Kişilik & Karakter Ayakta uyuyan mısın, ayakta uyutan mı? CatKong Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor İnsanlar tarafından genelde ayakta uyutuluyor musun, yoksa sen mi ayakta uyutursun. Çakal mısın he? Ayakta uyuyan mısın, ayakta uyutan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hayatistanbull Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Ne ayakta unuturum nede uyurum. Gerçekler ne ise onu yaşar ve yaşatırım. Oyunlar ile ufak hesaplar ile asla işim olmaz. 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İkisinide yapmam ayakta uyuyacak kadar salak, insanları uyutacak kadar uyanık değilim. 1 0 Yorumla
_ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Ayakta uyutacak daha doğmadı 😀 kimseyi de uyutmam şükür. 1 0 Yorumla
Rimelimrujum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Yeri geliyor yılan oluyorum yeri geliyor kuzu oluyorum değişiyor yani. Benden aptalı da akıllısı da var. 2 0 Yorumla
nysnva_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Değer verdiğim insanları asla üzmem lakin karşımdaki kişi değer verdiklerim listesinde olmayıp beni üzmeye kalkarsa ayakta uyuturum kesinlikle 3 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. En çokta böyle herkesi uyutuyorum diyenelere gülüyorum asdfhjasdf Siz daha uyuyun ayakta 1 1 Yorumla CatKong +1 yıl :d:d Yorumla
Vaveylaaaaa41 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Genelde sevdiğim insanlara çabuk kanıyorum beni uyutursa onlar uyutur.Diğerlerinin hiç şansı yok. 1 0 Yorumla
bioflamaloji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Çok uyutuldum 😅 çok dost kazığı yedim.. Ama insan hatalarından ders çıkartmayı öğreniyor.. Şimdi birinin tek sözüne güvenmem 1 0 Yorumla
Mi_la Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Konuya göre değişir bazen ayakta uyuyor numarası yaparım.Bazen de çatır çatır konuşurum bildiklerime şaşırırlar 1 0 Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Uyumam uyumuş numarası yaparım inanmak inanmış gibi yaparım bir koç insanı kolay kolay zokaya gelmez 😃😃 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Cakal degilimdir ya, salak da degilim. ya da belki de salagimdir kim bilebilir ki 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Öyle uyanıklığım yok. Fakat ayakta uyumamaya da gayret gösteririm... 1 0 Yorumla
kilimcininoglu Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Genelde ayakta uyutuluyorum iyi niyetimden mutevelli 1 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Ayakta uyutuluyorum ben ya her seferinde 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Kesinlikle uyutan tarafım, o kadar anlatırım ki karşımdaki resmen dalıp gider. 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu fark eden kişi uyanmıştır bence 3 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Uyumamda uyutmamda ben benim 1 0 Yorumla
KızılVeÖtesi Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Ayakta uyuyorum her zaman mışıl mışıl 😂 1 0 Yorumla
CCvîtåmïnį Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 33% +1 yıl uyurmuş gibi yapıp son anda çelme takanim🤯 1 0 Yorumla
asliii16 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Uyutan olabilir 😂 2 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Uyuyanım genelde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne ayakta unuturum nede uyurum. Gerçekler ne ise onu yaşar ve yaşatırım. Oyunlar ile ufak hesaplar ile asla işim olmaz.
İkisinide yapmam ayakta uyuyacak kadar salak, insanları uyutacak kadar uyanık değilim.
Ayakta uyutacak daha doğmadı 😀 kimseyi de uyutmam şükür.
Yeri geliyor yılan oluyorum yeri geliyor kuzu oluyorum değişiyor yani. Benden aptalı da akıllısı da var.
Değer verdiğim insanları asla üzmem lakin karşımdaki kişi değer verdiklerim listesinde olmayıp beni üzmeye kalkarsa ayakta uyuturum kesinlikle
En çokta böyle herkesi uyutuyorum diyenelere gülüyorum asdfhjasdf Siz daha uyuyun ayakta
:d:d
Genelde sevdiğim insanlara çabuk kanıyorum beni uyutursa onlar uyutur.
Diğerlerinin hiç şansı yok.
Çok uyutuldum 😅 çok dost kazığı yedim.. Ama insan hatalarından ders çıkartmayı öğreniyor.. Şimdi birinin tek sözüne güvenmem
Konuya göre değişir bazen ayakta uyuyor numarası yaparım.
Bazen de çatır çatır konuşurum bildiklerime şaşırırlar
Uyumam uyumuş numarası yaparım inanmak inanmış gibi yaparım bir koç insanı kolay kolay zokaya gelmez 😃😃
Cakal degilimdir ya, salak da degilim. ya da belki de salagimdir kim bilebilir ki
Öyle uyanıklığım yok. Fakat ayakta uyumamaya da gayret gösteririm...
Genelde ayakta uyutuluyorum iyi niyetimden mutevelli
Ayakta uyutuluyorum ben ya her seferinde 😄
Uyumayı zaten çok severim.
Kesinlikle uyutan tarafım, o kadar anlatırım ki karşımdaki resmen dalıp gider.
Bunu fark eden kişi uyanmıştır bence
Kimse uyutamaz, kimseyi de uyutmam
Uyumamda uyutmamda ben benim
İkiside oldu... ikiside tecrübe 😅
ayakta uyuyan maalesef😂
Ayakta uyuyorum her zaman mışıl mışıl 😂
Jxmdjdmekf
Sağlam uyuturum
Cakallığı öğrenemedim maalesef
uyurmuş gibi yapıp son anda çelme takanim🤯
Ayakta uyutan ayakta asla uyumam
Uykuyu sevdigimden ayakta da uyuyorum
Herkes yatağında uyusun len
Karsimdaki kisiye gore degisir 🥰
Uyuyomus gibi yapan. Uyutan.
İkiside olmadım hiç...
ayakta uyuyan biriyim iyi niyetliyim
Ayakta uyuturlarsa bende ayakta uyuturum
Ben yatakta bile uyuyamıyorum ki yatakta uyuyayım.
Ikisi de degilim
ikisi de olmak güzel duyguuu:)))
Ortaya karışık
Uyutaannn
Uyuyanım ben
Ayakta uyuyan
Veresiye siQen
Hiç uyanık yok ki uyutalım be canım
Hiç çakal olmaadim
Pdfff ne sıkıci bir site ben siliyorum bb
ikisi de degil
Uyuyan... fazla safım galiba xD