Konuştuğun kişi seni umursamaz bir tavır içindeyse ne yaparsın? Laf sokmayı mı tercih edersin yoksa beni takmayanı ben hiç takmam geçer giderim mi dersin?
Konuştuğun kişi umursamaz tavır içindeyse ne yaparsın?
Bir Aşkın bitişi ancak umursamazlığın aşırıya kaçması bir ilişkinin sonunu hazırlıyor, işte bir bitiş öyküsü: “Birbirimizi çılgınca seviyorduk ama şimdi sıfır noktasına geldik. Çözümsüzlüğe, dolayısıyla ayrılığa sürüklendik. Nedeni sevdiğim kadının boşvermişliğiydi. Önceleri niçin böyle davrandığını bilmiyordum. Kendimi suçluyordum ve onun dikkatini çekebilmek için çırpmıyordum ama artık halim kalmadı. Çünkü başına buyruk tavırları kronik bir hal almıştı. Önceleri onu kaybetmekten o kadar korkuyordum ki, hiç yokmuşum gibi davranmasına göz yumuyordum. Gıkım çıkmıyordu. Kendim olmaktan çıkmıştım, onun uydusu haline gelmiştim. O ise sanki yanında değilmişim gibi davranıyordu. Kendi kendine programlar yapıyor ve birçoğuna beni dahil etmiyordu. Gönlü isterse çağırıyordu. Ben o ne zaman çağırsa koşa koşa gidiyordum, istemezse yanında durmak mümkün değildi. Sonunda bitti, kuş gibi hafifledim ama yaralı bir kuş gibi."
Beni umursamıyorsa neden konuşuyor? Ya işine geliyorumdur lazım olunca canım cicim oluyordur, ya da kafalar uyuşmuyordur. Beni takmayana ben hiç laf sokupta s2me takmam, evli evine köylü köyüne hadi eyw der bidahada yazmam. 🧛♀️🦇
Umursanmadığım kişiyi daha fazla meşgul etmem. Beni umursamadığına göre umursadığı başka birileri var demektir. Bari aradan çekileyim de fazlalık etmeyeyim.
Bu hareketin iki sebebi olabilir.. ya ortada boş muhabbet vardır.. ya da umursamayan kişi kıskanç ve egoistdir. Bu durumda en iyisi onu uyarmak anlamaz ise muhabbeti kesmek.
En başında beri böyleyse zaten onu değiştirme şansım olmadığı için konuşmaya daha fazla devam etmem fakat birdenbire umursamaz tavır içine girmişse altında başka sebepler olabilir. Kişisel problemler, alevi sorunlar gibi.. Onun için ona biraz zaman veririm, üzerine gitmem bu süreçte. Devam ettiği takdirde nedenini sorup çözmeye çalışırım.
Laf sokmaya ne gerek var seni umursamıyorsa duymuyorsa çeneni boşa yormuş olursun bu durumu annemde çok yaşıyorum telefona odaklanıyor bir cümleyi 10 kere kurdurtturuyor bana resmen. Annem olmasa beni umursamayanı ben de umursamam.
Biraz daha, umursamaz olmaması gerektiğini söyler ve beklerim. Baktım, aynı devam ediyor onu öyle bir umursamam ki, ben ne yaptım diye kendisine sorar.
Basta biraz kirilsam da asla onu rencide edecek bir sey soylemem. Sadece daha sonra o kisiye ozelimi acmam. Ama kirmam da. Kalp kirmak Kabe yikmak gibidir. Asla kimseyi uzmeyelim biz uzulsek bile🙂
Kisiligine gore degisir bazi insanlar umursamaz gibi gelebilir. Ben de oyleyim. Karsimdakine deger de versem cok da sevsem onu umursamadigimi gecistirdigimi dusunurler.
Aynı durum başımda. Kaba olacak ama bu saatten sonra ittir olup gitsin. Hayatımda ailemden sonra en çok değer verdiğim ömrümu adadigim şeye mesleğime branşıma çalışmama vasat diyerek hadsizlik yaptı