Uyumak da istemiyorum yatakta öylece kaldım. çok canım sıkıldı :( Siz canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz? canım sıkıldı ne yapabilirim yardım edin :D canımız sıkılınca ne yapmalıyız
Evde uzun süre kaldığımda ben de ne yazık ki aynı şeyle uğraşıyorum. Canım sıkıldı canım sıkıldı diye dolanırdım etrafta önceden. :D Artık yaptığım birkaç şey var. Hem de senin için böldüm :D
Canımız sıkılınca ne yapmalıyız? - Rahatlatıcı
- Manikür ve pedikür yap/yaptır. - Yeni bir saç modeli dene. - Köpük banyosu yap. - Yeni bir yüz maskesi dene. - Kitap oku. - Müzik dinle. - Netflix'i aç ve önüne ne gelirse izle. - Tatlı yap, özellikle kurabiye pişirmesi çok zevklidir. - Gelecekteki kendine bir mektup yaz.
Canımız sıkılınca ne yapmalıyız? - Maceralı
- Bir blog aç. - Daha önce gitmediğin bir yere git ve yürüyüş yap. - Yeni bir restoran dene. - Bir seyahat planla. Kış ayındayken yaz ayındaki tatilini bile planlayabiliyorsun artık. Otel, uçak, gezilecek yerler vs bir liste çıkarabilirsin. - Bir süredir görmediğin bir arkadaşına ya da akrabana ulaş, bir kahve için. - Odanı yeniden dekore et. - Bir müzeyi ziyaret et. - Yeni bir dil öğrenmeyi dene, en azından başla.
Canımız sıkılınca ne yapmalıyız? - Eğlenceli
- Pinterest'te takıl, DIY fotoğraflarını incele. Beğendiğin bir şey olunca zaten kalkıp yapmak isteyeceksin. - Online alışveriş yap. - Sinemaya git. - Sevgilin varsa onun için aşk notları hazırla. - Selfie çek. Selfie çekmek için kalkıp makyaj yapacaksın muhtemelen, o bile can sıkıntını alır. :) - Hayalindeki düğünü planla. - En sevdiğin şarkıyı aç ve dans et.
sosyal medyaya gir soru cevapla soru yaz vidyo izle şarkı dinle kitap oku spor yap koş kafan üçyüz beşyüz atana kadar film izle bu kadar film izle bu kadar çok yapacak şey var canım sıkıldı deme
Bilardo oyna. Bilmiyosan öğren öğrenmem diyosan git bi okulun basket sahasına gençlere katıl bilmiyorum diyosan öğretirler öğrenmem diyosan git bi ps kafeye arkadaşınla ödetmesine pes at,Bilmiyosan öğren öğrenmem diyosan git bi kafeye al eline güzel bi kitap oku okumam diyosan dinle duymuyosan git bisiklete bin uzun yol yap yorulurum diyosan kondisyon çalış yapamam diyosan git saçlarını kestir düşünmeliyim diyosan uzat bu kadar yeter diyosan sakalını bıyığını kes..
Yap arkadaşım işte bişeyler ama sadece pc başından kalk git bi hava al o bile yeter.
Gezip keşfet Kamp yap arkadaşlarınla Fotografcilik yap Resim yapmayi dene Bilgisayar oyunlarini dene Bitki yetiştir Ebru sanati yap Çeşitli sporlar yap basket tenis plaj voleybolu Santranç tavla dama batak blöf pis yedili Örgü ör falan slwnkaqşşaqğ Huzur evi ve kimsesiz cocuklarla hasta insanlarla ilgilen ( bu biraz sıkıntılı ama dene ) Kitap oku roman Daha ne diyeyim ki ;)
Daha extreme bir şey yapamazsın zaten. Disco partiler falan var baska Karting var Paintball var Sanatla ilgilenebilirsin Koleksiyon yapabilirsin sevdigin seyle ilgili mesela bende assassin creed koleksiyonu var full degil ama beni mutlu ediyor. Zaten hayattan daha fazla bir şey de bekle me yoksa benim gibi mutsuz olursun
Ne yazik ki öyle o kadar geliştirdim ki kendimi artik mutlu olamiyorum zaten mutluluk dedigin kısa sürelidir uzun süreli olan huzur o da yok. Neyse sen takılma bunlara.
O zaman söyle söyliyeym hayatinda yapmak istedigin seyler var ise onlar için cabalaman lazim bu mutlu edebilir mesela ben calisip para kazanicam ve ilk kontratimdaki paranin 6/1 ya da 6/2 siyle gidip avrupada tatil yapicam bunun gibi aklında seyler varsa iyidir gene
sitedekilere sark ona buna satas daha iyi gelir eğlencesine... benimde canım sıkıldımı acıyorum muziği yeni tasarımlar yapıyorum teknoloji olarak ya da ne bileyim en son cansıkıntısından lad tv min içine birtane android tableti parcalayım bordunu içine yerleştirdim hdmı dan giriş bağlantılarını yaptım kameresını ön tarafa yerleştirdim çok usb hub yerleştirdim birde 3g modül yerleştirdim can sıkıntısından bak ne yaptım
yok yukarıda yazdım ya eski bir tablet pc mim vardı kullanmadıgım onun bordunu çıkartım tv içine montajladım tv hdmı çıkışlarından birini söküp tapletten görüntü çıkısını oraya lehimledim tv gücü cıkısından gerekli gücüde tabletin borduna verdim birde hurda bir 3g modemim vardı kırık kullanmadıgım onuda onuda borda montajladı bir usb çoklayıcı ile kalan usb hublarıda tvnin dısına verdim öyle hazır bağlatantı değil baya ugrasıldıktan sonra kendi android smart tv mi yapmış oldum üstelik 3g li öyle hazır dısarıdan bağlantı bir işe yaramıyor bu şimdi tv kendi sistemi halinde sorunsuz dört çekirdekli işlemcisi var 1.5 ghz 1 ram 16 gb dahilisi artı usb girişleri ki güç giriş çıkıslarını gayette iyi ayarladım bu sayede harici tasınabilir hdd bağlıya biliyorsun senin dediğin işi bilmeyen eleman modeli telefonu bağla takıl benim dediğimse tv ye çag atlatma firmalar daha yeni yeni android işeletim sistemine sahip tv yapmaya başladı ben kendi tarihimi biraz one aldım birde arayuz yazdım mı tam
tam olacak özellikle ses ve kamera aracılıgıyla hareket kontrı-ol yazılımları üzerinde çalışıyorum optimize ettim mi klavye mouse da ihtiyaç kalmadan devam kullanıma
suanda uluslararası ilişkiler ama 9 yasından beri elektronikle ugrasıyorum ayrıca odtü uzay mühehndisliği mezunuyum ama meslek olarak elektronik teknisyeniyim aynı zamanda ufak bir teknoloji firmam var :D :D :D
ülkede iş bulma imkanın çokçokçok az ama illah okuyacam dersen adamın bütün yasama sevinci alıp götürüyor dersler çalışmalar kafanı kaldıramıyorsun sonundada benim gibi diğer yeteneklrine mahkum kalıp hayatını sürdürüyorsun ama bir ağırlıgı var yani bir karizması var karsındaki birine uzay mühendisiyim dedin mi surat şekilleri bayaga eğlenceli bir şaka bir yana agır çalışmaları var kolay değil resmen adamın ruhu gidiyor ama işte sonuçta türkiyede pek birsey olma ihtimalin yok çok zor iş bulursun alanında ama yurtdışında her şekilde kapılırsın rusya avrupa ya da abd kısacı nasa, esa bunlara çalısan yan firmalar bagımsız uzay arastırmaları ve arastırmaları firmaları tarafından kapılırsın tabi bizim gibi ülkede kalamyı düşünürsen yeteneklerini kullanırsın artık
kafana göre gidemezsin ki biri b sana talip olmalı ya da kafana göre gidip kapıları tek tek çalmalısın tercihim değil milletim için calışamayacaksam başkaları içinde çalışmam asırı milliyetçiyim dir
Bilmiyorum. Bende bundan korkuyorum ya işte :/ ben beceriksizin tekiyim... aç kalırım. Yani bilmiyorum. Şarkı söylemeyi seviyorum ama artist olma hayalleri felan yok
yeteneksizim diyorsun ama sayısal okuyorsun sen kendini biraz küçümsüyorsun bence bilgiteknolojileriyle aran nasıl ya da söyle diyeyim bilgisayarlarla aran nasıl senin
O dediklerinle hiç bir alakam yok :/ bilgisayarda da işimi görebilecek kadar iyiyim.. teknolojik şeyler felan bilmiyorum. Aslinda ben hep bu cizgifilmlerdeki önündeki bilgisayarda ustunde birsürü yeşil yeşil ve karmakarışık yazilar yazan adamlaruolarak hayal ediyorum bu mühendisleri. :/ çok zor bir şeler olduğunu düşünüyorum hep.. ayrica benim aayisal zekam fizikte felan pek yok sadece matatikte iyiyim. Aslinda derslerden sadece mat. Iyiyim desek de olabilir. .
hm o karmasık terimler sadece programlama dili başka birşey değil sadece matematikte iyisin hmm oda güzel aslında matematikte iyisen fiziktede iyi olman lazım zaten fiziğin yüzde dokası hep hesaplama başka birsey değil ki
aslında öyle 60 lar daki gibi ya da 80 lerdeki gibi yani 87 den önceki gibi olsa korkmakta hakklı olurdun o zamanlar direk makine dili bilmek zorundaydın ve işlemcinin yaptıgı işlemleri tek tek takip etmek zorundaydı işte steve bill felan üç beş ineği bir araya getirip olayı kolylastırdılar şimdilerde onlarca programlama dili vaar bu dilleri direk makine diline çeviren ara çevirici yazılımlar bu sayede az egitim alan herkes programcı oluyor artık okadar zor değil microsoft google felan sırf uygulama geliştiricisi yetişirmek için sanalda egitim veriyor düşün o kadar kolaylastı olay hatta bir ara google android işletim sistemini yaygınlaştırmak ve program sayısını artırmak için basit birini bile uygulama yapmasını saglayan bir sistem geliştirmişti sen görselleri ve yapacagın uygulamının herseyini belirleyip sisteme yüklüyordun program otomatik olarak istediğin şekilde uygulamayı ortaya çıkartıyordu yani artık geçmişte kaldı bir çok filmde sunda bunda gördüğn pclerde yazan sacma sapan
Git bir kayseri mantısı açta akşama güzel bir yemek yap ailene. Hem sen sıkılma vakit geçir, hemde insanlar sevinsin. Düşünecek birşey derken şeyi düşün : " Mantının içine koyduğum etler bir zamanlar canlı bir hayvana aitti, o canlı hayvan da bir zamanlar yavruydu. Sonra o büyüdü, kestiler o zavallıyı ve kanlı kanlı etleri yıkayıp paramparça ettik, yetmedi kıyma makinesinde öğüttük sonra elimde işte. Bunu yiyeceğiz akşama hahahaha yaşasın kötülük " :D
meyve çayımı uzanır durumda yudumlarken bi yandan bilgisayarın başındayım ohhh meyve çayının tadınıda kokusunu verdiği zevkde tahmin edilmez o derece çok güzel bir keyif...bu keyif çıkarılır.. sana da tavsiye ederim :)
https://tunein.com/radio/Barock-Music-s119655/ dinle belki seversin. şu an bunu dinlerken sitede geziniyorum. sürekli şarkı değişiyo çünkü radyo.. sevmessen 1 kaç dakika sonra tekrar dinleyebilirsin.
Ellerini kanat çırpae gibi çırp. Halalu ya ! Hula yu hala de zıpla. Gulumakaleleleelele de ve etrafında dön. Yukarı bakarak kih kih kih diye 3 kere gül. Sonrada yüzüni yıka ve derin nefes al can sıkıntın geçer
Gezmek dolanmak amaçsızca her zaman kafayı dağıtır. Bırak evde pineklemeyi az sosyalleş dışarı çık ve insanları gözlemle mesela. Kitap okuma insanları oku :)
Müzik dinle herşeye en ideal çözüm,sıkılıyorsan hareketli şarkılar dinle,kulaklıklarını tak ve kendi dünyanda son ses dinle emin ol geçicek sonra uyu işte ne bilim :)
whats app dan sevgilime yaziyom bursada kendisi onu cok seviyom, celik dilberim dinliyom, bir kac kadeh viski redbull attim iyi geldi, yurt disindayim bir an once sevgilime kavusmak istiyom..
soruna care yok ta kendımı oyalıyım dıyorum ama sıkıldım ıste.. ne yapıyım dıorum bende oneri bekliorum olmadı 2 kelıme etmıs oluyoruz surda ıste.. fena mı
moodstream. gettyimages sitesine gir ruh haline göre müzik dinle; dinlerken de çıkan videolara ve fotoğraflara yarım saat sıkılmadan bakıp izleyebilirsin
git elini yüzünü yıka, sonra uyumayı dene:D ama dur o uyanınca olacaktı; önce git uyumayı dene kalkınca elini yüzünü yıka; hala canın sıkkınsa buluruz bişeyler oyalarız seni:D
inşalalh bide bizm akdeniizin havası bunaltıyor insanı valla , burada seviyeli yazışmlar nezamn olacak acaba birde kız arkadaşalr çok nazik ama bazı erkek arkadaşalr çok sapkın ve gerekesiz yere sataşıyorlar ya burayı nasıl bir yer olarak görüyorlarsa
En İyi Cevaplar