Kişilik & Karakter Köpek olsaydın adın ne olurdu tahmini? blairrr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl benimkimi cok sormuşsunuz [sıfır kişi] karabas olurdum Köpek olsaydın adın ne olurdu tahmini? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Beni seviyorlar diye köpeğin adını Toprak koyan tanıdıklar var yaw 1 6 Yorumla blairrr +1 yıl ahhahahahqwvdevfwjfr Yorumla Eddraziel32 +1 yıl Hakket bea. Annem içerden Toprak gel oğluşum diye çağırdı yanına gittim köpeğe mama veriyormuş yaw. Yorumla blairrr +1 yıl huzur evine gonder Yorumla Eddraziel32 +1 yıl Ben annemi bazı hatunlar gibi huzur evine göndermem ayol Yorumla blairrr +1 yıl zhahadjfkbsbf tamam Yorumla Eddraziel32 +1 yıl Oki doki.https://www.youtube.com/watch?v=3E_ycq_L2Z8Gece gece bir kafan eyi olsun hade. (1.59 da giriyor saksafona gerçi bana girse de olur şöyle sesle) Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Çoğu hayvanın , bazı özelliklerini taşıyorum. Dostlarimla sadık insanlarız. Adımda gece olabilirdi 1 0 Yorumla
Dertlermeyvetabağı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Köpekte olduk iyiymiş et 1 3 Yorumla blairrr +1 yıl kopekler insanlardan sadıktır ne alaka bende bilmiom Yorumla Dertlermeyvetabağı +1 yıl Çünkü öyle yaratılmış, bizim gibi düşünseler onlarda sadık olmazdı Yorumla blairrr +1 yıl aynen ole nokta Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl minnoş olurdu kesin :D 1 1 Yorumla blairrr +1 yıl vccffccfctf cok yaratıcı Yorumla
Ace35 Takip Et Xper 6 Yaş: 112 +1 yıl Ben kedi olurum köpek olmazdım 1 1 Yorumla blairrr +1 yıl tamam sorun degl olabilrsnz Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Olur et 1 11 Yorumla blairrr +1 yıl sen zaten wwjfjrbegbj nese Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hahshdhdh sen de esila ol Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ben sormadım çünkü sana buldum 😒 Yorumla blairrr +1 yıl esila ne ben nisantası kopegi deglm Yorumla s Taciiiii +1 yıl O zaman rıfkı veya naciye olsun konum ver bulayım sana 🐶 Yorumla blairrr +1 yıl bn buldm adımı garışma Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hacer mi Yorumla blairrr +1 yıl karabas dedik ya Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sen sivaslı mısın Sibaslı yiğitlerin ismi genelde karabaş olur Yorumla blairrr +1 yıl vgjvgvgcvcfcfcf evt kangalım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Kangallarla iyi anlaşırımSenin almanca ismin schwarzkopf sndndnbdd Yorumla
HeroLion Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Alfa 1 2 Yorumla blairrr +1 yıl bnde karabas nice to meet you Yorumla HeroLion +1 yıl Me too😀 Yorumla
Assddghjk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yumuş olurdu.. 1 2 Yorumla blairrr +1 yıl uyyiii yumuş deyince bişeyleri sıkasım gelio lbntrnntnlh Yorumla Assddghjk +1 yıl Sdffggh Yorumla
lEznew Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ateş 🔥 djkgçh 1 1 Yorumla blairrr +1 yıl kopek icin fazla alengirli ama sen bilirisn jfrbjggbbk Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Bir güzellik yap 1 0 Yorumla
IPurposeLessI Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Fifi 0 6 Yorumla blairrr +1 yıl memnun oldum bende karabas Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Senin ailen sana mama veriyor ama ben kendim çöplükte yemek arıyorum Yorumla blairrr +1 yıl karabas benken sen hala sosyal farklılık mı dion Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Evet Yorumla blairrr +1 yıl neyse hadi ben mamaı yicem en pahalsı Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Beni seviyorlar diye köpeğin adını Toprak koyan tanıdıklar var yaw
ahhahahahqwvdevfwjfr
Hakket bea. Annem içerden Toprak gel oğluşum diye çağırdı yanına gittim köpeğe mama veriyormuş yaw.
huzur evine gonder
Ben annemi bazı hatunlar gibi huzur evine göndermem ayol
zhahadjfkbsbf tamam
Oki doki.
https://www.youtube.com/watch?v=3E_ycq_L2Z8
Gece gece bir kafan eyi olsun hade. (1.59 da giriyor saksafona gerçi bana girse de olur şöyle sesle)
Çoğu hayvanın , bazı özelliklerini taşıyorum. Dostlarimla sadık insanlarız. Adımda gece olabilirdi
Köpekte olduk iyiymiş et
kopekler insanlardan sadıktır ne alaka bende bilmiom
Çünkü öyle yaratılmış, bizim gibi düşünseler onlarda sadık olmazdı
aynen ole nokta
minnoş olurdu kesin :D
vccffccfctf cok yaratıcı
Ben kedi olurum köpek olmazdım
tamam sorun degl olabilrsnz
Olur et
sen zaten wwjfjrbegbj nese
Hahshdhdh sen de esila ol
Ben sormadım çünkü sana buldum 😒