Biliyorum, bunu tek yasayan ben degilim ama gercekten asırı komplekse giriyorum. Cevremdeki insanlar cok güzel oldugumu söylüyorlar. Kumralım sarıya yakın bir tonda sac rengim var, acık kahverengi gözlüyüm ve uzun boyluyum ama yüzümün yapısı falan hic hosuma gitmiyor. Helede kaslarım! Cok cabuk uzuyorlar ve yüzümü bozuyorlar. Kimse beni begenmiyormus gibi hissediyorum. Annem de kendimi seveyim diye iste sac tonumun güzelliginden, iste kumrallarla ilgili sözlerden falan salak salak bahsedip duruyor. Nasıl atmalıyım su kompleksi üstümden?
Cevabın nedir?
Uzun çok uzun bir hikayedir bu."hiç bilenle bilmeyen bir olur mu" demiş yunus. AH be güzel kardeşim ne dert ettin kısaca muhtemel olacakları anltim. Uzun uzun saç tarayıp güzellik derdine düşeceksin. en yakısıklısı benim deyip bir oglanı seveceksin. şaslıysan tabi. İş ti güctü dünya telaşıydı derken gene şanslıysan kocanla kendini bir akşam üzeri televizyon karşısında uyuya kalmış bulacaksın. Sonra dönüp geriye neleri dert etmişim meger. hani nerede güzelliğim onun yakısıklılığı konuşacak iki çift lafımız hatırlayacak dişe dokunur anımız yok diyceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevilmek için sevmelisin önce annenden başla seni karşılıksız yetiştiren bir insana salak salak demek seni tamin etti mi?
Bir reçete verecektim vermeyeceğim senin gibi insanlara iyilik mi yapılır.
Annesine salak diyor.Annesi de kızım üzülmesin diye onunla güzel güzel konuşuyor06 Yorumla
Soran+1 yılYa siz ne tür anlayışı kıt insanlarsınız? Annemi seviyorum. Ona ''salak'' demedim. Onun uyguladığı şeyin etkisinin olmadığını kaba bir dille belirtmişim sadece. Anneme karşı gayet terbiyeliyim ve bu konuda yorum yapmak sana düşmez. Ay biliyo musun çooook üzüldüm nolur bana reçete ver. Annemi nasıl seveceğimi senden öğreneceğim sanki.
Cevap sahibi+1 yılbelli belli için neyse dışında onu yansıtır.Biz adamın kalbini bilemeyiz ama yaptıgı hareketler konuştugu kelimeler onu gösterir.
Annesine "salak salak bahsedip duruyor" diyen kız beni anladın mı
Soran+1 yılya beni zerre tanımıyosun tamam mı? ben de seni tanımıyorum. seni tanımakta, beni tanımanıda istemiyorum zaten. o yüzden bence sen ve diğer türk halkı bir insanı cümlesindeki yanlıs anlatım bozukluğunu yargılama hakkını kendinizde bulmayın. annemi nasıl sevecegimi, onunla nasıl konusacagımı senden ögrenecek degilim. bu konu seni ZERRE ilgilendirmez. her foka o koca kafasını sokup bir halt anlayamayan adam beni anladın mı?
Cevap sahibi+1 yılbak o kadar saygılı bir insansın ki halen hakaret ediyorsun.:
konuştukça batıyorsun en iyisi bu konuyu kapat istersen
Annesine "salak salak bahsedip duruyor" diyen kız
Soran+1 yılsen sudokuya odaklan sudokuya..
Cevap sahibi+1 yılsende git annene iltifat et
annen kaşa kirpiğe takılma güzel yanlarını gör diye çabalasın
sen konuşmasına salak salak de
tipini bilmemde düşünce yapın çirkin gizli...
ayrıca kompleksin ve özgüven eksikliği gibi sorunların için uzman yardımı alabilirsin
belli ki bu konu takıntı olmuş sende00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sevmekle başla.
Bırak milleti kafana takma30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
36Cevap
bunu sen atamazsan kımse atamazönce kendın ınanacaksın güzel olduguna cırkın olsan cevrendekıler sana güzelsin deyınce güzelmi oluyorsun ya da güzelsin sana cırkın deyınce güzelmi oluyor herseyden once sen kendın dıyeceksın ben güzelım ya da cırkınım daha sonra cevren sana gereken söyler pekte umursama
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha gel bir sarılalım canım bende esmerim. Uzun boylu zayıfım yüz yapımda fena değil ama kaşlarım çok çabuk uzuyor vallaha bende kendimi kötü hissediyorum ama kaşsız olanlar var birde onlara bak yani. Bazı kızların kaşları çok seyrek bakışları hiç güzel olmuyo biraz dolgun olması daha guzel ama cok asırı kalınsa bişey diyemem :S
03 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle aşırı kalın değil. aldırıyorum zaten. biraz uzadığında yüz yapımı bozduğuna inanıyorum o yüzden uyuz oluyorum.s ama sen esmersin ya, esmer gerçeği vardır ya dünyada acayip şanslısın :s
Cevap sahibi+1 yılKuaför makasla mı kesiyor o kadar uzun mu mesela?
Soran+1 yılHayır makas kullanmıyor
+1 yılbir insan kendini çirkin hissediyorsa hakkaten çirkindir
mesela ben sakalları kestim tip kaydı :D
çevrendekilere bakma hepsi yalan söyler banada günde kaç kişi yakışıklısın diyor ben gaza gelmiyorum hiç insan kendini az çok bilir yapacak bişey yok öyle devam edecen gözün yükseklerde olmasın yalnız kalmazsın o zaman00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin değilsin bakıma ihtiyacın var
bende kendimi hep öyle gissetmişimdir
Annene salak salak demende ergenlik yıllarında olduğunu gösteriyor
İsyan etme zamanla bu pskolojiden çıkarsın33 Yorumla
Soran+1 yılAnneme ''salak'' demedim. O tipte biri degilim. Sadece bu yaptıgı uygulamanın beni etkilemedigini biraz kaba bir sekilde anlatmısım o kadar. Bu arada ne kadar ergenlik sayılabilir bilmiyorum ama 19 yasındayım.
- +1 yıl
ergeniz hala 20 bende
Soran+1 yılolabilir
hep aynı mesajlar "kendimi çirkin hissediyorum ama etrafımdakiler güzel diyor" e gösterin kendinizi de o zaman görelim niye gizleniyorsunuz göreceli bir konu hakkında görmediğimiz şeye mi yorum yapalım.
04 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle düsünüyorsan yapma kardesim. kafana silah dayayıp yap demiyoruz heralde.
Soran+1 yılçirkinim zaten. ne yani buraya fotoğrafımı koyup ''bakın bakiiim gercekten cirkin miyim saplantı yapiiim miiii'' mı diyim? bu konu görmeni gerektirmez, psikolojik açıdan anlamanı gerektiren bir konu ve belli ki o sende yok. ayrıca sanane abi? benim gibi bu tip sorunları yasayan insanlar var onlarla paylasmak icin senden izin mi alayım sen yorum yapabil diye? tersse ne bakıyosun konuya sitede konu çok yürü git baska konulara bak.
+1 yılHadi bana iltifat edin de bir yerlerim tavan yapsınnnnnnnn :(((((
01 Yorumla
Soran+1 yılheeey yardıma ihtiyacı olan benim dfbsdhfbsh :(
+1 yılkendıne taktın oda ıyı mılletı salla olk once ıkıncısı sevdıgın bır yer ıllakı vardır vucudunda oraya takmaya basla ondan sonra anlıcaksın guzel oldugunu
011 Yorumla
Soran+1 yılbir burnumu begeniyorum :((
- +1 yıl
ne guzel ıste ordan devam et
Soran+1 yılya sence benim bu durumdan dolayı bir psikolojik yardıma basvurmam gerekebilir mi? yani bazen düsünüyorum ama bosu bosuna yedirmeyelim paraları diyede vazgeciyorum dbsjfsbdhf
- +1 yıl
hahahaha bı b.ka yaramaz bosver cok ıstıyosan konusmak benle konus :)
Soran+1 yılolabilir =)
- +1 yıl
bende gıttım bole bır nedenım yoktu tabı hıcbısey gıttı guzelım seans paraları
Soran+1 yılaynen ya bir keresinde baska bir sebepten dolayı gittim yeminlen kadını dinleyemedim saate bakmaktan bir haltada yaramadı.s
- +1 yıl
hahaha ınsana oturuyo harbı o ucret :) ucretı vermemek ıcın ıyılesıyosun
Soran+1 yıloha ya düsündüklerimin ayaklı sözlü halisin dbfshdbgfd :D
- +1 yıl
yolun gıdısı bellı kı :)
- +1 yıl
cok pıs empatı yaparım :)
+1 yılsen takıntı yapmışsın bunu aşmalısın. bir önerim olacak tarzını değiştir mesela saç şeklini, giyinişini falan. sonra bir daha bak kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılben de düsünüyorum degisikligi. dogrusu ben degil annem düsünüyo sagolsun benim yerime sagol yinede :))
- +1 yıl
rica ederim :) değişime katkımız olsun
Herkes dünyanın en güzeli olacak diye bir şey yok. Herkesin de ayrı bir güzelliği vardır. önemli olan güzelim diye sevinmemek bahtın güzel olsun.
00 Yorumlaya sürekli gördügünden öyle geliyo sana, sen kendinden sıkılmışsın, her insanda olan göz yanılgısıdır o :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya dfnbfhdsbf :D
- +1 yıl
yani sürekli sevdigin yemeği hergün yersen bıkarsın ya, işte her lavaboya girdiginde kendini görüyosun, siz kızlar sürekli aynayla yapışık geziyosunuz, yok popom mu büyüdü, yok göbegim çıktı, yok selülit, yok basen, yok alnımda sivilce var ben böyle topluma çıkamam diye diye bıkıyosunuz kendinizden :D
başkalarının düşüncelerini umursama ve kendne güven, çünkü aynaya bakaınca kendisine güzelim dyenler nadirdir bence..
00 Yorumlaİnsanların ne düşündüğünü umursamayarak başlayabilirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa cidden aslında pek öyle umursayan biri degilim ama dıs görünüsüme taktım su sıralar. herkesten önce bana batıyo görünüsüm, durusum. o yüzden kurtulmak istiyorum zaten su kompleksten. yoksa insanlar pekte umrumda degil. sadece kendimle takıntılıyken birde onların davranısları dahada beni saplantılı manyaga dönüstürüyor :)
Soran+1 yılinsallah sagol tesekkür ederim yardımın icin :)
+1 yılAyni dert vardi bende sonra madem böyleyim o zaman kendimi kabul edeyim dedim ve şu an kendime aşığım aynaya bakinca kendimi opesim geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya, nasıl basarabildin bunu? hic psikolojik yardım aldın mı?
- +1 yıl
Yok almadim etrafimdaki insanlar beni kendime getirmeye yardimci oldular
- +1 yıl
Mesela ayagim var yuruyebiliyorum elim var tutabiliyorum dilim var konusabiliyorum gozlerim vargorebiliyorum kulagim var duyabiliyorum en onönemlisi aklim var idrak edebiliyorum ve kalbimle de sukredebiliyorum hergun nefes aldigim için insanin dokturu kendisidir.. hergece yatmadan once beni motife edecek seyler soyluyorum ama ayni seyleri ve mutlu oluyorum
bende aynen cevremdeki insanlarda maymun falan derler hiçde alınmam
allah böyle yaratmıs ne yapak
ölekmi...02 Yorumla
Soran+1 yılsen halletmissin :(
+1 yılBak arada sırada banada oluyo
Kendini seversen senden güzeli yok dostum :-;02 Yorumla
Soran+1 yılcidden kendimi sevmem herseyi düzeltebilir mi? yani oluyo mu bu cidden?
- +1 yıl
Takıntı haline getirmissin sanirim.Yeni şeylere odaklan zaten kendini sevmeye başlarsın zamanla
İnsan güzelliğinin farkında olup her sabah aynaya bakınca şükretmesı lazım benım gbı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olsam sükredebilirim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılFotoğrafını koy buraya bak nasıl artıyor özgüven :)
03 Yorumla- +1 yıl
Fbfbfbfbf :D
Cevap sahibi+1 yılBu gülüş yeni mi :))
Soran+1 yılyok iste o olamaz :Ddd
+1 yılKendini çirkin hissediyorsan çirkinsindir çevren moralın duzelsın dıye guzelsın dıyorlardır.
10 Yorumlahiç dostun olmasa gerek herkesin yalan söylediğini düşünüyosan. ya da...
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
Soran+1 yılkendimi güzel bulmadığım için dedikleri pek inandırıcı gelmiyor malesef.
+1 yılBence gayet guzelsin kendine guven yeter cirkin kadin yok bunu bil yeteer
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler :)
- +1 yıl
Ne mutlu sana rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen sana moral verdi diye salak diyosun. İlginç kafa.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin bana moral vermesine salak demiyorum. Sadece onun uyguladığı yöntemin işe yarar olmadığını kaba bir dille belirtmişim. Annemi seviyorum. Konu bu degil zaten o yorumu yapmış olmam sana düşmez.
+1 yılherkesın dedıgıne bkma sen kendını guzel hıssetmıosan degılsındır...
00 Yorumlaçok aynanın onunde vakıt gecırme dısarı cık dolaş sana olan bakıslardan enerjı topla ve kendıne gel
00 Yorumla
+1 yılanladığım kadarıyla harbi çirkinsin sen.
35 Yorumla
Soran+1 yılbende biliyorum böyle oldugunu. amacımda en azından bunun saplantısını atmak icin derdimi sanaldakilerle paylasmak. kusura bakma ama sen bunu deyince ben saplantıya falan girmiyorum. degersiz ve bos bir insanın yorumuna gülüyorum sadece. attıgın yorum boş olmuş.
- +1 yıl
ay sen çok doluymuşsun yazdığın şeylere bak.
Soran+1 yılhayır ben dolu değilim. kendi komplekslerim yüzünden insanlara saldırmam ama zaten konu yeterince açıkken senin yazdığın bu yorum tuhafıma gitti. ben YARDIM istiyorum. yüzüme VURULMASINI değil.
- +1 yıl
İyi de burada açık bir ortama yazıyorsun gelecek cevapları da tolere edebilmen gerekli, her hoşuna gitmeyen şeyi yazana saldıracak mısın böyle? Teselli edilip ay canım vay canım duymak istiyorsan sadece annene git işte ne güzel, ya da yakın arkadaşların pohpohplasın seni.
Soran+1 yılYa akıl alabilecegim en son kişisin canım ya sen. Aklın bile yok ki alayım anlayamazsın. Terk eder misin nu ortamı? ne yapıp ne yapmayacağımı sana mı soracağım, kimsin ki sen Allah aşkına?
çirkin hissedersen çirkin olursun, çikin hanım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. çirkin yoktur. az votka vardır. votka iç
06 Yorumla
Soran+1 yıldbshjfsdbhfbsdh ilginc bir yaklasım.s
Soran+1 yılüzgünüm ^^
Soran+1 yıltamam ya cok ciddisin.s
Tarifine gre zaten çirkine benziyorsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılşu yorumuna göre hem tipin, hem yüreğin, hem ruhun, hem yorumların iyice boka sarmış. defol.
zaten çirkinsindir o zaman
22 Yorumla
Soran+1 yılbirinin bir derdini, bir olayını yazması salaklık mı? benim işim kolay. karakterimi düzeltecegim en azından. sen daha satın bile almamamışsın. yazmışım oraya açık açık kalkmış salakça anlamsız bir yorum atmışsın. git, kendine bir kişilik satın al ve sonra kendine eğlence bul. hadi eyvallah.
+1 yılEvlen benimle evlat -.-
02 Yorumla
Soran+1 yıldbfhsdbhsbd :Ddd
- +1 yıl
^.^
Her insan hissetiği gibidir.
00 YorumlaSen aynanla barışıık ol varsın alem sana küssün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende çirkin hissediyorum boş ver seven sever
00 Yorumlakendinle barışık ol önce güzellik gecici unutma.
00 Yorumlakendine güvenn boşveer gerisini.
00 Yorumla
+1 yılsen kendini sev ilk önce
00 Yorumlabnde oyle hıssedıyorum dhaa cok nasıp gleıyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir bende tipsizim.d
01 Yorumla
Soran+1 yılsa dbfjsbdhf.s
+1 yılHer kiz guzeldir tatlim
00 Yorumla
+1 yılolduğun gibi kabullen kendini.
00 Yorumlaben kendimi çok tipsiz hissediyorum
00 Yorumlaönce kendini sevemen lazım...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Cok çirkinsin
13 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
Soran+1 yılsen profil fotoğrafında brad pittsin valla bak.
Hanide bakalim
00 Yorumla
+1 yılTipsizsin iste.p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen benimle kanks
04 Yorumla
Soran+1 yılsende öyle hissediyosun yani fdbhdbfh :(
Cevap sahibi+1 yılyok öyle hissetmiyorum çıkıtıgm kız sayısını sayamıyoruö ben
Soran+1 yılilginc.
Cevap sahibi+1 yılevet :)
çirkinsin o zaman
00 Yorumla