Aile & Toplum Üstünüz açık mı uyursunuz yoksa bişey örter misiniz? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Üstünüz açık mı uyursunuz yoksa bişey örter misiniz?belki soğuk başka şehirlere uğramıştırXx.. Üstünüz açık mı uyursunuz yoksa bişey örter misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Genelde ince örtü olur gadası 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ince bi yorgan var üzerimde ama gece açıyorum üzerimi önce bi ayağım dışarıda uyuyorum sonra kimse üstümü örtmiyüü 🥹 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Minik ayagın dısarda mı uyuyon ☹️
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Üstümü örtüp gece açmak en büyük hobimdir şairinko😄 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Onu bizde yapıyoruz 😒 Yorumla Belayımdiyorum 1 yıl Çok biliyon yine🙄 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu sene bir şeyler oldu bana🤦♀️o kadar sıcaklarda bile terlesemde mıh gibi örtündüm😬 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ben sanki dün pikeyle üşüdüm geceleri serin oluyor artık Yorumla 54srp 1 yıl Aynen serin oluyor. İnce yorganı çıkarasım var ama oda terletir. Şu geçiş dönemlerini sevmiyorum 🤦♀️😬 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Örtmeden asla uyuyamam hiçbir yerimi örtmeyeceksem bile kalçamı örtmem lazım 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 😬 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl İncecik bile olsa üzerimi kesinlikle açık bırakmam mutlaka hafif bir nevresim bile olsa örtülü olur bitanem üzerim 😍✌️ 1 0 Yorumla
ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl sicakta olsa o battaniye üstümde olacak yoksa uyuyamam skfmfkgmgkgkdjjf 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Üstüme bir şey örtmeden uyuyamıyorum. Yaz aylarında da böyle. 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Üzerimde örtü olmadan uyuyamıyorum. Kafama kadar çekicem illa 😄 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yazın hiç bir şey bu havalarda ince bir şey ararim ya 1 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Yaz in bile örtüyorum bi eksigim var gibi hissediyorum sonra 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ben örtüyorum ama örtü gece kaçıyor 😕 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Nereye kaçıyor
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daldığım zaman örtemiyorum. Akşam uyurken örterim 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Mantıken zaten dalınca örtemezsin😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Çok zekisin 😀 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sen uyu bi hele de nasil oldugu onemli diil 1 7 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Üstün mü açıldı 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napican yaw, gelip ortucen sanki Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Örtcemm Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Geliyom yanına 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek yok. Yorulma rsya kadar 🤣 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Soğuk mu oralar 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel de gör 😉 Yorumla
Semiralone Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Üstüm acik uyumuyorum illa birseyle ortcem 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Pike örtüyorum ama kalmıyor üstümde. 1 0 Yorumla
Lolitam14 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Fotodaki kedi gibi uyurum👉🏻👈🏻 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl açık hiç uyumam 1 7 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Havalar sıcak olunca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman da örtü alıyorum ama onu açarak uyuyorum Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yanmıyon mu örterken yine 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yanıyorum 😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Eee yanıyorsan niye örtüyon kızım işte 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl örtmeden duramıyorum 😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Alla alla 😂 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açık kalsa donarım. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üstüm açık uyurum. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Örterim yaz kış 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Açık uyurum. 1 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı. Yarı açık 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Orterim mutlaka 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Örterim 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Örterim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde ince örtü olur gadası
ince bi yorgan var üzerimde ama gece açıyorum üzerimi önce bi ayağım dışarıda uyuyorum sonra kimse üstümü örtmiyüü 🥹
Minik ayagın dısarda mı uyuyon ☹️
Üstümü örtüp gece açmak en büyük hobimdir şairinko😄
Onu bizde yapıyoruz 😒
Çok biliyon yine🙄
Bu sene bir şeyler oldu bana🤦♀️o kadar sıcaklarda bile terlesemde mıh gibi örtündüm😬
Ben sanki dün pikeyle üşüdüm geceleri serin oluyor artık
Aynen serin oluyor. İnce yorganı çıkarasım var ama oda terletir. Şu geçiş dönemlerini sevmiyorum 🤦♀️😬
Örtmeden asla uyuyamam hiçbir yerimi örtmeyeceksem bile kalçamı örtmem lazım
😬
İncecik bile olsa üzerimi kesinlikle açık bırakmam mutlaka hafif bir nevresim bile olsa örtülü olur bitanem üzerim 😍✌️
sicakta olsa o battaniye üstümde olacak yoksa uyuyamam skfmfkgmgkgkdjjf
Üstüme bir şey örtmeden uyuyamıyorum. Yaz aylarında da böyle.
Üzerimde örtü olmadan uyuyamıyorum. Kafama kadar çekicem illa 😄
Yazın hiç bir şey bu havalarda ince bir şey ararim ya
Yaz in bile örtüyorum bi eksigim var gibi hissediyorum sonra
Ben örtüyorum ama örtü gece kaçıyor 😕
Nereye kaçıyor
Daldığım zaman örtemiyorum. Akşam uyurken örterim
Mantıken zaten dalınca örtemezsin😂
Çok zekisin 😀
Sen uyu bi hele de nasil oldugu onemli diil
Üstün mü açıldı 😀
Napican yaw, gelip ortucen sanki
Örtcemm