Kimseyi ne parmağımda oynatırım, ne de kendime bunu yapılmasına müsade ederim. Birine karşı bir şey varsa vardır, yoksa yoktur. Git gelleri olan, ne istediğini bilmeyen, ucu açık cümlelerle beni kafa karışıklığına itecek davranışları olan birine karşı ilk sapaktan dönerim.
Parmağımda insanları oynattım sayılır mı ama geçmişte yaptığım büyük hatalar sonucu hayatımdaki bazı kişilerin zamanını çaldım. Eğer parmakta oynatmaya girerse oynatan tarafta yer aldığımı dürüstlükle söyleyebilirim. Ancak oynatılan tarafta olmadım hiç.
Bu düşüncenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Herkes kendi hayatını yaşamalı, oynattığını düşünenler de bence yanılıyorlar. Kişi izinvermediği müddetçe kimse kimsenin üstünde hükmedemez
Ikiside benlik bir olay değil. Benim çevrem karakteri oturmuş insanlarla örülü bu duvarı kendi ellerimle çektim.. Ne parmağımda oynatılırlar nede parmaklarında oynatırlar. Herkes duruşunu ve yerini bilir
Sevdiğim insanın beni oynattığını düşünürsem ona verdiğim değeri keserim böylece yavaş yavaş içimde ölür ve beni oynatamaz. Kimseyi oynatmayı sevmem. Bedelini er ya da geç Allah'a ödersin.
Kadınlar bunu yapmak istediklerinde artik onlar için çok geçtir ,, Erkekler yapmak istediklerinde normaldir ,, hatta sükse bile yapar ,, Bence her kes aklını başına almalı ,
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Parmakta oynatmak ve oynamak tercihim değil. Ama, karşımdaki insanın bana bunu yapmaya çalıştığını görürsem hayatının dersini almasına yardımcı olurum.
Onlar beni oynatıyomuş gibi ama aslında ben onları oynstiyorun davranışında bulunurum salaga yatarım hiç uğraşmak istemezsem ama her türlü plan ceviririm onlar kim beni oynatacak