Yeter ki boş kaImasın kadehIer, yine buIunur içmek için sebepIer. Rakı içen bir kadın...Rakı içen kadın dertten anlar, onun da derdi vardır çünkü... Derdinizi dinler, çünkü ne hissettiğinizi o da bilir. İşte rakı içen kadınların ortak özelliklerinden bazıları ; -Güzeldir -Sevecendir -Kafa Dengidir -Derdinizi Dinler Tabi rakı içen kadınların daha çok özelliği var ama karakter sınırına takıldığı için buraya yazamam daha fazla... Peki KScanlar siz rakı içen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rakı İçen Kadın Sevilmez mi Be? Siz Rakı İçen Kadınlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Alkol kullanmayan kadınlar da güzel, sevecen, kafa dengi ve iyi bir dinleyici olabiliyorlar. Rakının kattığı bir özellik yok yani olayı yanlış anlamışsınız.
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır aksine rakı yüze güzellik kalbe güzellik katar, başından geçen dertler ile tatlanır. Bu yüzden rakı içen kadın sevecen olur, zaten rakı sofrasındaki herkes ona kafa dengidir.
Bence senin dediğin yanlış rakı tatlanır dertler ile... Hem dediklerinin aksine rakı yüze güzellik kalbe güzellik katar, başından geçen dertler ile tatlanır. Bu yüzden rakı içen kadın sevecen olur, zaten rakı sofrasındaki herkes ona kafa dengidir.
Aynı şeyi sürekli söyleyeceksen hiç polemiğe girmeyelim :D Alkolik, ayyaş, ağzı leş gibi alkol kokan insandan hele ki kadınlardan nefret ederim ve bir çok insan da aynı görüştedir. Alkolün kendisini de alkolü tüketeni de meşrulaştırıp sanki iyi bir şeymiş gibi servis etmeye gerek yok. Örnek olun biraz.
başından çok dert geçmedi heralde çünkü normal rakı içersen tadı ekşi gelir. Başından dert geçerse tatlanır, rakı içen kadının başıdnan türlü türlü dert geçmiştir.
Rakı sıradan bir içki değildir. Başlı başına bir kültürdür. Sofrası bile kendine özeldir. Herkesle içilmez. O sofrada dertler, neşeler, anılar masaya konur. Herşey hem hatırlanır hem unutulur. Dostluklar pekişir
rakı sadece içki değildir rakı bir kültürdür, şarap zaten günah viski içen kadın da zor bulunur. Votka ise meyve suyu ile karıştırılıp içilir o yüzdne rakı içen kadın özeldir <3
neden? rakı içen kadının başından türlü türlü dertler geçmiştir, kadın tatlı şey seviyorsa rakı dertler ile tatlanır, ekşi severse rakı dertler ile ekşir. Hem rakı kalbi onarır yüzü güzelleştirir.