Bazıları vardır, elini hiç cemine atmaz ama cömertlik edebiyatında da mangalda kül bırakmaz. Bazıları da vardır fazlasıyla yardımseverdir ama hiçbir yerde yaptığını anlatmaz. Bir veya birkaç örnekle yardımseverliğini anlatır mısın?Ben ihtiyaç sahibi 3 çocuğun 2 tanesine 2 yıl, 1 tanesine 4 yıl yaz aylarında da kesilmemek üzere düzenli para yardımı yaptım. Bunun dışında da dernekler vasıtasıyla onlarca fakir öğrenciye harçlık mahiyetinde aylık yardımlar yaptım. Sayısız çocuğa okul ayakkabısı, kışlık mont gibi yardımlar yaptım. Daha yüzlerce şey var ama daha fazlasını yazmaya gerek yok.
Elimden geldiğince yardım yapmaya çalışıyorum. Bizim ev kızılay gibidir. Herkes giymediklerini bana verir. Bende ihtiiyaç sahiplerine bizzat kendim veririm. Böylelikle yardımın nereye gittiğini bildiğim için içim daha rahat. Ve manevi kızım var. Okul zamanı elimden geldiğince ona destek olmaya çalıştım. Ve şu an evlendi ve çok mutlu :)
Sokak hayvanlarıma ve şirketteki kedilerime, köpeklerime düzenli mama alıyorum. Mobil bankacılık üzerinden bağış yapıyorum. Çevremde ihtiyacı olana el birliğiyle yardım sağlıyoruz. Eski hatunla sokaktaki çocuklara yemek ısmarlardık. Her şey normale dönsün devam..
İyiliği saklama taraftarı değilim. Durup dururken anlatma taraftarı hiç değilim. Teşvik sağlıyor.