Hayır. bir sorun varsa önce dinlerim kimse sorun var kim yanlış karara vardıktan sonra gerekli kişiye gerekli lafı söylerim. Kendi kararları olmadan başkalarının laflarına inanan ve tavır alan insanlar başları kesilmesine rağmen yaşayan tavuktan ibaret
Çok olmasa da bazen gaza geldiğim anlar oluyor. Özellikle işyerinde çalışırken acil bir durum olduğunda (yazıcıda kağıt sıkışmış yazdırmıyor ve kendileri müdahale etmeye üşenenler veya bana mail atıp, acil çıktı isteği yollayanlar) çok gaza geliyorum. Arkadaş ortamımda en fena gaza geldiğim an, Bozüyük'ten Eskişehir'e dönerken arabamla 170 bastım. Millet 3-5 km uzaklaşmış 120'de gidiyor, ben 90'da sabitleyeyim dedim. Acele etmesem 1 saatte varmıştım. Öndekiler meraklanınca uçuşa geçtim.
eskiden hoşlandığım biri vardı onunla eski sevgilisi hakkında konuşuyorduk. e ben de haliyle sevmiyorum kızı hoşlandığım çocukla çıkmıştı sonuçta. bu beni bir doldurdu bir doldurdu kıza nefretim ikiye üçe katlandı tabi. felaket gaza gelmiştim zaten kız da beni sevmiyordu böyle yapmacık yapmacık konuşuyorduk ayıp olmasın çocuğa diye. ben kızın arkasından bayağı salladım sonra kızın kulağına gitti. gerisi malum hikaye rezalet bir şeydi neyse şükürler olsun kızla şimdi iyi anlaşıyoruz..
Çabuk değil hiç gaza gelmem yapmak istemediğim bir şey için bana söylenilen ne olursa olsun itibar etmem doğru bildiğim bir şeyi sınuna kadar savunurum kimse fikrimi değiştiremez..
Gaza gelmek bazen iydir işe yarar! Bu gazı kimin verdiği de önemli. Ailen mesela ya da iyiliğini düşünen arkadaşların. Ama fesat insanların gazına asla gelmeyin❗️
Bazen oluyor öfke kontrolsüzlüğü var bende ama hemen dalmiyorum tabi karşılık gelmesi lazım ve karşımdakinide dinlerim açıklama yapmıyorsa zaten iş bitmiştir kesin onu yedim xd
Bilmem bazen kendimi tanıyamıyorum. Hangi olaylara kızıyorum hangi olaylardan etkilenip gaza geliyorum bilmiyorum. Etkileşimlerin bana göre bir sınırı vardır belkide
Çocukken herkesin söylediği daha mantıklı gelirdi bu yüzden hem o hırs ile ders çalışırdım veya dans ederdim ama büyüdükçe fark ettim ki dans da pek iyi değilmişim hatta fazlası ile kötüymüşüm , ders konusuna hiç girmiyorum bile 🙈😒😂😂
Hicbir zaman gaza gelmem. Kalbim beynim mantigim ne diyorsa hep o. Insanlari ne derse desin umrumda olmaz. Ama dogru soyluyorlarsa ona gore de cvb veririm. Ama olmayam birseyler icin hic gaza gelmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırı hem de birisi hadi sen yaparsın dese anında giderim yani