Değerini bilemedim diyorum ama acaba ben mi ona değer yüklüyorum ?

ilişkimiz 5 ay sürmüştü ben sürekli severken ayrılmak isteyen taraftım .. birgün nasılsa biticek düşüncesi beni mafetti bende onu hırpaladım o hep direndi yalvarırdı resmen bitmesin diye .. en azından seviyor ki yalvarıyor diyordum mutlu oluyordum ama hep yıpratmışım onu sanırım :( şimdi düşünüyorumda o bana bir kere ayrılalım deseydi ben hemen kabul ederdim nasılda dayanmış direnmiş bana .. ama o da bi yere kadar işte sonra dayanamadı bitti işte 9 ay oluyor bu süre zarfında hep aradı beni ayda bir de olsa .. ve ben başlarda onu suçlarken sonradan anladım ki aslında tüm hata bendeymiş hiç bilememişim değerini .. çevremdeki ilişkilere baktım kimse dayanmıyor onun kadar .. karşıma çıkan insanlara bakıyorum en iisi bile ondan çok daha kötü .. acaba ben mi değer yüklüyorum ona diyorum bazen ama hayır diyorum sonra o gerçekten çok çok iyiydi .. ben sonraki aramalarında bile hırpaladım iğneledim onu ve en sonunda birdaha arama böyle olmuyor önümüze bakalım deidm cevap bile vermedi sanırım birdaha asla aramıyıcak .. ve şunu da demeliyim ne yalan nede başka bi kötü huyu vardı toplasam 3 4 küçük yalan demiştir ki onları da söylemişti bana .. onunla olucak olan kişi gerçekten çok şanslı eminim .. ama diyorum bir yandan acaba ben mi ona haddinden fazla değer yüklüyorum ki ?
Güncellemeler
+1 yıl
ne olurr güncellememe bir bakın aradı beni tekrar aradı bugün :) ben yine kırıcı oldum ama sonra pişman oldum ve tamam konuşalım dedim uzunca konuştuk telefonda .. önce havadan sudan derken konuyu oraya getirdi ben çok pişmanım dedi bende önüne bak mutlu olursun vs gibisinden şeyler söyledim oda " ben öyle birimiyim tanıyamadın mı beni hayatım devam etti ama mutsuzum sensiz " dedi bana ilk defa bu kadar açık konuştu daha 1 ay önce reddetmiştim onu bidaa aramaz diyordum ama aradı napıcam ? :)
Değerini bilemedim diyorum ama acaba ben mi ona değer yüklüyorum ?