Hepimizin çok sık rast geldiği, hayat döngüsünde sürekli 'arkanızdan konuşup eleştiren' ve bunu sevdiğiniz kişileri araç olarak kullanıp üzerinden beslenen insanlar mutlaka oluyordur. Bir de arkasından konuştuğu kişi yanındayken çok samimi davranmaya çalışmaları yok mu insanı deliye çevirir.Arkanızdan konuşan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ve onlara karşı nasıl bir tavır sergiliyorsunuz?
Dinlemelik.
Yüzünüze karşı konuşma cesareti olmayan, ama arkanızdan atıp tutan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben öyle insanlara korkak derim hep. Karakter yoksunu korkak insanlardır nazarımda. Korkak bir insandan da bana hayır gelmez. Karakteri oturmuş olsa zaten cesaret edip gelir yüzüme konuşurlar. Hiç umrumda değiller, gözümde zerre değerler olamaz zaten
Sıfır umur :)) yani beni tanımadan hakkımda kendini beğenmiş artist ukaladir bu filan diyenler oluyor sonradan itirafta ediyorlar gerçi ama tanıdıkça çok ağır yanildiklarini anlıyorlar.. Hala daha konuşan olursada kısaca ciddiye bile almam sorun yok..
zayıf karakterlidir. çenesini kapamayı bilmez, yüzleşmeye de cesareti yoktur. başkalarını da konuşturmaya çalışır, ağzından laf almaya çalışır. sorsan yaptığı dedikodu değil, bilgi alışverişidir, herkes yapıyordur. kişi kendinden bilirmiş işi.
Bana boyle seyler cok komik geliyor cunki simdi burda kimse kimsenin arkasindan konusmuyor gibi ahkam kesicek. Ben bisi dusunmuyorum arkamdan konusanada selam ederim gecerim. Yuzume soylese ne arkamdan konussa ne ya da tam tersi
Yüzüme gülüyorlar bende daha çoook guluyorum hemde çok askimlar canimlar cicimler. Boşverr konuşssun dursun avel. Artık ne kadar hasetleniyorsa benim varligimla kuudduursun köpek