Verdiğim değeri göremiyorum?

Sözde üçlü arkadaşız. Başta R kişisi ile arkadaş oldum ve o kadar mutluydum ki, R kişi benimle arkadaşken aynı zamanda M kişisi ile de yakındı benimle olduğu kadar. Sonra biz üçümüz arkadaş olduk. Bir yere beraber gitsek sürekli M ve R kol kola ben ya arkalarında ya da onların yanında uzak geziyprum ve sinirleniyordum. Bunu R kişisine söyledim dışlandığımı hissettiğimi söyledim ve R bana “ öyle bir şey ypk yanlış anlıyosun büyütüyosun saçmalama” gibi şeyler söylüyo hatta ağladı bile. Ona kendi ellerimle kıyafet diktim saıldı öptü beni ama sonra instadan M nin R de yarıya kalfığını gördüm. Bu dışlanma düşüncemi onlara söyledim kaç kere bilmiyorum ama sürekli hayır dediler bana. Geçen sınıfca bir yere gittik ve annem “ nisa seni dışlıyolar” dedi ve ilk defa 3ümüzü beraber gördü. Dılardan bu kodar anlaşılıyo ve hala inkar ediyorlar. Ama ben R kişisini çok seviyorum cidden en srvdiğim arkadaşım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Anneme R kişisine yaptığım kıyafeti gösterdğiğimde “ay nisacım arkadaşlarına ne güzel değer veriyorsun, umarım karşılığını alıyorsun demişti” verdiğim değeri alamamak canımı yakıyo ve R kişisinden yzaklaşmak istemiyorum ne kadar uzaklaşmam gerekse de. Ne yapıcağımı bilmiyorum
Verdiğim değeri göremiyorum?