Kız kardeşimin çorabındaki yapışkanlık?

Arkadaşlar cuma günü makine açmak için kirli sepetlerimizi banyoya götürüyordum mağlum kardeşim çok üşengeç gidip almasak getireceği yok. sepeti boşaltırken kardeşimin okul çorabını aldığımda tam makineye tıkacaktım ki elime tuhaf kurumuş bir yapışkanlık geldi. inceledim baktım ama üstünden birkaç saat geçmiş bir lekeydi ve ne olduğu anlaşılmıyordu. gidip bu ne diye soramadım ve böyle bir sebepten dolayı kötü bir şey düşünebileceğim biri değil kendisi yani hiç işi olmaz varsa yoksa lys. sizce ne olabilir yani okulda yediği veya içtiği bir şey döküldü de onun mu izi kaldı yapış yapış oldu? Sadece fikir verecekler ve mantıklı yorumlayacaklar gelsin.
Güncellemeler
+1 yıl
dayanamadım şakayla sordum. -kıyafetlerini makineye atıyodum çorabın elime yapıştı ne lan o dedim. +ne olabilir? dedi. -ne biliyim senin çorabını ben mi bilcem dedim. +senin o çok şekil sabunluğunun eseri, bir sıktım üzerime fışkırdı kaçıyım derken çorabıma geldi ben de elimle sildim iyice yapıştı dedi. -ha tamam o zaman dedim. +sen ne sandın lan başka ayı diyip bir tokat yapıştırdı :D yavaş vurdu tabi şakasına ben de karşılık verdim birbirimize girdik saç baş yolduk ve dersine döndü :D
Kız kardeşimin çorabındaki yapışkanlık?