Öncelikle en sevmediğim özelliklerimden biri olduğunu söylemek istiyorum.Aslında insan ağlayınca rahatlar ama şöyle bir konu var ki , örneğin biriyle tartışıyorsunuz ve siz haklısınız ama karşınızdaki kişi haksızlık yaptığı için sinirlenip ağlıyorsunuz. Siz haksız gibi bir görüntü oluşuyor ve bunu hiç sevmiyorum. bir keresinde aynen böyle oldu ve arkadaşım '' zaten haksız olanlar ağlar.'' dedi. Çok kötü bunun hakkında ne düşünüyosunuz. Sizde de böyle oluyor mu?
Cevabın nedir?
sen bunu alışkanlık haline getirmişsin , ağlamazsam olmaz şimdi ama neden böyle diyorsun kiiiii hüüüüüü deyip her tartışmada gözyaşı , sen haklı olabilirsin fakat ağlamak konusunda haksızsın her şeye göz yaşı dökmek karşındakinide usandırır ve uzaklaştırırsın kendinden sağlıklı bir ilişki kurma şekli değil , sulu göz bak benide ağlattın hüüüü :(
27 Yorumla- +1 yıl
1. si sulugöz degilim :)) 2.si her olayda ağlamam fazla sinirlendiğimde olur , bir bakıma haklısın konuşmak daha iyi bir iletişim ama benim elimde olamıyor her zaman :)
- +1 yıl
Ahaha :D 1. si ağlamam 2.si tabi ki öyle 3.sü teşekkürler =)
- +1 yıl
Tabi ki ağlamak yakışmaz kimseye :)
- +1 yıl
Tamamm çok teşekkürler sende öyle :))
En İyi Cevaplar
benimki şöyle ağlamak gerektiğim vakitte ağlamam. boğazım düğümlenir. ama ağlamamam gerektiği zaman mesala kavga ederken. karşımdakine öyle sinirlerim ve ağlarım ki. gözüm yaş dolar ve gözümün yaşını silince karşıdakini nasıl dövdüğüme ben bile üzülürüm :D :D
213 Yorumla- +1 yıl
Ahaha zaten hep en olmadık zamanlarda ağlarız :D
- +1 yıl
O zaman sinirlenecek bir durum yok tabi doğaldır :D
- +1 yıl
Tırnaklarımı avucuma batırıyordum bazen de :D 1-2-3 derin nefes.. :D en iyi sakinleştirici oksijenmiş sanırım
- +1 yıl
Bundan onu merak ettin.. Çok güzel :D orta diyebiliriz :D
- +1 yıl
Onu da yaparım :D ellerime iz çıksa da geçer önemli olan içimdeki sinirin geçmesi :)
- +1 yıl
İyi bakalım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bendede oluyor. Geriye dönüp bakıyorum hep sinirden ağlamışım.
Her insanın bir olay karşısında verdiği tepki farkli işte. Kendimizi böyle kabul etmeliyiz :)
* Arkadaşında suçlu olduğu zamanlar hep timsah göz yaşları döküyor demekki sana öyle bir ithamda bulunmuş.
Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi.04 Yorumla- +1 yıl
Kendisi üste çıkmak için agzına ne gelirse söyleyecek gibi biriydi işte.. Haklısın kendimizi böyle kabul edip zayıflık olarak görmemeliyiz :)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim :)
bendede şey var ağzını burnunu dağtımadığım zaman sinir krizleri geçirip ağlamaya başlıorumm.yani kavga ettiğim zaman mutlaka saçımı başını yolmam lazım yolamazsam ağlıorumm.bunuda yakın çevrem çok iyi biliooo ağlamaya başladığım zaman kavga ettiğim kız olsunn korkmaya başlıo çünkü dövüceğimi biliolarrr..
33 Yorumla- +1 yıl
Sen kavga ederek de sinirini alabiliyorsun işte ben genelde sustugum için içim daha da sıkılıyor
- +1 yıl
bence bu özelliğini üstünden atmaya bak karşındaki seni takmıo sana karşı hakaret ediosa haksızsan bileee ne yap ett üstün olmaya bakkk çünkü karşıdaki sen ağladığın zaman kendini bir bok sanıo bak nasılda ağlattım kızı dio ama senin sinirden ağladığını bilmioo benden korktu ağladıı dioo ben öyle düşünmesin die fena bir girişiorum yani acımıcaksınnnn
- +1 yıl
Denerim :) Teşekkür ederimm =)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
Genelde kafa göz dalasim geliyor karsimdakine yapamayınca aglayasim geliyor sonra daha.cok sinirleniyorum Allah ne verdiyse firlatiyorum üstüne üstüne rahatliyorum
26 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle kriz gibi durumlarda çığlık atıyorum -,- ilginçim biraz da :)
- +1 yıl
Kendine zarar verme ama ya değmeyeceğini düşün kendine zarar verecek kadar :)
- +1 yıl
İyi sevindim inşallah düzeliriz :)
off ben ya ben sinirlenince iki gözüm iki çeşme heh başladı yine sulu göz diye sövüyorum kendime içimden:(( valla sinirlenince gülenlere imreniyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı durum bende de oluyor zamanla daha çok kontrol edilebiliyo da inşallah daha çok düzelir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor mefret ediyorum hatda sinirden hem agliyorum hemde önüme ne gelirse vuruyorum banada senin gibi bişey oldu arkadaşım haksız olduğum için ağladımı söyledi sonra kızın hali ne oldu tahmin bile edemezsin..
02 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle dediğini aklımdan çıkaramadım en nefret ettiğim şey haksızlığa uğramak ve sonradan pişman olsa da konuşmadım -,-
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmissin ;)
aynen öyle sinirlenince kendii tutamıyorum ve herkes üzüldüm sanıyo aslında sinirden bir şey yapamamaktan sonra gidip jkendime zarar veririm duvara yumruk falan atarım :/
00 YorumlaÖnceden böyledim evet odamda kendi köşemde geceler çok haram olmuştu bana şimdide öyleyim ama az da olsa azaldı çünkü hakkımı yedirmiyorum. Fazla merhamet iyi değil
04 Yorumla- +1 yıl
Güzell.. Hakkını savunmak en doğrusu aslında
- +1 yıl
Tamam tavsiyene uyacağım teşekkür ederim , sende daha fazla üzmelerine izin verme :)
Ağlamayı bırakmalısın, basite kaçıyorsun.Mesela karşındakini onun cümleleriyle vurmalısın, taktik yani.Eğer böyle devam edersen zorluklarla başa çıkamazsın.
010 Yorumla- +1 yıl
Kontrol edebilmeyi deniycem :)
- +1 yıl
denemekte yapmaya çalışmak ama :)
- +1 yıl
fotograftaki ben değilim '' Sasha Pieterse '' :) En iyisi ben kendi resmimi koyayım :)
- +1 yıl
Fake değil o kızı seviyorum çok şirin:D
- +1 yıl
Tamamdır değiştirdim bile :)
maalesef o dediğin bende de var erkek olmama rağmen kimsenin kalbini kıramam haklı olsam dahi sana olan şey bana da oluyor burcun ne senin benim balık belki bbundandır diye dusunuyorum arada
05 Yorumla- +1 yıl
Benimki de balık :)
- +1 yıl
Burçlara ne kadar bağlamak gerek bilemem ama balık burçlarının duygusal olduğunu biliyorum ben de :)
- +1 yıl
Haklısın :)
Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Hayır olmuyor. Ben sinirlenince yumruk atıyorum. Atmamam gereken birisiyse kendimi çok zor tutuyorum. Tatlı oluyorsun ama gardeş.
037 Yorumla- +1 yıl
tut bence kendini :) ne kendine ne de başkasına zarar verilmemesi gerek ama sinirlere de hakim olunamıyor işte ^^
- +1 yıl
titreyen var , saçlarını yolan var, benim gibi ağlayan.. Sinirlendirmeyin bizi ya :)
- +1 yıl
ahah size demiyorum sinirlendirenlere diyorum :)
- +1 yıl
Hiçte bile alakası yok :D Keşke sabrım kadar şansım olsaydı :D
- +1 yıl
Böyle konuşunca aklıma geldi işte :D
- +1 yıl
Çok kötüsünnn :D :D
- +1 yıl
Sinirlenince çirkin oluyorsam belki nerden biliyorsun şirin olduğumu :D
- +1 yıl
Bilmiyorum öyle geliyor bana :D
- +1 yıl
İyi peki :D ağlak kadın değilim iyice sulu göz yaptın aa :D
- +1 yıl
Ahaha sende huysuz şirin :D
- +1 yıl
Öyle demekki :D
- +1 yıl
Sen sus huysuz :D
- +1 yıl
şu an gülüyorum her şeye ağlamam :D :P
- +1 yıl
Imm bilemiyorum :D
- +1 yıl
Yandık huysuz'a bak sen :D :D
- +1 yıl
Senden bulaştı ne yapayım :D
- +1 yıl
Huysuz :D
- +1 yıl
Hayırlısı :P
- +1 yıl
Tabi hemen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadasin icin öyle olabilir
baskasi icin degil
herkesin görüsü farkli
senin kalbin kirildigi ve kendini anlatamadigin icin agliyorsundur
salla03 Yorumla- +1 yıl
Yani evet söyleyemediklerin içinde birikiyor sonra patlıyor insan
Cevap sahibi+1 yılaynen
en azindan agliyorsun
ben mesela o insani yerine dibine sokup cikarirdim
neler neler söyler
sonra pisman olurdum :D
bosver ya
sana haksizlik yapani Allaha havale et
nasil görüntü olursa olsun takma
hakliysan kimseyede ispatlama geregi bile duyma
dogrulari yanlislari elbet herkes zamanla ögrenir- +1 yıl
Haklısın teşekkürler :D Bırakayım da kendileri anlasın o zeka varsa :D
arkadaşın zeytinyağı üste çıkma konusunda uzman anlaşılan kişi tartışma sırasında haklı olduğu halde ağlıyorsa bunun nedeni bir kalbi olmasıdır
01 Yorumla- +1 yıl
Evet fazla başarılıydı kırılmasını umursamıyordu maalesef
+1 yıltakma ya istersen ağlamak istersen ağlarsın senin yapın sonuçta herkes sinirini içinde taşıyacak diye bir kaide yok
05 Yorumla- +1 yıl
bir şekilde rahatlamaya çalışıyor insan :)
- +1 yıl
kaideleri sevmem insanları belli kalıba koymak isteyen insanları sevmem sana ne kardeşim sinirimden ağlıyorum dersin 6 milyar farklı insan var şu dünyada takma kafana bazıları canı moralszken tek başına olmayı bazıları arkadaşlarıyla olmayı sever onun gibi düşün
- +1 yıl
Aynen tamam bunu unutmam :) Herkesin düşüncesi kendine ^^
- +1 yıl
unutma yaz bir yere :)
- +1 yıl
merak etme beynime yazdım :) teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sinirlenince ağlarım. bir yerde okumuştum , sinirlenince ağlayan insanlar çok güvenilir kişiler oluyorlarmış.
24 Yorumla- +1 yıl
İç dünyaları farklıdır demek ki çünkü herkesin tepkisi farklı
Cevap sahibi+1 yılAslında bu gururuna yedirememek oluyo. Gururuna yedirememeyi de kişiliği oturmuş insanlar
Cevap sahibi+1 yılağlayarak dışa vuruyorlar , bu biziz galiba :)
- +1 yıl
Öyle sanırım :)
evet :) o bndede çok oluyor :) hem gülüp hem ağlıyorum deli gibi :D
01 Yorumla- +1 yıl
Duygu karmaşası :D
+1 yılbende de var sinirlenince ağlıyorum berbat bir olay
01 Yorumla- +1 yıl
Kontrol edebilmeyi öğrenebiliriz inşallah :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAğlamak iydir kızlar bizden sanslı ağlayıp içinizi rahatlatıyorsunuz biz yapamıyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Bence erkeklerde kendilerini bu konularda sınırlamamalılar, yani bir erkeğin ağlaması neden anormal olsun ki sizinde ağlamaya hakkınız var :)
- +1 yıl
Kuyruğu dik tutmak ile ilgili olsa gerek
Doğru demiş haksız olanlar suçunu bastırmak için aglar :)
08 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı değil öyle olanlar da vardır bilemem ama sinirden ağlamak çok farklı bir şey
- +1 yıl
Alakası yok , peki ya sevgilisinde ayrılınca ağlayanlar , biri öldüğünde ağlayanlar, bir şeyi başaramadı diye ağlayanlar , hoşuna gitmeyen bir şeye ağlamak? Bunların ki af dilemek ya da pişman oldukarı için ağlamak degil böyle sınırlandırmak çok saçma olur
- +1 yıl
İşte sen ağlamak hakkında genel konuştun orda :D '' aglamak ise suçundan af dilemek ya da pişman olmaktır '' dedin :)
- +1 yıl
Anlatabilsen yanlış anlamazdım :) sorun değil daha ayrıntılı anlatırsan herkese daha yararlı olur :)
Bende sinirlenince gulerim surekli o daha kotu :)
03 Yorumla- +1 yıl
evet arkadaşım da öyle :) yok ya kötü değil duyguların birbirine girmesinden oluyor :)
- +1 yıl
O da var gerçi ciddiyetini anlamaz :)
aynı durumdan muzdaribim
03 Yorumla- +1 yıl
Yalnız değilim *-*
- +1 yıl
Eveet *-* :)
İyi bişey bence en azından sinirini alıyosun
012 Yorumla- +1 yıl
Evet ama işte şu haksızlık olayına da canım sıkılıyor :)
- +1 yıl
Evet alışmaya başladım zaten
- +1 yıl
Kolaya kaçmamayı deniyorum bu konularda daha güçlü olmalıyım bence
- +1 yıl
Silmek daha cazip hatalarını anlarlar hiç olmassa
- +1 yıl
Kimisinin jeton geç düşüyor :)
- +1 yıl
Keyiflerini bekleyecek değilim :D
bencede aynısı oluyor :(
Bıktım artık :/04 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey olarak bakmayalım bence artık onların ne düşündüklerini umursamamaya çalışalım :(
- +1 yıl
İnşallah düzelir :(
+1 yılsulu göz olunmadığı sürece arada ağlamak iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
Sulu göz.. ımm duygusalımdır ama sulu göz değilim :) ben şimdi daha olumlu bakıyorum şu ağlama işine :D
- +1 yıl
bazen evt ağlamak iyidir ;)
- +1 yıl
Hıhı :)
- +1 yıl
mesajına bak :)
bak sinirimden gülüyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
O da başka bir tepki şekli :)
bende aynıyım
10 Yorumlabnde aglarım, beraber aglayalım^^
02 Yorumla- +1 yıl
Olurr *-* sakinleşmeye iyi gelir
Biz öyle durumlarda ağlamadığımız için bilemicem
03 Yorumla- +1 yıl
Herkesin tepkisi farklı oluyor :)
- +1 yıl
Deniyorum :)
Ortalığı yıkıp kavga etmektense ağlamayı isterdim
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi o tepkiler de iyi değil zarar vermemek lazım hem kendine , hem etrafa
+1 yılBende öyleyim. bir çözümü falan da yok :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbazen ağlamak istersin.
00 Yorumla
+1 yılBende sinirlenince ağlarım çok kötü bir şey
00 Yorumlaoldu.
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!