Sevdiğimi benden kopardı, bizi ayırdı.. ve ben hiç bişey yapamadım :( canım çok yanıyo

Benim sevidiğim çocukla 4 yıllık birlikteliğim vardı.Birbirimizin ilk aşkıydık. çok sevmiştik, hayallerimiz vardı, evlilik hayalleri kurardık. daha çok o kurardı, o 4 yıl içinde bana hiç bi yanlısı olmadı, sadece küçük küçük tartışmalarımız olurdu oda kıskançlıktan, sonra dayanamaz o çoğu zaman beni arardı. beni hiç üzmezdi,. herkes bize özenirdi, bana çok şanslışın böyle bi çocuk bulduğun için falan derlerdi. bide biz birbirimizi küçüklükten beri tanıyoruz, o küçüklükten beri seviyomuş beni :-) neyse işte face hesabımı bile açtırmazdı, onunda yoktu. kısacası herşey çok güzeldi..

Bi gün yaz tatilinden sonra okullar açıldı, benim sınıfım ayrıydı, onun sınıfı başkaydı. Onun sınıfına polonyadan gelen bi kız geldi. bu polonyalı kız benim sevdiğimden hoşlanmaya mı ne başlamış, sürekli sıkılmadın mı ya bu kadar yıldır bu kızla falan diyomuş, oda hayır ben çok seviorum evleneceğiz biz falan diyomuş. bunu bana onun sınıfındaki arkadaşlarım gelip anlatıyodu. ama sonra ayrılmadan 2 ay önce falan bana soğuk davranmaya başladığını hissettim, eskisi kadar mesaj atmıyodu, aramıyodu. kıskanmıyodu..

bi gün seni artık sevemiyorum, bu ilişki burda bitti diye mesaj geldi. bana ilk defa seni sevemiyorum dedi, inanamadım, şaka yapıyo sandım. şakası bile canımı yaktı, ama tabi şaka değilmiş. bişey diyemedim, sevemiyomuş beni artık, zorla seveceksin beni diyemem ya.. ayrıldık.. yaz tatiline girmiştik yine, ondan sonrada bidaha göremedim onu.

benden ayrıldıktan bi kaç gün sonra face hesabı açmış, facebooku gereksiz bulan adam face hesabı açıyo. sonra face hesabında benden ayrıldıktan 13 gün sonra ilk defa bi şarkı paylaşmış; ne olur don geri diye. orda sevindim bi an, kesin barışırız diye çünkü bide zaten bu ilk ayrılışımızdı ne bileyim sevndim (ben paylaştığı şeyleri arkadaşımın face hesabndan görüyorum. ) sonra benden ayrıldıktan sonra o polonyalı kızla çıkmaya başlamış diye duydum,yine yıkıldım. nefret ettim.. orda anladım ki, beni o kız için terk etmiş. öyle kötü oldum ki, nefes alamıyodum sanki. hiç bişeyin tadı yoktu.. hayatımı onun üzerine kurmuşum resmen. sonra işte benden ayrıldıktan 1.5-2 ay sonrada facede günlerdir aylardır hep aklımdaşn, kaçsamda gizlesemde sn farkındasın, bitmedi sanıyorum sndede herşey, denedim başkasıyla hiç mutlu olamadım gibi sözler paylaştı. sevinir gibi oldum, sonradan arkadaşardan öğrendim ki bneden asıl ayrılma nedeni öbür sevgililer gibi sarmaş dolaş gezmiyomuşum onunlaa, öpmüyomuşum falan. gülme kirizine girdim sonrada ağladım,nefret ettim ondan daha çok. halbuki, o 4 yıl içinde bana hc o konudan bahsetmedi, problem yapmadı. hatta, diğerleri gibi olmadığın için şni bukadar çok seviyorum derdi. ilk defa arkadaşlardan duydum yanıı öpüşmediğim için mis mi ne, ne biçim aşk bu diyomuş.snra işte okullar açıldı, bn bunları hergün görüyorum, gözlerimin önünde bnimle yapamadıklarını yapıyo, öpüşüyo, bni görüncede abartıyo.bide o kızın face hesabı var ona bsy demiyo, arkadaş lıştesi kızın 700 bsy demiyo, göğsü belli olan resimi falan.. Ne yapmalıyım ?
Sevdiğimi benden kopardı, bizi ayırdı.. ve ben hiç bişey yapamadım :( canım çok yanıyo