Kaza geçirdikten sonra, meydana gelecek olayları önceden görebiliyorum. Böyle saçmalık mı olur diye söylenirseniz eğer gerçekten var. Kazadan önceki hayatımda böyle şeyler görmüyordum.
Bazen kazalar insanda farklı etkiler oluşturabiliyor. Trafik kazası geçiren birinin yoğun bakımdan çıktıktan sonra hayatında hiç rusça öğrenmemiş birinin Türkçe konuşmayı unutup rusça konuşmaya başladığını bir tv programında Doç. Oytun Erbaş anlatmıştı.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet onu görmüştüm biliyorum, çok değişik bir durum. Gördüklerim ciddi boyutlarda korkunç, en son gördüğüm deprem felaketti.
Gelecekte meydana gelecek olayları görebiliyorum. Dışardan bakınca size saçma geliyor ama değil. Trafik kazasında travma geçirmiştim, kazadan sonra böyle olaylar görmeye başladım. Kaza öncesindeki hayatımda böyle şeyler yoktu. Baya araştırmalar yaptım, gördüklerim gerçek, yetenek olarak algılanıyor.
Geçen gün İstanbul’da deprem olmuştu, yine aynı şekilde gördüm ve hissettim. Deprem olacağını biliyorum yatakta doğrulup oturdum. Uzun süre geçmeden deprem olmaya başladı o an irkildim. 2 gün önce de çok şiddetli deprem oluyordu gördüklerime inanamazsınız.
Gece gördüm, yattığım yerde sallanıyordum. Ama öyle 1999 da olan deprem gibi değildi. Duvarlar üzerime geliyordu, olacak diye çok korktum. O korkudan ağlama noktasına geldim.
Ya cok tuaf böyle seylere inanmam aslında ama kazayı ne zaman gecirdiniz o günden bugüne ne degisti hayatınızda gelecegi gördügünden memnun musun son durak gibi bu heralde
1 ocakta geçirdim kazayı, farklı halüsinasyonlar görüyorum. Ben hayatımda böyle şeyler ne gördüm ne de hissettim. Tandık çevreme anlatsam deli diye dalga geçerler. O şiddetli deprem beni çok korkutuyor. Kalbim yerinden fırlayacak gibi hissettim. Meydana gelecek olaylar gözümün önüne geliyor.
Korkma ben gördüğümü söylüyorum. Motosikletle kaza geçirdim, solumdan minibüsün çarpmasıyla sürüklenmişim. Beyin kanaması, kafa tasım kırılmış, tat ve koku yok ve ağır travma geçirmişim.
En İyi Cevaplar