Bazen mutsuz hissederiz, bazen de ruhumuz yangın yerine döner. Işte o anlarda bir şey bulup oraya sığınmak isteriz. Siz böyle durumlarda kendinize sığınacak liman arar mısınız?

Hayır aramam. Bazen deneme türü yazı yazarım ve iki kez denizden bahsettim yazılarım da. Deniz, yanına yaklaşamayacağım kadar haşmetli oldu orada da hep. Uzaktan bakmak, limana değil de bulduğun en sıcak kalbe sığınmak, ona içimi dökmek daha iyi gelecektir bence.
Karanlık sularda yüzmeyi bırakalı uzun yıllar oldu.
Yalnız ne zaman kendimi sıkıntılı hissetsem kendimi oğullarının arasına atarım. Gülmeleri, sarılmaları en güzel liman olsa gerek bana.
Kimseyi liman olarak görmedim ve asla böyle bir arayışım olmadı. Sığınılan limanlar fırtınaya mahkûmdur
Rica ederim 😇
İnsanoğlu nankör, sığınacak limanda fırtınaya kapılıp yitip gitmek var..
Cevap
31Cevap
Ben öyle durumlarda limandan çok allah'a sığınırım..
Rabbim herşeye kâdir.. secdemiz var otur ağla durumunu anlat o seni senden daha iyi anlar.. ve asla cevapsız birakmaz.. bu düşüncedeyim.
Üzgünken karar verme mutluyken söz verme sinirliyken cevap verme benim hayat prensibim bu yöndedjr her zaman
Ben Mağusa Limanıyımdır. Benim limanım benliğimde ki hissiyatımdır. 🤲
Güvenilir tek liman kendimim.
O yüzden kendi kendime yeterim her zaman.
Ben öyle durumlarda konusup dertlesebilecegim bir dost arıyorum. evli olduğumu öğrenince arkasını dönüp gidiyorlar maalesef. güvenemiyorlar liman aramadigima gerçekten dost olmak istediğime inanmiyorlar...
Ha bide hayatim boyunca kimseyi liman olarak görmedim
Kendi gemimin kendi limanıyim sığınacak liman aramak yerine gemimi mutsuz olduğumda limana bağlamayı tercih ederim.
Evet.. en zayıf noktam bu sanırım. Ama her zaman tek kaldım bu konuda ve kendim kalkmayı da öğrendim böylelikle
İnsan kendine sığınmalı, kendine yetebilmeli. Sıkıldığımda kendime sığınırım, kendime sarılırım, kaçarım bir sahil kenarına, parka. İyi geliyor 🌺
Herkes kendince bir gemi ya da limandır. Kim ki kendisini ne kadar iyi bilirse, hikayenin güzel tarafına varacaktır.
Kim kaybetmiş biz bulalım limanı, sakin sularda gitmeye çalışıyorum
Arıyorum da hiç bulduğum söylenemez hahaha yalnızım yalnız ölcem gibi hissediyorum 😎
Arasam da genelde bulamam başkasına liman olmuşumdur hep ama asla kendim için bir liman bulamadım
Evet ararim huzur buödugum bir liman ararim kendime...
Kendi kendime yeterim her zaman.. Limana ihtiyaç duymadım hiç 🤭
yine kendime sığınıyorum..
insanlardan birşey beklemeyi hiç düşünmedim..
Sığındığım liman her daim ailem ve dinlediğim müzikler.
Aramıyorum hep yek yeterim
Çok aradım fakat her gece yalnızlığıma sarıldım. Artık olmasa da sorun etmiyorum çok.
Sadece Allah'a sığınırım en güvenli limanım.
bazen arıyorum aslında, ama aradığımda bulamıyorum, aramadığımda buluyorum.
Insan kendi kendinin limanı olmalı başkalarında care aramamalı
Aramam babamın gölgesi yeter
Aramam kendim yaparım
Hayır deniz ortasında mücadele etmek isterim.
Liman bilmemde güzel bir yürekte olmak isterdim
Her zmn ararım hala da arıyorum
Yok aramıyorum bu gemi ağır gelir limanlara
Yok ben kendimi iyi ederim.
genelde liman olurum:)
Aramam , kendi kendine yetmeyi ogrendim
Bir insana sığınmaya ihtiyaç duymadım 🙄
Hayır aramıyorum. Kendi kendime yetebiliyorum.
Ararım, tek başıma huzur bulacağım bir yer.
Bir limana sığınırsam bu son durak olur.
Arayınca bulunuyor mu? Aramadım
Ararımda hiç bulamam o limanı.
Limanı bulduk da gemi yanaşmıyor oraya
aramıyoruz fenomen hanımmmm
Aramak önemli del o limanı bulmak sorun
Ararım ama bulamam beni anlayacak birini
Aramıyorum
Uyku benim limanim
Aramam
Ben Limanım zaten 🙂
Aramam
Hayır