmem is yoğun olur bise kafam meşgul olur dıye bide tecrübe etme istegi
Seni henüz tanımıyorum ki :D boşver garsonluk iyi meslek değil. Daha güze işler var.
zararsız kendı halınde art nıyetsız çıkar ilişkisini sevmeyen bir insanım ıste..
Peki ilişkin neden sallantıda
kavga ettik bunu eslıgınde ilişkinin suyu cıktı bende soğudum sanırım
Ne kadardır birliktesiniz
2bucuk sene
Hımm suyu ısınmış
di mi.. kotu hayaller bile wardı gelecege yonelik sonrasında tatlıya baglancak.. ama sımdı ise hiç birsey ifade etmiyormuş gibi 2 sanıye arasına sıkışıp kaldığımı hıssedıorum hem war hem yok gıbı karmaşık hisler.. neyse şişirmiyim ben seni
Yoo ben rahatım :) rahat ol sende. İlişki ya uzun sürmeyecek ya da sonu evliliğe bağlanacak. Yoksa insanı sıkıyor gerçekten.
zaten ilişkiyi-sevgililiyi tüketmişiz gibime geliyor hatta evliliginde bir kısmını tuketmısız gıbı.. kaygılarım var bu yüzden iste
Ne gibi mesela
sanki ilişkim degilde evliliğim bitiyormuş gibi hissediyorum zaten birlikte yasadıgımız filan yok yanlış anlaşılmasın cok fazla sorun paylaştığımızdan
Anlıyorum. İnsan çok sevince onu kocası veya karısı gibi görüyor elbette. Ve bittiği zamanda sanki boşanmış gibi hissediyor kendisini. Bende yaşadım bunları çünkü. 8 yıllık ilişkim bitti.
ve sorun uretmemizden bide
İnsanlar mutsuz olmak için harcadıkları çabanın yüzde birini mutlu olmak için harcasalar ömür boyu o mutluluk yeter onlara.
woww.. 8 yıl.. olsun yıne de güzel.. 2 buçuk yılda 10 senelik evliliği çöpe atmışız gibi hissedıyorken siz 8 senede cok daha fazla seyleri koruyabilmişsiniz.. sonu kotu olmuş yıne de ama özendim birden afedersin :/ ama sevginden azalan birsey yok değil mı sadece heyecanını kaybedıyorsun
Bizimki çok daha farklıydı. Heyecanımızda sevgimizde vardı. Çünkü dokunmadan yaşıyorduk. Ve dokunmak istedi bitti.
peki sorun ureten taraf ya da sorunu gören taraf hanginizdi? ya da verdiğiniz odunlerden dolayı hayatı asıl kısıtlanan?
dokunmak derken ne demek ıstedınız anlamadım.. bedensellik mi yoksa başka birsey mi?
İkimizinde hayatı kısıtlıydı. Sorun üreten o oldu. Nişanlandık ve nişanlanınca artık özgür olabileceğimizi istediğimizi yaşayabileceğimizi düşündü. Ben ise evli olmadığımız için herşeyi yaşayamayacağımız düşündüm. Bu yüzden de dur dedim. Ve kendisini istemediğimi düşündü. Bitirdi.
Bedensellik evet. Ya da şöyle diyeyim cinsellik.
erkegi tarafından arzulanmak bir kadın ıcın sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebilmek kadar önemlidir.. ve bu tahmın edilemiycek kadar bir cok seyı etkiler ilişkisinde..
sırf bunun için 8 yılın çöpe gitmeside cok yazık olmuş ama bır taraftan.. uzuldum gercekten
Kabul ediyorum. Arzuladığımı da özellikle belirttim ancak bunun evlilik dışı olmasına sıcak bakmadığımı belirttim. Nişanlılık döneminde başıma birşey gelse ölsem şu olsa bu olsa onu ortada bırakmaya hakkım yok. En kötüsü çok seviyorsam sevdiğimi günahıma ortak edemem.
Yapacak birşey yok. Bu konuda taviz veremem.
bir erkek olarak cok ince dusunmussun tebrik ederim ancak onu arzuladığını söylemek bır ıse yaramaz bunu erkegın kadına hissettirmesı gerekir herhangı bır ogun yemegı yıyorken bıle kadın erkegı tarafından arzulandığını hissetmeli hissettirilmeli er kişi tarafından böyle bir sey var ne yazıkki üstelik erkek bu anlamda kabalaşıyorsa otokontrollü olmak adına bu da kadının hislerine zarar verir duygusal kaygıları baslar
Bunu ona yeteri kadar hissettirdim. Ama ne kadar taviz verdiysem ardı arkası kesilmedi hep daha fazlasını istedi. Bende fazlası ancak evlilikte. Teşekkür ederim ayrıca.
rica ederim ne yaptım ki.. :)
ayrıca prensipli bir adam olmanız ilişkinizdeki geleceğinize yönelik olumlu bir cok puan kazandırmıştır zaten onun gözünde de ancak biz kadınlar tutkuyu severiz erkekten de biraz çılgınlıklar bekleriz o tutkunun bitme korkusu ve endişesi tarif edilemez bir korkudur ne yazik ki.. ancak soyle de bir durum war ki bir kadının en ozelidir bu ve ilkinin ne sekilde olacağı değil kim olacağına daha cok ozen gösterir
Bana göre bir kadınında bir erkeğinde ilki ve sonu karısı veya kocası olur. Kadın ve erkek birbirlerine gönderilmiş birer ilahi mektuptur. Ancak eşleri tarafından okunabilirler. Evlilik sonrasını ise Mevlana güzel anlatmıştır: "Evlilik namaz gibidir. Niyet edilince etrafa bakılmaz".
tabi nisanlıymısınız nikah tarihinizi almısmıydınız bilmiyorum gerçi.. kişiyi hayatından veya hayattan kaybetse bile onu o kişiyle yasamayı ister bir başkasıyla evlenip mutlu bir yuva kursa bile gerçekten istediği kişiyle paylaşamamış olması omurluk bir istek olarak hala sürer.. bir bayan olaraktan bunu sizinde bilmeyi hakkınız olarak dusundugum ıcın belirtmek ve bilgilendirmek ıstedım sadece umarım yanlış anlasılmamısımdır
Teşekkür ederim. Bunu biliyorum elbette. Nikah tarihi almamıştık çünkü okulunun bitmesine iki yıl vardı. Okulunu bitirmesini bekliyorduk. Zaten nikah tarihi alınacak kadar kısa bir zaman olsa belki düşünürdüm birşeyler yaşamayı. Ama o kadar uzun bir zaman dilimi için bunu göze alamazdım.
hmm anladım.. peki suanda ne düşünüyorsunuz biten ilişkiniz ıcın? okulu bıtınce istemeye gitmek filan? aklınızda war mı böyle birsey?
Hayır. Bitmiştir artık o ilişki. Eskisi gibi olamaz artık.
anlıyorum..
Yenisine bakıcaz artık. 1 Yıl oldu zaten ayrılalı.
hayırlısı olsun ne dıyım.. gönlüne gore birini bulursun umarım..
İnşallah :)) sana da öyle.
iyi dileklerin için teşekkür ederim.. ayrıca sohbet içinde.. :)
Rica ederim ne demek :) sohbetin çok hoştu. Devamını beklerim.
teşekkür ederim :) mümkündür bence bir sakınca yok :)
Çok memnun olurum :)
Berbere git.
film izle.
mastttttt
Game of thrones izle
oyun oyna
bilemedimki
gel konuşalım
Beni düşün
Music
Oyun oyna
Hürrem'i izle=)
burdayız:D
sagolun war olun :D
Müzik dinle.
Dısarı cık
Filim izle
Bence çık dışarı gez
Bu sıcakta.. ayrica yalniz olacagim için izin çıkmaz ya. p
kıyamet hesap günü
Haklısın onları da düşünmeli insan
hatta bir daga çıkıp mağarada yaşamalı insan ama yapamıyoruz
1 bayanın 1 sac telinin kocası ve ailesi dışında birirnin görmesi 60 yıl yanmak. o bayan için
Evet :/ maalesef
Sana bakıyorum.
:) İyi bnde sana
Bak tabi :)
:))
Ne sınavı bunlar? :)
film izle
tavsiye ettiğin bir film var mı
ghost
ok izleyeceğim konusu ne
herşey var karışık aşk korku gerilim komedi
ilginç miş inderiyim de akşam izlerim sağol çok naziksin
bizde senin gibiyik
yaz bana :D
Oyun oyna
Dus al 😂🛀🚿
Sohbet et
KALK hadi ordan !
selam :)
Sise cevirelim
Ha koym söyle
Noldu kanks
ben varm ln
Kitap oku
Daha yeni okudum. p
Taşa tükür
ne ise yaricak :D dısarda yağmur yağdı zaten tas ıslanmıştır coktan
Hmm. Ozamn ne yap biliyonmu.
dinliorum
O zaman ne yap biliyonmu
Saçlarını yıka ve abuk subuk şekiller ver. Bence mantıklı
o evreyide geçtim :D yaptım yani başka önerin?
Immm en iyisi hayal kurmak :)
hayaller coktaaan içimde patladı :)) neyse zorlamıyım ben seni daha fazlaçç önerilerin için gerçekten teşekkür ederim :)) özellikle tasa tükürmek konusunda :D
Ama cidden işe yarıyor o bir dene istersen :)
tamam deniyecegim :)
Denedikten sonra bir teşekkür mesajı bekliyorum ona göre :)
Al bir kitap oku.
Sevgili arıyorum
sexting deneyin
Gelelim yardıma 😂
Bakın etrafa :D
bira içek