Ben hiç uyanık kurnaz değilim çok dürüstüm bu dürüstlüğüm yüzünden başıma türlü belalar geldi :(( dürüst olduğum için işten bile kovuldum ://
Hiç uyanık değilim, hiç bir şeye duyarsız kalamıyorum hemen etkileniyorum insanları çok önemsiyorum tanımadığım hatta bana kötülük yapan biri için kendi canımı feda edecek kadar safım
Bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum ama nasıl hafifletirim
Yok yalan söylemeyi beceremiyorum
Mucize doktor dizisindeki ali vefa gibiyim ağzımdan kaçıyo herşey
Dürüstlüğüm yüzünden mahkemelik olabilirim bile
Otistik veya gerììżėķâłı oldugumu düşünüyorum
Hiç uyanık değilim, hiç bir şeye duyarsız kalamıyorum hemen etkileniyorum insanları çok önemsiyorum tanımadığım hatta bana kötülük yapan biri için kendi canımı feda edecek kadar safım
Bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum ama nasıl hafifletirim
Yok yalan söylemeyi beceremiyorum
Mucize doktor dizisindeki ali vefa gibiyim ağzımdan kaçıyo herşey
Dürüstlüğüm yüzünden mahkemelik olabilirim bile
Otistik veya gerììżėķâłı oldugumu düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kurnaz olmak iyi bir sey degil. Herkes kurnaz oldugunu dusunur zeka gerektiren de birseydir isin asli.
Ama asil zor olan ahlakli olmak vicdaninin sesini dinlmek.
Kurnaz olmak kisa zamanda iyi olmaya calismak sa uzun vadede kazandirir.
Kazandirmayacagini bilsen bile inadina durust olmaya calis.
İnsan olabilmek se eger amacin yapman gereken budur.
Bu senin dusundugun sorguladigin anlamina gelir.
Olablir her insan hata yapar bence kendini çok kasıyorsun dikkat etmeye çalışıyosun ve daha da sıkıntıya düşüyorsun, belki sosyal ilişkilerinde bundan etkileniyo , bence rahat ol hayatı akışına bırak
Ahh ahh dün kaza yaptım arkamdan vurdular
Arkadan vuran suçludur
Hızlı degildim ve durmadım yavaşladım arkamdaki de bana çarptı takip mesafesi özürlüsü
Yüzde 100 haklı çıkacagım kazada yüzde 50 haklı çıktım dürüstlügüm yüzünden
Arabanın kaskacosu adam bile "en son yapacagın şeyi en başta yapmışsın bu kadar dürüst olunurmu adamlara sövseydin daha iyiydi zaten yüzde 100 haklıydın kazada kendini yakmışsın" dedi
Bu herkesin başına gelebilir bence takma kafaya bidahakine daha tecrübeli olursun bu konulara bence zamanla sende değişeceksin
Ahahah bunun gerizekalılık la bir alakası yok bu saflıktır boşver saf kal sen saf olan insanlar asildir keşke senin gibi arkadaşlarım olsa
Ben mi asilim ya kaza yaptım kazada arkama vurdular normalde arkadan vuran suçludur ve hızlı degildim hızlı olmadıgımda kanıtlandı ama dürüst oldugum için yüzde 100 haklı çıkacagım kazada yüzde 50 haklı çıktım arabamın yarısını yapacakla
Dürüstlük yüzünden ben yüzde 100 haklı çıkmayı kaybettim
bir yerden illaki kazanırsın emin ol
Yüzde 5 kazanıyosam yüzde 95 kaybediyorum
Dünya bizim gibiler için cehennem herkes uyanık olmuş allahtan da korkmuyolar
İnsanlık bitmiş reis senin Yapabilicek bişeyin yok 😂
Evet reis ya valla bitmiş
Dün arkamdan bana vuran aracın sahibi adam göttünü kurtarmak bin takla attı adamı hastaneye kaldırdılar tomografi bile çekmişler bişey çıkmamış ama adam nasıl kendini yere mağduru oynuyo
Ben orda ağlamaktan krize girmişim doktor sakinleştirici yapalım diyo reddediyorum
Bana vuran adamsa beyin kanaması geçirdiğini idda ediyo ama ne hikmetse ben yerde titrerken adamda fenalaşma belirtisi yok zaten sapasağlam çıkmış ihale bana kalmadı
Sen baya dolmuşsun be adamda tam pez*venk çıkmış dur beddua edicem senin için
Tabi doldum be reis :((
Nasıl oldun baboş
Ben direk malim tipsizim de.
Allah var tipsiz değilim ama mal oldugum doğru
Tam tokatlanmalıksın
@eyptkns ben mi o mu?
Sen tabikide
@eyptkns kardesim benim yasitlarin s8kisiyor ben evdeyim niye tipsizim sen yakisiklisin tabi.
Ne alaka olum bende s8kısmıyorum rahat ol
Görende playboyuz sanıcak bakirim ben bakirr daha bir kadınla birlikteliğim olmadı
@eyptkns tamam ben tipsizim ve malim bu kesin kardesim coj dalga gecildim bir kiz yuzume tipini s9kim dedi..
Aga kendini deliye vurma nolur
@eyptkns kardesim sen de yikiksin o zaman kb ama
Yıkıklıkla ne alakası var biriyle birliktelik yaşamadım diye mi yıkık olucam merak etme kendim istemedim bu zamana kadar isteseydim yapardım çoktan
Bunu darbe yedikçe deneyimleyerek kazanırsın
Sorunda bu darbe yedim işten kovuldum hala akıllanmadım hala dürüstüm yine olsa yine yaparım istemsiz oluyo kontrol edemiyorum
Aslında normal ama can sıkıcı bir durum geçmiş olsun kurnazlık ile alakalı kitaplar var
Sence kitapla düzelirmi
Kitapla da düzelir devlet hastanesinden randevu da alabilirsin pskolog a danış sadece akıl verir denemekte fayda var
Psikolog değil ama psikiyatristten randevu aldım dinlemezler ilaç yazıp gönderirler
İlaç yazmanızı istemiyorum dersin olur biter pratik çözüm bulurlar
Dün kaza yaptım
Arkadaki bana çarptı o yüzde 100 suçlu ama ben dürüstlüğümden dolayı yüzde 50 suçlu çıktım normalde ben kusursuzdum ama kazayı detaylı anlatınca arkamdan çarpan bunu avantaja çevirip kendini yüzde 50 haklı çıkarttı
Mucize doktordaki ali vefa gibiyim ağzımdan kaçırıyorum herşeyi
Bunun sana baya zararı varmış gerçekten kendine çeki düzen vermen lazım 😂
Ve kaza için de geçmiş olsun
İnsanlar uyanık kurnaz işte hemen işi lehine çeviriyolar ama ben safım lehimeyken alehime çevirdim resmen
Yanında kurnaz bir insan gezdir nolur nolmaz 😂
Komikmi sence
Degil ama sinir bozucu degil mi bu kadar iyi niyetli olman
hep karda yürü izini belli etirme
1 yaşındaki cocuk karda yürür izini belli etmez ama ben belli ederim
o zaman hep zararlisin sen
Ben direk geriiiizekaaalıyımm
onu sana demedim kendin dedin kac yasindasin
23 olucam haziranda
hic sevgilin olmadimi
Olmadıgı okadar belli mi ya
evet nasil dayaniyorsun