Hiç haz etmem. Kısıtlayan insan güvensiz insandır, kısıtlanmaktan hoşlanan da değer gördüğünü sanan kişidir. Asıl sorunun sebebi sakınmakla, kısıtlamak kavram olarak bazı kadınların kafasında karışmış. Sanıyor ki kısıtlıyorsa kıskanıyor, kıskanıyorsa seviyor. Oysa o güvensiz adamı böyle davranması için teşvik ettikçe, o kadına saygı duymayı bırakır. Zamanla sözdeki şiddet, eyleme de dökülebilir ki en tehlikelisi budur. Yüreklenen minik aslan avını tamamen ele geçirmiştir.
Bu dediğin ucu açık bir şey. Ben sevdiğim adam tarafından kıskanılmayı seviyorum, onun tatlı kısıtlamalarını da çok sevimli buluyorum. Tabii sözünü dozunda ayarlayıp dinletmesini bilen, karizmatik, olgun bir beyefendi bunu yapabilir, bu işler zeka ister. Öyle kadınlar üzerinde etkinliğini ispatlama çabasındaki zavallılar ve serbest takılırım ben yehu nolcek, diyen tipler için yorumsuzum!
Kısıtlanmayı seven insanlar sanırım birilerinin gölgesinde yaşayan, kendi kararlarını alamayan, kendi fikirleri olmayan, kendi için yaşamayan, aciz bir insan olarak düşünürüm. Kısıtlanmayı seven insan gerçekten düşününce şöyle bir ; hayır neyin kafası demicem ama psikolojik rahatsızlığı olma ihtimali yüksek derim ben.
Hoslarina gidebilir. Sizin nasil bazi seyler hosunuza gidiyorda bu da normal birsey gayet sizde bazi seyleri seviyorsunuz diye anormal, kafasiz, salak bir insan oluyorsunuz siz daha iyi bilirsiniz insanlar siz sevmiyorsunuz diye onlarda sevmeyecek degil ya her insan farklidir
Mazoziştlik gibi bir şey bence bu. Ya da sahiplenilme duygusunu seviyorlar. Ama bence böyle salakça kısıtlama yapmak yerine normal yollarla insan sahiplendiğini gösterebilir.
Kısıtlanmak bir nevi güvensizlik duygusunun getirdiği bir davranıştır. O yüzden önce karşıya güven veririm. Sonrasında yine kısıtlamaya devam ediyorsa nedenini sorarım. O da olmadı ilişkiyi bitiririm.
Genelde aile egitiminden kaynaklanıyor diye biliyorum. Aile çocuğuna baskı uygulayarak yetistiriyorsa arkadaş ortamı da genelde aynı tipteyse öyle büyüyor kanımca
Kukla olmayı problem etmeyen, kendi kararlarını verecek olgunluğa erişememiş, kişiliğinde derin ve geniş boşluklar barındıran insanlar olarak düşünüyorum ben.
luluşka mudur hanım hayatta en nefret ettım kadınların kıyafetıyle ugrasan munafıklar çuval gıyseler bunada karısırlar cinsimden memnunum ama kadın olsam süper mini giyerdım ne hoş ne hoş :)
Kısıtlanmak değil kıskanılmak hoşuma gider. Ne yapmam gerektiğine karışmasın çünkü ben ne yapmam gerektiğini biliyorum ama rahatsız olduğu bir şey varsa dile getirebilir djfjfkfk
Hayır kimse evli dahil olsalar bile karışamaz kimse herkesin kendi inancı görüşü karar fikir ve duyguları var yanlış gördüğüm yerde de şahsen şiddeti belirterek kinarim