Alıngan insan mı, vurdumduymaz insan mı daha çekilmez ve tahammül sınırlarını zorlar?Bence ikiside çekilmez ve mümkünse benden uzak dursunlar. Alıngan ve vurdumduymaz insanlar ile arkadaşlık yapmak uğraşmak vermek emek harcamak ve zaman ister. Bu yaştan sonra ikisiyle de uğraşamam. Mümkünse az ötede oynasınlar. Ömür boyu yük oluyorlar çevresindeki insanlara ve onların enerjilerini sömürüyorlar. Alınganlık bir yere kadar olmalı ve her daim alınganlık yapan biri insanda enerji bırakmıyor. Kişi kendini az törpülemeli ki karşısında ki insanda biraz nefes alsın.
Alıngan insan mı, vurdumduymaz insan mı daha çekilmez?
Vurdum duymaz insan kadar beter, asalak kimseler olmamıştır. Böyle insanların yürümesi, nefes alması bile zarardır. Her şeye zarar verirler ama zarar verdiğini anlamazlar bile. Alıngan insanı öpte başına koy. Onun yine hisleri gelişmiş, attığı adımı bile hesaplar. Alındığı şeyi yapma, güzel davran bir şeycikler olmaz.
Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık misali! İki tür insan da zorluk oluşturabilir. Alıngan insan üzüldüğünde, uğraşmak can sıkıcı olabilir. Vurdumduymaz insan ise hiç bir şeyi kulağına takmadığı için, anlatılanlar boşunadır.
Tüm bunlar aşırı derecede ise karşı tarafa da zarar verir. Aksi halde kısmi durum varsa, bu biraz daha idare edilebilir düzeydedir.
Her ikisi de çekilmez. Birisi kullandığın 4 kelimeden 3'ünü yanlış anlar günlerce açıklama yapmak zorunda kalırsın.
Öteki gönderdiğin mesajların bile yarısını okumaz. Okusa da cevap vermez. Görüldü olur saatlerce cevap yazmaz. İkisi de benim için çekilmez tipler. Neden çekeyim ki zaten. Bunlarla uğraşacak kadar uzun bir hayatım yok benim.
Alingan bir insanim bunun farkindayim insan iliskilerimde bu ozelligimi en aza indirgemeye cabaliyorum. Umursamaz asla degilim uzaktan yakindan alakam yok alingan bir insan olmaktansa umursamaz olmayi yeğlerdim.
Uçlarına varmamak şartıyla gezerim "az"miktarlarındayım. Az alınganım psikolojime bağlı bazen öyle değilim. Az vurdumduymaz olurum etrafımdakiler afedersin havlıyorsa. Normalde tam normalim.
Vurdumduymaz birisi sadece kırar. İzlenimleriöe göre insanlar her türlü laf spkmaktan çeknmeyip sonra da "yaa sende çok alıngansın" diyerek savunmaya geçiyorlar.
Kesinlikle alından insan. Sürekli her cümlede bir kelimeye takılıp keni kompleksleri hakkında saatlerce konuşur. Hayatta sizi yorabilcek 3-5 tip insandan biri bunlardır.